Nie jesteś zalogowany.
A najlepiej 3 odcinki do przodu.
masterjack90 napisał:Mam nadzieje że polskie napisy będą szybko zrobione[hehe]
Jak zawsze, przed RAWem[hehe]
ja sie dziwie, ze jeszcze nie zrobiles tych napisow. Co z toba czlowieku! OPAMIETAJ SIE!
Pierwszą serie naruto już skończona[yahoo] Tera czekać tylko tydzień na pierwszy odcinek drugiej serii[slina]
Z tego co mozna znalesc w necie (tv.com) 221 to powrot naruto a 222 to ponowno spotkanie z Akatsuki a ze te dwa odcinki beda polonczone tak wiec 15 lutego czeka naz duza dawka atrakcji, 223 odcinek Kakashi znow sprawdzi umiejetnosci Naruto i Sakury tylko tym razem ebdzie zmuszony uzyc sharingana ;)i Zajawka 221 i 222
Ostatnio edytowany przez Falmax (2007-02-09 13:40:13)
No to ciekawe czy kiedyś tam zanimują Kakashi Gaiden
Sie zobaczy. Zreszta może być tera kakashi gaiden, bo np w necie wiele razy mówiono wcześniej że juz koniec filerow ,a tak nie było wiec , wszystko jest możliwe.
Nie moze bo trailer 221 i 222 mowi zupelnie co innego Jak nanim widac Naruto powrocil do wioski a w salszej czesci jest Kakashi z dzwoneczkami co tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze na tv.com mowia prawde
Ostatnio edytowany przez Falmax (2007-02-09 14:18:23)
<ślinotok> aaargh! hjuż hsię hdoczekać hnie hmogę!
Tyle dni... tygodni... miesięcy... w sumie to chyba nawet rok musieliśmy oglądać badziewiaste fillery, ale w końcy się skończy
No fajnie, fillery do grobu. Ale proszę mi wytłumaczyć czemu numeracja od 220 jest 221, 222 itd. ? Przeciez to nowy sezonik, więc powinna numeracja być od 1-x hm ?
Rok ? chyba dwa... przez 9 sezonow byla taka sama numeracja wiec poco ja zmieniac w 10
Ostatnio edytowany przez Falmax (2007-02-09 14:48:56)
Bo teraz jest nowy naruto tak czy siak odcinek 1 to odcinek pierwszy a nie 221 czy jakiś inny nie róbmy zamieszania. Można otworzyć temat Naruto Hura-coś-tam i wtedy będzie wszystko jasne.
2 lata fillerów w koncu się doczekaliśmy:) jeszcze tylko tydzien
Bo teraz jest nowy naruto tak czy siak odcinek 1 to odcinek pierwszy a nie 221 czy jakiś inny nie róbmy zamieszania. Można otworzyć temat Naruto Hura-coś-tam i wtedy będzie wszystko jasne.
Dokładnie masz całkowitą racje.Opócz nowej seri będzie też nowy opening i ending.Jak widać po zapowiedzi nowego epa animacja znacznie się podniosła.[szpan]
Heh trzeba by petycje do Taipana napisać żeby zrobił specjalny licznik na stronie głównej co by nam odmierzał dni do pierwszego epka nowej serii :)
To poprostu mozna dodawac przedrostek S i numerowac od poczatku: Naruto S1, S2, S68
Hatake napisał:masterjack90 napisał:Mam nadzieje że polskie napisy będą szybko zrobione[hehe]
Jak zawsze, przed RAWem[hehe]
ja sie dziwie, ze jeszcze nie zrobiles tych napisow. Co z toba czlowieku! OPAMIETAJ SIE!
ach przepraszam, tylko się nie denerwuj i nie krzycz, nie chcę w domu piekła^^. już robię... gomenasai, hai, hai pa3cja-sama...[cmok]
tu nie afryka tu się drzwi zamyka... Dawajcie napisy:P Hatake trochę zbereźny ten avatr...
Hatake trochę zbereźny ten avatr...
to zależy o czym pomyślisz, bo według mnie, to ona czyści po prostu broń:P
INFORMEJSZYN
Napisy do EP 220, mogą zostać dodane troszkę później, z powodu; wiadomo, każdemu może się zdarzyć, chwilowego braku czasu, chodź niekoniecznie. To się jeszcze okaże. Mogę was tylko zapewnić, że do północy, albo kilka minut po niej powinny już być.:)
PS: WINTERFERIEN:D A niektórzy z was już nie^^ UEHEHE.
Super, Bleach powrócił do mangi i za tydzień Naruto powraca.
Heh trzeba by petycje do Taipana napisać żeby zrobił specjalny licznik na stronie głównej co by nam odmierzał dni do pierwszego epka nowej serii :)
Przecież Naruto jest jedną z wielu serii anime. To jest serwis z napisami do każdego tytułu, więc dla jednego więcej nie ma co sobie zawracać głowy.