Nie jesteś zalogowany.
YO! to jest nowy temat o naruto mam nadzieje ze wszyscy beda tu pisac o naruto :P
no stary troche sie starł i zadługaśny był
W dodatku jest nowa seria to nowy temat musi byc [szpan](PROSZE NIE SPOJLEROWAC!!!![zly][zly][zly]TO TEMAT O ANIME NIE MANDZE FANI MANGI CO CHCA SOBIE POPISAC O WYDARZENIACH MANGI NIECH SOBIE STWORZA INNY TEMAT O TEMATYCE MANGI:NARUTO)
niezłe :PCO?:P?[okej]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-03-01 23:34:01)
Odcinek 1 już za kilka dni
a wszyscy fani odliczaja sekundy i czekaja jak na zbawienie (osobiscie przestalem ogladac podczas trwania zapychaczy ale teraz jak tylko kilka dni zostalo niemoge sie powstrzymac i zaczne chyba lykac jakies srodki a nie przypuszczalem ze taki nawrot bede mial)
Mam nadzieje, że twórcy powrócą do starego dobrego naruto, jeszcze przed filerami
Mnie nie ciagnie (omg, nie wiedzialem, ze az tak sie stoczylem ze pisze cos w temacie o Naruto xD)... Jak bedzie wiecej epkow to sobie sciagne... zreszta z 80 epow fillerow mam zalegle xD
Mam nadzieje, że twórcy powrócą do starego dobrego naruto, jeszcze przed filerami
przeciez tak ma byc chłopie jakim ty świecie żyjesz naruto wraca do zdarzeń z mangi
Widzę, że wzrost to im liczą z włosami
i tak ogólnie jakiś mały ten Naruto:P zawsze myślałem że on wyższy jest:P
Ja chce Hinate muaaa Z powiększonym biustem to będzie wypas
i tak ogólnie jakiś mały ten Naruto:P zawsze myślałem że on wyższy jest:P
hehe no tak ale to samo z siebie wzkazuje jak ten(kurdupel)naruto urosnie
ciekawe jak Naruta jego charakterek??:)
Przemek3 napisał:i tak ogólnie jakiś mały ten Naruto:P zawsze myślałem że on wyższy jest:P
hehe no tak ale to samo z siebie wzkazuje jak ten(kurdupel)naruto urosnie
może i urośnie, ale i tak będzie mały:P
O właśnie ktoś tu pisał że w starym naruto odcinek 220 był pół filerem i on już poszedł na trening prawda to ?? Bo nie oglądam a jak tak to muszę zobaczyć ten 220. Nie oglądam fillerów.
Ten starszy to prawie w moim wzroście (4 cm brakuje) więc możemy się naparzać
O właśnie ktoś tu pisał że w starym naruto odcinek 220 był pół filerem i on już poszedł na trening prawda to ?? Bo nie oglądam a jak tak to muszę zobaczyć ten 220. Nie oglądam fillerów.
tak to prawda
Ten starszy to prawie w moim wzroście (4 cm brakuje) więc możemy się naparzać
liczysz z włosami czy bez:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-02-11 01:23:13)
Ja chce Hinate muaaa Z powiększonym biustem to będzie wypas
Taka feniks?:P[szpan]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-02-11 01:23:32)
B4RT3K napisał:Ten starszy to prawie w moim wzroście (4 cm brakuje) więc możemy się naparzać
liczysz z włosami czy bez:P
Z (ale długi post )
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-02-11 01:26:42)
sebastianx fachowe podoba mi się lecz preferuje model bardziej otwarty jak niżej [slina][szpan][szpan][szpan]
Na Hinate nie ma mocnych [respekt][slina][slina]
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-02-11 01:29:42)
haha nom taka tez lubie (a teraz z innej beczki dawno dawno temu bylo sobie swieto halloween
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-02-11 01:31:42)
hehe mi takie jedno zdjęcie się spodobało miejmy nadzieje że tak będzie w przyszłości
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-11 01:59:00)