Nie jesteś zalogowany.
włąsnie nie!! obecny klimat schodzi na drugi plan a na pierwszy wchodzi romans;P cud miód i tyle
malkor napisał:Cóż poradzę że według mnie jest to najbardziej skłaniająca do romantyzmu część ciała kobiety
romantycznie jest jak kobieta ma ta czesc?
Chodzi mi o to że piersi kobiety są jak naturalny wabik, zwracają uwagę męskiej części społeczności co owocuje nawiązaniem kontaktu. Dzięki temu może między kobietą a mężczyzną zaistnieć miłość co staje się romantyczne.
Podsumowując piersi są romantyczne
wiecej romansów sie przyda:Pod przybytku głowa nie boli:)
Oby w tym nowym Naruciaku poprawili animacje, po tym jak obejrzałem 220 epek to z deka lipnie to wszystko wyglądało (dobrze, że nie oglądałem filerów), a co do wątku miłosnego to raczej niczego nie będzie :]
wątki miłosne będą w trzeciej serii:)
Raczej nie... ale pogadać zawsze można.
uhh moje marzenia padaja xD
Naruto po 3 latach zmądrzeje i weźmie się za Hinatę. Za to Hinacie po 3 latach znudzi się już rwanie do naruto i zacznie polować ma Kibę. Bęzie walka miłosna
Ostatnio edytowany przez spychu_man (2007-02-11 17:15:51)
Spoiler skasowany - Guard
Sry :p
Ostatnio edytowany przez Guard (2007-02-11 18:27:30)
spoiler! zbanować go =)))
Guard...nie lubie cie...i to bardziej niz fillerow
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-02-11 18:02:47)
hehe xP :P ok pozwalam skasować swoj post poprzedni ;p ale to prawda w 100% której sie można było domysleć
hehe xP :P ok pozwalam skasować swoj post poprzedni ;p ale to prawda w 100% której sie można było domysleć
Teraz już za późno, poszedł PM z prośbą o 3 warny dla ciebie (zresztą nie tylko ja wysłałem) - taki spoiler krwi wymaga...
no to zaczyna denerwowac... niech nareszcie nauczy sie nowych technik a nie tylko tych dwóch... to ze zostanie taki jak byl mi nie przeszkadza ale te 2 jedyne techniki juz tak...
za spoiler zabijać!!
Oj Guard to że coś wiesz nieznaczy że sie masz tą wiedzą dzielić ze wszystkimi na siłę . Ci ludzie nieczytali mangi więc uszanuj ich wytrwałość.
Ludziska oglądające Naruto, ale nie czytające mangi. Nie wierzcie Guardowi, to nie prawda, że Naruto niczego się nie nauczy i dalej będzie tak głupi i tępy. Ale szczegółów dowiecie się z czasem
spoiler, kill him
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2007-02-11 18:19:45)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
guard, skasuj ta wypowiedź, bo zepsujesz jeszcze większej ilości osób frajde z oglądania!
Ludziska oglądające Naruto, ale nie czytające mangi. Nie wierzcie Guardowi, to nie prawda, że Naruto niczego się nie nauczy i dalej będzie tak głupi i tępy. Ale szczegółów dowiecie się z czasem
ja się już tego domyśliłem dawno, jak czytałem któryś tam post malkora z rasenganem i jak zobaczyłem w mandze Kyuubiego - niestety wam nie powiem w jakiej postaci, bo nie jestem pan spojlerowicz XD Spojlery to są z tyłu na samochodzie. XP