Nie jesteś zalogowany.
Ha i tak nie ma nikt Kin xD widac tylko dla mnie ^_^ wyjatkowy jestem czyli szukam wyjatkowych dziewczyn ;p XD
ciekawe czy by cie wybrała jakby istaniała szansa spotkania:)mnie by tam hinatka wybrała^^
[cytuj]ciekawe czy by cie wybrała jakby istaniała szansa spotkaniamnie by tam hinatka wybrała^^[/quote] Do czasu az zobaczyla by mnie
Ha i tak nie ma nikt Kin xD widac tylko dla mnie ^_^ wyjatkowy jestem czyli szukam wyjatkowych dziewczyn ;p XD
Tenten nikt nie miał
daj spokoj przecież ona lubi takich jak naruto:) troche nierozgarnietych xD pasuje idealnie xd
Ha bartek ale ty tak klikales w co popadnie HAHAHAH aa ja na serio ^_^ haaaa i tobie anko wypadla na serio 1 pkt do przodu ;p
muszę się jutro przygotować:D to będzie najwspanialszy dzień w moim życiu:D dzięki Hatake:D
edit: a ja mam Sakure, bo pierwszy ją wybrałem:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-02-11 20:15:39)
Ha bartek ale ty tak klikales w co popadnie HAHAHAH aa ja na serio ^_^ haaaa i tobie anko wypadla na serio 1 pkt do przodu ;p
Pierwszy wybór najważniejszy
hinatka moja:) przemek bede tuż obok xD
a mi za pierwszym razem wypadla
poprostu wybieralem takie odp jaki mi pasowaly :P
ho ho temt stworzony dopiero o godz chyba 00:04 a juz 7 stronek ma ja
no i dlatego mowie wam ZWOLNIJCIE TROCHE BO POJUTRZE TO BEDZIE 30 STRONEK [okej]
(za duzo pozniej do czytania :Pmam )
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-02-11 20:20:39)
sebastian zrob jeszcze raz bo hinatka moja...chociarz w sumie i tak jutro umre...
khadzad, tylko się nie wtrącaj, to stać sobie będziesz mógł;)
ps. ja tam hinaty nie lubie:P za bardzo flegmatyczna jak dla mnie:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-02-11 20:20:43)
przeczytaj sobie jeszcze raz tamten post xD tam jest tez moja smierc xD
mam pytanie o nowe epizody czy po tym specjalu za 4 dni bedzie kakashi gaiden czy bedzie normalna seria ????
Z tego co mozna znalesc w necie to Kakashi bedzie testowac Sakure i Naruto znowu z dzwoneczkami. Wiec na Gaiden troche zamalo czasu, no chyba ze naruto zabierze mu dzwonki w pierwszych 5 minutach
to z tymi z dwoneczkami tak jak na poczatku tak? (a czy tez taka kara bedzie jak przed tem przywiazanie do slupa i brak jedziena :D:P
A haku to facet to nie wiem czemu jest w w tym tescie jako dziewczyna [beznadzieja]
coz jutro dzien proby dla naruto w w polsce mam nadzieje ze dubbing bedzie przyzwojity 1 ep jutro o 19:25 w jetix (i błagam niech nie bedzie tazo lub kart z naruto BŁAGAM[fuj][blee])
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-02-11 20:35:08)
Nieno kary chyba nie bedzie, on tylko sprawdzi jak podniosl sie ich poziom. I ponoc bedzie zmuszony uzyc sharingana wiec Gaiden czy nie i tak bedzie ciekawie