Nie jesteś zalogowany.
Szukam ludzi do robienia napisów Potrzebni są graficy, jakiś człowiek co umie robić stronę No i oczywiście ludzie co chcieli by tłumaczyć anime
Ja z kolegą chcemy założyć właśnie taką grupę, ale mamy mało osób
Jeśli jest ktoś chętny do pomocy piszcie na GG:6893345
Na pewno stworzymy super napisy
Nyu ja sie zastanawiam znajdzie sie miejsce dla 1 tlumacza i 1 korektora ? ;p
wow, kolejna grupa oby tak dalej, oby i powdzenia, a jesli chodzi o strone to wystaczy przerobic jakis darmowy skrypt php [no ale trza znac podstawy, ja nie znam , ale wlasnie tak zostala zrobiona nasza stronka]
prosze
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Tak, tak powodzenia:D A i jak już założycie taką grupę, to dobierajcie ludzi z głową, nie na pałę:D Wiem z doświadczenia, więc doradzam.
Bunio? Będziesz tam Texten korrigieren? To może i ktoś z Pomorza ci "pomorze" Ale liczy się zapał.
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-02-05 19:03:58)
Raczej trudno będzie ci skompletować skład. Nawet nie wiadomo skąd jesteś. No i ile latek będzie miał przewodniczący
I co takiego planujesz robić w takowej grupie?
O...! Fajne w "o'takowej grupie"
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-02-05 19:10:24)
Eeee... a ja tylko Magical Girl, Shinigami, Drama, Romance... O boniu o Neko zapomniałem. Kto chciałby zobaczyć napiski to Villgust oraz Taruto? Mam nadzieję, że dziewczęta mnie przyjmą do grupy, którą stworzą Wówczas byłaby grupa FAFA :p
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-02-05 19:18:32)
Wiem Hatake, że się znasz na rzeczy Może ty bys chciał wstąpić do tej grupy jak powstanie ??????
Niestety, mam już swoją:P
BTW: filip75 dobrze mówi. Werbujcie ludzi jak już ta grupa powstanie. Radzę się dobrze przedstawić, ładnie i przejrzyście opisać cel grupy, na jakich zasadach ma ona działać, co ma tłumaczyć, dlaczego itp. itd. Rozumiesz o co mi chodzi. A ludzi werbować nie, kto pierwszy lepszy się zgłosi, tylko najpierw takowego człowieczka przetestuj, co potrafi. Aha... jeszcze warto napisać jaka to grupa, czy z doświadczeniem, czy może jakaś narodzona z "miłości" do anime.:)
Wiesz, piszę to, bo jak narazie, niczego sobą nie prezentujecie:D
Nyo-m! Też jestem ciekaw. Co teraz skrobną o sobie. Jeżeli nic, to by oznaczało słomiany zapał. Zbudził się z rana, usłyszał hip-hopowy występ Norbiego, i żeby zabić kaca, szuka fascynatów. Nyo nie?! Ja tam widziałbym się z AgA, aya17 (z którymi kiedyś pociągnęliśmy Tokyo Mew Mew - stare dobre czasy) oraz Falca (dzięki, że podzieliłaś się serią Magical Girl Lyrical Nanoha - Chyba serce, by mi pękło, gdybym nie mógł w tym uczestniczyć )
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2007-02-05 19:36:55)
bunio, powodzenia
nie żebym był pesymistą ale czy nie łatwiej dołaczyć do jakiejs istniejącej grupy subującej.
Jka chcesz to w apfsubs są woplne wakaty :d. pozdrawiam:D
subującej.
A gdzie nie ma
masło maślane - "wakat" oznacza "wolne miejsce pracy"
zastanawiałem się nad wstąpieniem do innej grupy, ale postanowiliśmy z Buniem założyć własną, której na początku głównym celem będzie skończenie serii Whistle, a później to się zobaczy
dlatego zapraszamy wszystkich chętnych, szczególnie osoby znające się na sporcie, a głównie piłce nożnej
to zakładacie team, żeby dokończyć własny projekt ?? lol