Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam. Mam 2 odc. tej wspaniałej serii i chciałbym więcej ^_^. Nie mam pojęcia ile ta seria liczy sobie odcinków, ale wiem że jest genialna. POMÓŻCIE POZDRO
Masz racje ta seria jest wysmienita , anime to jest nowiutkie i tyle co wiem wyszly narazie 3 ep. tlumaczone przez gryupe Ayu dostepne na animesuki.com
prawdopodobnie bedzie to seria skladajaca sie z gora 13 odcinkow (mam takie przeczucie)
ps. napisy tlumacze tylko dla grupy AnimeYuki (ale moze pasuja tez do wersji grupy Conclave), dla ciekawskich "Yuki" oznacza "śnieg"
sądze, ze sie mylisz
twierdze ze ta seria moze miec ze 49 epow
JaMES napisał(a):
> sądze, ze sie mylisz
> twierdze ze ta seria moze miec ze 49 epow
Obyś się mylił...
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
ha nie trzeba bylo sie zabierać za ahrdka
jakbym wiedział, że Bleach będzie miał pewnie jeszcze wiecej niz 50 tez bym sprawe przmyslał
A skąd to wiesz?
Zresztą.... nieważne. Jak już się cos zaczęło, to trzeba to ciągnąć dalej.
Co z tego wyjdzie? Zobaczymy....:P
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
JESLI CHCECIE WIEDZIE TO JA SCIAGNOLEM JUZ 6 ODCINKOW. CHOC PRZYZNAJE ZE SZUSTY ZBYT BYL SERYNY ALE JESLI SIE POSTARAJA TO MOZE GO URATUJA.
seria ma 12 odcinkow
A MASZ DOSTEP DO DWUNASTU. JAK TAK, TO JESLI MOZESZ TO NAPISZ LINKA.
do tej pory na mulku jest 8 epizodow grupy [ayu] natomiast innych grup [maplesnow] i [liouming] - 12 odcinkow, a tak od siebie to anime nie widzialem ale z waszych komentazy wynika ze warto. pozdrp
yyyyyyyy czegoś nie rozumiem albo nie umiem liczyć ( http://67.159.18.51/media/anime/ ) - 27 odcinków do ściągnięcia, poza tym anime naprawdę jest świetne, obejrzałęm już prawie w całości.
Albo mi sie wydaje albo mylisz 'He is My Master' z 'Airmaster'.
yyyyy ale dałęm plamę. To znak żebym wkońcu poszedł do okulisty po nowe denka.
Strony 1