Nie jesteś zalogowany.
PIEKNY, SLODKI , POKAZUJE ZE CZYSTA MILOSC JEST WSPANIALA.:):) MA ZALETY KTÓRYCH NA PRUZNO SZUKAC GDZIE INDZIEJ.:D
Hmm, w sumie... zgadzam się z moim przedmówcą (constans73)
Imperare sibi maximum est imperium
Ja tam wole KGNE
Hmm, w sumie... zgadzam się z moim przedmówcą :D:D
ROTLF!
Lol
KGNE - poważne, dojrzałe...
Air - piękne, ... jakiego by tu słowa użyć?
Air jest bardziej artystyczny jeśli mozna tak powiedzieć..
KGNE już opisałeś
DZIEKUJE ZA INFORMACJE O KGNE. POSTARAM SIE JE ZOBACZYC.
Chcę przekazać że oglądałem wyżej wymienioną pozycje, KGNE i mi sie nie podoba. Dlaczego? Za smutne. A bohater - czy można zaakceptować jego wybór.
Air jest lepszy. Tam jest radość i nadzieja. Uwarzam że bez tego nie można żyć prawdziwie.
Piwo mu dać!
Co do wyboru bohatera KGNE, kiedy go zobaczyłem (wybór) byłem lekko wstrząśnięty, ale gdy wszystko sobie przemyślałem... myślę, że dobrze wybrał
Hmm, i zgadza się, KGNE jest smutne, (i bardziej ‘dojrzałe' można by powiedzieć), ale to w końcu dramat, a dramaty bywają smutne
A ma 18 lat?
Jak dla mnie, to obie serie są mistrzoswskie , Aira przerobiłem niedawno i nadal nie moge wyjśc z wrażenia. Kimi tez bylo wielkie pierwsza seria ktora wydzialem i mna "wstrzasnela" Polecam obie serie jak najbardziej
A skoro już jesteśmy w tych klimatach, polecam jeszcze Saikano, Koi Kaze i Hitsuji no Uta
Koi Kaze już prawie ściągnięte, ale po pierwszym odcinku jestem naprawdę pod wrażeniem. Jeśli będzie tak dalej to chyba będzie to kolejna seria z kategorii "Moje ulubione"
Dużo tu romantycznych mężczyzn:)
Widziałem "aż" 1 i 1/2 odcinka Air. Przysypiałem. W końcu uznałem, że to nie dla mnie.
Za KGNE nawet się nie biorę (treść została mi streszczona).
Bez akcji nie ma atrakcji.
Romantycy.
nie dojrzałeś na poważne Anime ;] synku
Nie lubisz, nie oglądaj, nikt ci nie każe
Sztywniaku
A jakiej grupu ściągnąc najlepiej te anime :Koi Kaze i Hitsuji no Uta.