Nie jesteś zalogowany.
Przemek3 napisał:a ja mam takie pytanie. ile będzie trwać pierwszy odc drugiej serii? a danych anidb wychodzi że trzy odc, chyba że tam jakiś błąd jest
2 pierwsze wychodzą jako jeden podwójny, 3 tydzień po nich...
tylko na anidb pisze:
Homecoming 50m 15.02.2007
Akatsuki, Action Starts 25m 15.02.2007
z tego można wywnioskować, że pierwszy odc będzie trwać 75 minut:) tak przynajmniej ja to odbieram
Jeszcze się może okazać, że ten Shippuden to będzie dalszy ciąg zapychaczy, tylko z Narutem w czarniejszym wdzianku.
Raczej wątpie ale nie wykluczam zapychaczy jak anime będzie się coraz bardziej zbliżało do mangi
Jeszcze się może okazać, że ten Shippuden to będzie dalszy ciąg zapychaczy, tylko z Narutem w czarniejszym wdzianku.
Widać, że nie czytałeś mangi, a z ciebie to czarnowidz jakich mało:) Jak będzie już 2 seria nie będzie zapychaczy tylko od razu porwanie Gary [kazage 4](nie czytać jak ktoś nie che) i walka z członkami z akatsuki i 4 kage:). Pozdrawiam
aaa szkoda czasu na czekanie to jak za tydzien juz nowa edycja/seria
?
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-02-07 15:48:31)
Obiwanshinobi napisał:Jeszcze się może okazać, że ten Shippuden to będzie dalszy ciąg zapychaczy, tylko z Narutem w czarniejszym wdzianku.
Widać, że nie czytałeś mangi, a z ciebie to czarnowidz jakich mało:) Jak będzie już 2 seria nie będzie zapychaczy tylko od razu porwanie Gary [kazage 4](nie czytać jak ktoś nie che) i walka z członkami z akatsuki i 4 kage:). Pozdrawiam
Jeszcze nic nie jest wiadome. Dopoki nie wyjdzie pierwszy odcinek, ktory bedzie powiazany z manga, to nic nie mozna mowic.
Obiwanshinobi napisał:Jeszcze się może okazać, że ten Shippuden to będzie dalszy ciąg zapychaczy, tylko z Narutem w czarniejszym wdzianku.
Ch?ja tam "widać". Czytałem mangę (tak, tak, z tymi literkami w dymkach włącznie!), ale umiem sobie wyobrazić, że w anime np. wrócą do Liścia Naruto z Jiraszką, ale zamiast Gawędy Kakaszki dostaniemy kolejny quest w Kraju Głębokiego Ucha, tylko ze starszymi bohaterami.
a nie będzie czasem 70 minutowy epek ?? bo gdzieś tak słyszałem i się zastanawiam czy nie w tym poscie
edit: BTW chapterek najnowszy naruto wyje............za Poolecam
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-07 23:24:51)
Mam pytanko, zapychacz który wyjdzie/wyszedł w tym tygodniu będzie ostatnim tak ?
Mam pytanko, zapychacz który wyjdzie/wyszedł w tym tygodniu będzie ostatnim tak ?
tak
pół-filler ;]
kto chce pobrać najnowszy chapterek 341 to click poprawiłem jakość tej marnej RAWKI więc teraz powinno być lepiej
h**p://download.yousendit.com/BF298F775C1ADA0E
Ostatnim może z tej serii, ale na pewno nie ostatnim w ogóle.
A bo to jeszcze tydzień i nowa seria I to jeszcze 50 min Jupiii Mam nadzieje tylko ze im coś gupiego do głowy nie przyjdzie
Belraist napisał:Mam pytanko, zapychacz który wyjdzie/wyszedł w tym tygodniu będzie ostatnim tak ?
Pewnie masz rację Do drugiej serii też będzie tyle zapychaczy jak będziemy czekać na serię 3
lb333 napisał:Belraist napisał:Mam pytanko, zapychacz który wyjdzie/wyszedł w tym tygodniu będzie ostatnim tak ?
Pewnie masz rację Do drugiej serii też będzie tyle zapychaczy jak będziemy czekać na serię 3
Spokojnie Kisiel... jeszcze się druga nie zaczęła a ty już o trzeciej
Ściągaj na bieżąco to się przekonasz
O rany 2 lata zapychaczy i wkoncu nadchodzi ten upragniony moment. Juz nie moge sie doczekac nastepnego odcinka !
Mam nadzieje że polskie napisy będą szybko zrobione[hehe]
Mam nadzieje że polskie napisy będą szybko zrobione[hehe]
Jak zawsze, przed RAWem[hehe]