Nie jesteś zalogowany.
coz jutro dzien proby dla naruto w w polsce mam nadzieje ze dubbing bedzie przyzwojity 1 ep jutro o 19:25 w jetix (i błagam niech nie bedzie tazo lub kart z naruto BŁAGAM[fuj][blee])
sorka ze tak pisze ale zwykle nikt nie czyta poprzednich stron
Boy with a heart as pure as snow, sacrificing himself for his precious someone, your one true love: Haku.
Rivals:
- Momochi Zabuza. You gotta prove you're worth more than Zabuza to be Haku's precious someone.
WTF?? Zawsze myślałem, że Haku to był chłopak (nawet jeśli jego wygląd na to nie wskazywał). Albo ze mną coś jest nie tak[deprecha]albo oni coś pomylili[baka]
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Bo to chłopak . Z resztą co za różnica, przeca ładny nie?
Wyszło na to, że lubisz kobiecych chłopaków . Pozatym można stwierdzić że to test nie zawierający uprzedzeń
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-02-11 20:47:18)
sebastianx napisał:coz jutro dzien proby dla naruto w w polsce mam nadzieje ze dubbing bedzie przyzwojity 1 ep jutro o 19:25 w jetix (i błagam niech nie bedzie tazo lub kart z naruto BŁAGAM[fuj][blee])
sorka ze tak pisze ale zwykle nikt nie czyta poprzednich stron
Cicho jak będą karty lub tazo to zacznę jeść chipsy
A i śmiesznie będzie zobaczyć gówniarzy na ulicy bawiących się w naruto
Ps. Może jak spotkam takich po pijaku to pozwolą się dołączyć
Ja tam zaczne ogladac nawet z kiepskim dubingiem tylko jest nie wytna sceny gdzie Iruka ma wbity metrowy shuriken w plecach
Paulus to moja smierc:) jestem z niej dumny xD
Ja tam zaczne ogladac nawet z kiepskim dubingiem tylko jest nie wytna sceny gdzie Iruka ma wbity metrowy shuriken w plecach
niestety podobno bedzie taka sama cenzura jak w niemczek czyli np brak mocnych scen takich jak plecy iruka +shuriken tenten+ wachlarz temari nawet krwi ma nie byc tak jak w niemczech wszystko koputerowo wytna :/ nawet kiedy neji pokonal hinate to naruto (wersji jp zebral krew z podlogi i zaciska piesc) wyglada idotycznie jak wycziera czysta podloge reka a pozniej zaciska piesc
poprostu kit tylko mam nadzieje ze nie puszcza tego openigu co w niemczech bo to bedzie zalosne[beznadzieja]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-02-11 21:10:15)
a czego oczekiwales po ludziach sadzacych ze anime jest kierowane tylko iwylacznie do dzieci !!!!! Zakupuja wiec serje wymazuja z niej krew i puszczaja w takim jetixie lub innych syfach porazka
Heh no tak w naszym kraju brak niezaleznej telewizji ktora nieugiela by sie pod naciskiem protestow matek ktorych niechce sie tlumaczyc dzieciom co jest dobre a co zle tylko najlepiej ze cala tv byla rozowiutka i slodziutka wtedy to telewizja wyreczy rodzicow w wychowywaniu...
to wina niemco oni maja obesje ze wszystko co pokazuje krew jest niebezpieczne dla dzieci (ostatnio wprowadzi niedlugo zakaz na sprzedawanie, kupowanie i uzywanie gier fpp czyli taka firma jak crytek bedzie muslala spadac z kraju niemcy sa chorzy umyslowo)
Albo ta afera z chyba z 3 lat temu z dragon ballem ze 7 latkowie rozbieraja sie w nim
edit openig w niemczech zaraz znajde to ci dam linka albo sam poszukaj na youtube
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-02-11 21:16:14)
a jaki op był w niemczech/?
chodzi ci o to, że wprowadziła zakaz czy go wprowadzi? chyba pogubiłeś się w myślach
chodzi ci o to, że wprowadziła zakaz czy go wprowadzi? chyba pogubiłeś się w myślach
rzeczywiscie walnolem sie w tekscie oczywiscie ze wprowadzi
ho ho 9 stronka juz temat sie rozkreca (a kto go stworzyl? JA *samouwielbienie *
taki zarcik :P:P[szpan]
Ostatnio edytowany przez sebastianx (2007-02-11 21:17:57)