Nie jesteś zalogowany.
Jedna z wielu ale najpopularniejsza. Wlasciwie to na forum przoduja tylko Bleach i Naruto
Jedna z wielu ale najpopularniejsza. Wlasciwie to na forum przoduja tylko Bleach i Naruto
Wiesz... jak ktos oglada tylko to to nie ma sie co dziwić
W sumie dobrze że powrót do mangi, wreszcie bedzie sie cos konkretnego działo. Zapychaczy nigdy nie oglądałem, szkoda czasu.
ja wymieklem po bodajze odcinku gdzie naruto robil ramen za pomoca rasengana dalej nie ruszalem tego bo sie balem ze sie pokemon zrobil z tego no ale teraz niemoge sie doczekac pierwszego odcinka nowej serji
A ja kocham Naruto i od bodajze 3 lat ogladam anime i nigdy sie jesze tu nie wypowiadalem i w ogole jest fajnie, nie sciagalem napisow bo ang to jezyk prosty i nie mam zielonego pojecia jak wy czasem mozecie wytrzymac zeby nie obejrzec bez napisow sry za lang ale jestem troche po % pzdr dla wszystkich PRAWDZIWYCH fanow Naruto ktorzy go ogladaja nie zwarzajac uwagi na to czy to sa fillery czy nie
hehe % ja też już od dawna nie oglądam z napiskami ale jak się pojawią to jak jeszcze raz mnie natchnie na epa to sobie obejżę z
prawdziwi fani naruto też moga dostac delikatnego pierdolca(nie wiem w sumie czy to sie klasyfikuje pod przeklenstwo jesli tak to gomen:P)jak widzi ze dwoch kolesi przebiera sie za gaia i lee...a naruto of course daje sie na to nabrac...
prawdziwi fani naruto też moga dostac delikatnego pierdolca(nie wiem w sumie czy to sie klasyfikuje pod przeklenstwo jesli tak to gomen:P)jak widzi ze dwoch kolesi przebiera sie za gaia i lee...a naruto of course daje sie na to nabrac...
Hehe , to był jeden z zabawniejszych odcinków akurat
ja sobie go odpusciłem jak zobaczylem ze naruto dał sie nabrac:/
Ninja listonosze też rządzili
Taa, szkoda tylko, że np. takie One Piece, które jest chyba od nich popularniejsze w Japonii, w Polsce nie zdobyło wielu fanów.
Ja skończyłem oglądać Naruto po 209 odcinku. Utrzymuję się na aktualnych rozdziałach. Jak wyjdzie pare odcinków nowej serii, to wszystko nadrobię. Jak na razie, do tych boję się zajrzeć.
A mogę sie spytać o co w tym wszystkim chodzi ze wszyscy zachwycali sie w ostatnim odcinku naruto:) odpuściłem sobie zapychacze:P
A mogę sie spytać o co w tym wszystkim chodzi ze wszyscy zachwycali sie w ostatnim odcinku naruto:) odpuściłem sobie zapychacze:P
wszyscy się zachwycali, że to już ostatni i będzie spokój z fillerami na jakiś czas ;]
btw. w one piece jakoś fajniej te fillery wkomponowują :<
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-02-10 02:48:12)
Słyszlaem już kilka opini że w "nowym" Naruto mają pominąć Kakashi Gaiden, szkoda by było ;/
Może nie pominą tylko wydadzą w formie speciala. Jakieś Naruto Jump Festa 2007 czy coś w tym stylu. A może będzie normalnie w serii tylko gdzieś dalej ...zobaczymy
Wcisna miedzy odcinki, Naruto pewnie zada pytanie kakashiemu skad ma sharingan i wtedy obraz sie rozplynie i zobaczymy malego Kakashiego, Rin, Obito i Yondaime
Przede wszystkim to był taki pół-filler, bo pojawił się Jiraiya i razem z Naruto wyruszyli na trening.
BTW niech mi ktoś odpowie, bo skończyłem oglądać na ok. 200 odcinku, wcześniej też była taka kreska w fillerach (chodzi mi o odcinki 210-219), bo spojrzałem na kreskę w tym epku i się zdziwiłem - jak nie fillerowa.
każdy narzekał na fillery a teraz wszystcy o tym wspominają ;P jaki odcinek był lepszy
Moriia napisał:A mogę sie spytać o co w tym wszystkim chodzi ze wszyscy zachwycali sie w ostatnim odcinku naruto:) odpuściłem sobie zapychacze:P
Przede wszystkim to był taki pół-filler, bo pojawił się Jiraiya i razem z Naruto wyruszyli na trening.
BTW niech mi ktoś odpowie, bo skończyłem oglądać na ok. 200 odcinku, wcześniej też była taka kreska w fillerach (chodzi mi o odcinki 210-219), bo spojrzałem na kreskę w tym epku i się zdziwiłem - jak nie fillerowa.
co do kreski naruto i innych na czas fillerowych animcach to różnie to bywało w jednym epku sugoi kreska a w kolejnym kiszka