Nie jesteś zalogowany.
Oby nie ściemniali, bo z bronami wyjdę!
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Oby nie ściemniali, bo z bronami wyjdę!
Z czym? [respekt]
slymsc napisał:Oby nie ściemniali, bo z bronami wyjdę!
Z czym? [respekt]
Nie wiesz co to brony? Wstyd
Tutaj masz jakby co
No ja też mam nadzieję że nie oszukuja, i że to nie jest po prostu zwykla prowokacja, ale nie ździwwil bym się jakby wycofali sie z tej decyzji pewnie chcą zatrzymac jak najwiecej ludzi przy sobie, a wtedy bedzie skandal
Chyba, że będą takie szopki jak w Tele2 :/
Że 2 rachunki teraz ludzie muszą płacić. Jeden TPsie, a drugi Tele2 :/
Nie wiecie jak to jest z tą dzierżawą łącz przez Netię ???
A ja mam alternatywę Gemini i dziękuje bogu że nie muszę się z żadnym tp czy innym podobnym dostawcom męczyć.
Dzwonilem do tp i facet z infolini powiedzial mi ze jest to prawda jesli chodzi o brak limitu od lutego ale sie okaze czy to prawda pod koniec miesiaca
Ostatnio edytowany przez Beliarek (2007-02-02 18:00:34)
ja to mam neo 1mb ale zastanawiam się nad rozwiazaniem umowy, u siebie nie moge netii podlaczyc, ale mam jakas alternatywe co się zowie energis. dziala pratycznie na takich samych zasadach jak netia.
lacze 1mb, 60zl, 1st month za free, umowa na rok, limitu brak.
czego chciec wiecej?
KDE4 ssie
firma GTS Energis czyli internet MULTIMO z tego co mi wiadomo podobno ma bardziej stale lacze niz NEO noi z tego co widac jest tansza
A co do likwidacji limitu w NEO to jest prawda przynajmniej tak wiem od mojego żródła
Ostatnio edytowany przez Dragant (2007-02-02 19:25:31)
Ciekawe dlaczego w panelu neo licznik wciaz nalicza sciagniete dane i podana jest wartosc limitu. Chyba ze po przekroczeniu tej wartosci transfer nie bedzie obnizony. Ci ktorzy dzwonili do tepsy: pytaliscie sie o to? A moze ktos juz zbliza sie do konca limitu? :D Chociaz dopiero 02 jest
To prawdziwe jest, nawet na oficjalnej stronie tepsy piszą o tym:
http://www.tp.pl/prt/pl/o_nas/serwis_pr … ?_a=610557
Wiem ze pisza. Ale TPSA juz wiele pisala xD Nie uwierze poki sie nie przekonam
Z tepsą jest jak z pogodą - nigdy nie da się jej tak na prawdę przewicieć
Ja mam neo 512 podpisane na rok, a jak zadzwoniłem do tepsy to babka powiedziała, że mnie nadal obowiązuje limit:(
pewnie wychodzi na to, że limit nie obowiązuje tych uzytkowników, którzy zawarli umowę po wypuszczeniu hasła "nieograniczony transfer"
KDE4 ssie
A czy ktoś już przekroczył limit i neostrada mu nie zwolniła?
Ja mam neo 512 podpisane na rok, a jak zadzwoniłem do tepsy to babka powiedziała, że mnie nadal obowiązuje limit:(
Niech nie pie?doli. Tu napisano między innymi:
W lutym 2007 roku Telekomunikacja Polska bez dodatkowych kosztów zwiększy do 256kb/s prędkość transmisji danych klientom korzystającym dotychczas z neostrady tp w opcji 128 kb/s. TP zlikwiduje również limity transferu danych we wszystkich opcjach neostrady tp.
Nowe promocyjne oferty TP skierowane do klientów, którzy już korzystają z neostrady, nie wiążą się z żadnymi dodatkowymi formalnościami czy opłatami. (Wytłuszczenie moje.)
Oczywiście mogą robić z gó?na piankę, wykręcać się, że to czy tamto, ale jak się okaże, że w ograniczyli mi transfer - nie ma przebacz, wypisuję się od nich. Miało nie być żadnych formalności i ch?j.
W moim przypadku to się zaraz okaże.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-02-07 15:27:26)
Na innych forach ludzie pisza, ze to prawda - transfer pozostaje bez zmian mimo przekroczenia limitu. Pokazywali nawet screenshoty z panelu. A ci, ktorzy chca sobie isc do netii niech sobie ida xP Odciaza troche neo xP Tak w ogole to kraza pogloski o tym, ze neo troche zwolnilo - to prawda, chociaz ja tego nie odczowam, ale sama tpsa sie do tego przyznaje i mowi, ze w chwili obecnej rozbudowywuje swoje urzadzenia w miejscach "bardziej zatloczonych".
Super! Czyli teraz zamiast na zdrapki wyłożę trochę więcej na zwiększenie transferu a wtedy ...
ja przekroczyłem i nadal mi dobrze ciągnie
Endru napisał:A czy ktoś już przekroczył limit i neostrada mu nie zwolniła?
ja przekroczyłem i nadal mi dobrze ciągnie
wiesz, ja wiele razy przy limicie 15GB ściągałem 20GB i nadal miałem normalny transfer Może to błąd TP, często to się u nich zdarza.