Nie jesteś zalogowany.
Feniks_Ognia napisał:A jest jakaś książka ?? Hmm cos tam widziałem raz napis "novel" ale nie kojarze. Możesz podać troche szczegułów odnośnie tego i skąd to wziąść (po angielsku).
Tak, tak. Link jest w moim poście kilkanaście centymetrów wyżej.
Po japońsku zostało wydane 8 vol`i, 9 na dniach.
Średnio lubie czytać ehh. Mam nadzieje że Manga wiernie będzie się czymać książki i zobaczymy to co w anime i również coś nowego. Niech tak się stanie dla dobra wszystkich
AniDB sie klania (w styczniu)
Edit: Cos sie linki sypia na forum.
Ostatnio edytowany przez s0n1c (2006-12-29 00:56:00)
od stycznia 2 sezon, a za kilka dni, kilkanaście dni SLF wyda 1 ep 1 sezonu:)
Skąd wiesz że od drugiego stycznie nigdzie tak nie pisze???!!!
Co to SLF ???
ktoś może posiada jakieś poufne informacje, odnośnie wyemitowania drugiej serii?:D miało być w ponoć w styczniu, ale jak widać( a raczej nie widać) nie ma:(
Mi sie to anime bardzo podobało i licze na drugi sezon, oby sie ukazał jak najszybciej, jeśli ktoś bedzie miał jakies info o nim to piszcie tutaj
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Z tego co pisze na oficjalnej stronie ZnT to chyba 1 odc drugiej serii zostanie wyemitowany 23 marca:D
niestety, nie znam japońskiego więc to tylko domysły;)
edit:
po dłuższym przewertowaniu linków, można znaleźć jednak informacje, że pierwszy odc zostanie wyemitowany w tvk-yokohama drugiego kwietnia, i też taka informacji widnieje na stronie stacji:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-03-20 14:41:51)
mam prośbę dajcie namiary na 4 odcinek Zero no tsukaima
Ciekawi mnie czy w końcu miłość w ZnT pujdzie dalej czy dalej będą nieświadomi swoich uczuć. W sumie rozumiem że na tym polega historia ale brakuje mi anime w których miłość wyznawana do siebie to nie ostatnie 5 min odcinka. Tylko np tak połowa serii i jakoś takie zbliżenia lecz oczywiście zakryte A czy wam też brakuje takich anime?
Feniks_Ognia mi tez brakuje takich anime . Fajnie wlasnie byloby gdyby ukochani wyznawali sobie milosc w polowie serii. Dziwnie tak jest w wiekszosci serii ze wyznania sa przewaznie na ostatnie 5 min odcinka i jak tu sie cieszyc ich wspolnym szczesciem...
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-03-21 22:38:34)
Feniks, nawet nie wiesz jak bardzo brakuje... A właśnie, zna ktoś takie serie? Mnie już od szukania głowa boli
"Skazany na zajebistość"