Nie jesteś zalogowany.
Naruto bedzie umiec 7 technik... Przynajmniej tyle naliczylem w 2 serii do 337 chaptera:)
KU*WA ludzie, macie temat o mandze, to tam piszcie, nie tutaj!
O jaaa.. to z Hinata to rzeczywiscie straaaaszny spoiler! Juz nie macie co ogladac Naruto przez Guard'a . Juz Sansiro bardziej ZASPOJLEROWAŁA (Tak, bo wszyscy wiemy ze Sansiro jest kobieta). I wiadomo ze po piecu odcinkach Naruto nie pokaze czego sie nauczyl. Trzeba bedzie troche poczekac.
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-02-11 18:29:35)
Nieno cos napewno pokaze w 3 odcinku kiedy to kakashi go przetestuje z dzwoneczkiem.
Nieno.. sorry jesli to dla was byl spoiler.. Juz skasowałem ;o
Pozatym za 5 dni zobaczycie to samo co napisałem.
Dla was to spoilery, dla mnie juz przeszłość, tak więc nie mogłem się pochamować i napisałem.
Zresztą, co z was za fani co nie czytali mangi ?
A tacy fani, co nie lubią spoilerów.
Tak trudno zrozumieć?
Nie kazdy lubi czytac mange na kompie...
może czytają tylko kupują od jpf'u, a z tego co kojarze, to one jest trochę w tyle, ale jeśli się mylę, to proszę mnie poprawić:P
To mnie dobiło...
spojlerowcy gincie!!jak tak można !!
Raczej wiecej niz troche w tyle
Niektórzy wolą oglądać szybką zmiane akcji itp. niż czytać i wyobrażać sobie po obrazkach, poza tym inni mogą nie mieć chęci wydawać kase na mange
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
albo nie chce im sie sciagac!!<bierze włocznie i miecz>macie spojlerowcy dajcie nam rozrywke i walczcie ze soba xD wygrany dostaje tylko jednego warna xD
*dies*
Nieno.. sorry jesli to dla was byl spoiler.. Juz skasowałem ;o
Pozatym za 5 dni zobaczycie to samo co napisałem.
Dla was to spoilery, dla mnie juz przeszłość, tak więc nie mogłem się pochamować i napisałem.
Hinata święta rzecz!!!
Jeśli jest anime i jest dobre (było przed fillerami i będzie teraz) to czytanie mangi sobie daruje. I nie widzę w tym nic złego.
Nie musisz nam kulturalnie psuć nastroju na Hinate i Naruto bo z nich piękna para. A Hinata w szczególności jest piękna Więc jeszcze raz i Nie daruje
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-02-11 18:42:21)
Ja proponuje zeby Sansiro walczyla sama ze soba Bo ona dala najwiekszego spojlera ;] ;P
to moze sansiro bez broni a reszta ma bron??
Dla rozladowania napiecia ^^ mozna sobie sprawdzic kto jest twoja miloscia w Naruto
Wersja dla kobiet
Wesja dla mezczyzn
OMG, jakie różnorodności śmierci spojlerowców^^ Prawie jak Light. Zaraz wam tu zapiszę odpowiednią śmierć w moim "Desu Noto"... Raiko <- bo tak nazywa się mój Shinigami, pyta się was, jak chcecie umrzeć^^