Nie jesteś zalogowany.
wiesz, ja wiele razy przy limicie 15GB ściągałem 20GB i nadal miałem normalny transfer Może to błąd TP, często to się u nich zdarza.
A który miesiąc masz neostrade? Ja tak miałem przez pierwsze ok 4 miechy, później po przekroczeniu była lipa
Na innych forach ludzie pisza, ze to prawda - transfer pozostaje bez zmian mimo przekroczenia limitu. Pokazywali nawet screenshoty z panelu. A ci, ktorzy chca sobie isc do netii niech sobie ida xP Odciaza troche neo xP Tak w ogole to kraza pogloski o tym, ze neo troche zwolnilo - to prawda, chociaz ja tego nie odczowam, ale sama tpsa sie do tego przyznaje i mowi, ze w chwili obecnej rozbudowywuje swoje urzadzenia w miejscach "bardziej zatloczonych".
W sumie troche zwolniła ostatnio, da się zauważyć, mam nadzieję że szybko wroci to do normy.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-02-07 16:38:29)
A czy ktoś już przekroczył limit i neostrada mu nie zwolniła?
W tym miesiacu mam juz przekroczony prawie dwukrotnie i wszystko dziala jak nalezy.
Dokladnie od 1 lutego nie ma limitow na neostradzie.
A który miesiąc masz neostrade? Ja tak miałem przez pierwsze ok 4 miechy, później po przekroczeniu była lipa
Który miesiac? Jakiś 30
Ostatnio edytowany przez _Haku_ (2007-02-07 17:40:26)
Więc tak. Panel, jak to panel - jeszcze się nie zaktualizował, ale w rzeczywistości 15 GB prawie na pewno pękło, a net nie zwolnił (tzn. nie zwolnił tak drastycznie, jak to się zwykle dzieje po ograniczeniu transferu). Chyba wszyscy se sprawdzają, bo są kłopoty z połączeniem z witryną.
Więc tak. Panel, jak to panel - jeszcze się nie zaktualizował, ale w rzeczywistości 15 GB prawie na pewno pękło, a net nie zwolnił (tzn. nie zwolnił tak drastycznie, jak to się zwykle dzieje po ograniczeniu transferu). Chyba wszyscy se sprawdzają, bo są kłopoty z połączeniem z witryną.
prędkość i tak obniżali dopiero po aktualizacji panelu, więc jeśli sądzisz, że ściągnąłeś więcej niż możesz a w panelu tego nie naliczyli, to poczekaj do jutra ;]
prędkość i tak obniżali dopiero po aktualizacji panelu, więc jeśli sądzisz, że ściągnąłeś więcej niż możesz a w panelu tego nie naliczyli, to poczekaj do jutra ;]
mi w panelu pisze 19GB a limit ma 15 i chodzi na maxa
Ostatnio edytowany przez skubii (2007-02-07 19:58:34)
a ja mam 2mb a ostatnio chodzi tak jakby chciało a niemogło:P
a ja mam 2mb a ostatnio chodzi tak jakby chciało a niemogło:P
ostatnio przez jeden dzień miałem transfer o połowę niższy niż normalnie, zapewne to w związku z przyspieszaniem wersji 128 i rozbudową infrastruktury
Na panelu 17454.68 MB (limit był 15 GB), a prędkość - 512 kb/s (przynajmniej nominalnie). W sumie nieźle.
niech mi ktos powie jak ta netia ciagnie torrenty? nie ma zadnych problemow z torrentami?
HAHAHA! Neostrada zdjęła już limity transferu i na kij mi ta Netia! Choć raz telekomunikacja pokazała klasę!
Do czasu aż znowu nie dopierniczy jakiś dodatkowych opłat :-/
www.twojeip.wp.pl tu mozna sprawdzic swoje ip i faktyczny speed neta
Mazik takie testery www sa g*wno warte. Jak chcesz sprawdzic predkosc to uzyj flashgeta i rozpocznij kilka sesji w tym samym czasie, a uzyskasz wiarygodny pomiar predkosci.
www.twojeip.wp.pl tu mozna sprawdzic swoje ip i faktyczny speed neta
ROTFL! Takie testy to sobie można w **** wsadzić. Mam neo512 i prędkość łącza 1,64Mb/s? LOL!
www.speedtest.pl jest już bardziej wiarygodne.
Ostatnio edytowany przez _Haku_ (2007-02-08 17:19:01)
a ja "siusiam" na neostrade i idzisiaj rano zamowilem netie jednoczesnie wysylajac rezygnacje ze neoshita
Ale wieesz że niezałapiesz się już na ceny promocyjne:)
Ta wyrażająca sytość i zadowolenie emotikona miała chyba wyrażać tzw. Schadenfreude.
Ale wiesz że jesteś w błędzie:)
Ja nie wiem czemu wy tak jedziecie na tą neo?? Ja mam łącze 1mb podkręcą mi do 2mb płacę 76 złotych i jeszcze teraz jest bez limitów ściągania.