Nie jesteś zalogowany.
Ta a wartosciowych informacji na tych 9 stronach jest moze ze 3 czy 4 reszta otry spam
Tak sobie myślę, że gdy zapanuje u nas Naruto-mania, to można by się nieco (nilegalnie) wzbogacić. Gdybym zaczął sprzedawać dzieciakom odcinki Naruto w packach po 10 odcinków... Przebiłbym w zyskach dilerów amfy
No i odpłatne cynki w zakładach 'co będzie w następnym odcinku'
Tylko, że łebki niezbyt chętne na anime z napisami
Ta wystarczy im w mowic ze jak bedzie ogladac z napisami to wtedy stanie sie najlepszym ninja na swiecie i bedzie rzucal na prawo i lewo chidori z rasenganem
xD dałby mi ktos linka do tego opa naruto w jetixie(co ponos w niemczech był i co ponoć kiepski jest)bo znaleźć nie moge:)
Co wy na to zeby zorganizować masowy atak terrorystyczny na siedzibe jetixa ?
popieram;P Hatake bierz Death Note;P dowiem sie nazwisk tych co tam rzadza i powybijamy xD
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-02-11 21:45:15)
nie one rzeczywiscie Niemcy to dziwny kraj... nie tylko maja obsesje na punkcie krwi ale tez na dubingowanie wszystkich filmow. No wyobrazcie sobie takiego Sillent Hilla po niemiecku :/ ja jestem zwolennikiem ogladania anime w japonskim jezyku i bez zadnych cenzur
Dawno mnie tu nie było... :]
ale się rozpisali ulala... co do haku to pewnie jakaś pomyłka na tamtej stronie jest do innego działu powinni go dodać
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-11 21:46:32)
to chyba ten sam co amerykański... ending wymiata "Shinji no, shinji no, shinji no NARUUTOO!" XD umarłem przy tym i jeszcze taka muzyka disco:D a w tle "Ninja Masta" XD
popieram;P Hatake bierz Death Note;P dowiem sie nazwisk tych co tam rzadza i powybijamy xD
XD, ja się w ogóle zastanawiam, czy sobie takiego nie zrobić naprawdę:P będę chodził i straszył:-D
PS: Oto i on
Świetna jest jeszcze zapowiedź hiszpańskiego Naruto z Linkin Parkiem w tle:D: LINK
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-11 21:53:37)
xD dałby mi ktos linka do tego opa naruto w jetixie(co ponos w niemczech był i co ponoć kiepski jest)bo znaleźć nie moge:)
Masz http://www.youtube.com/watch?v=S1ebtuNirWo tylko sie nie wystrasz
To ja mam pytanie. Nigdy nie oglądałem naruciaka. Czy dużo mi umknie jeśli zacznę oglądać drugą serię?
imho spokojnie będzie od drugiej można zacząć, pewno i tak będzie powyjaśniane wszystko ;] w międzyczasie sobie obejrzysz pierwszą i już ;]
khadzad napisał:xD dałby mi ktos linka do tego opa naruto w jetixie(co ponos w niemczech był i co ponoć kiepski jest)bo znaleźć nie moge:)
Masz http://www.youtube.com/watch?v=S1ebtuNirWo tylko sie nie wystrasz
[deprecha][deprecha] NIe no myslalem ze gorzej juz byc nie moze...
bartek mogłes mi nie pokazywac...załoje ze obejrzałem...naruto juz nigdy nie bedzie taki sam...Hatake pospiesz sie z tym Death Note
proponuje zainwestowac w jakies mini-nuke
No, czyli dobrze mówiłem. To samo. W tym linku do Openigna jest jeszcze ending:D
EDIT:
proponuje zainwestowac w jakies mini-nuke
Death Note wystarczy:D Szybko, dyskretnie i sprytnie XD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-11 21:57:21)
2 dni 9 stron WOW
A większość o tym kto będzie miał najładniejszy biust lub która bohaterka najlepsza Biedny Naruciak traci popularność.
Jak to wyżej z Jetix to piosenka beznadzieja dno ale konbinacja fajna nawet.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2007-02-11 21:58:09)
Kiedyś kupie nóż i powyrzynam cały jetix...kiedyś kuupie nóż zostanie tylko dwoje...tylka ja i szef...zebym mu uswiadomic jakie g zrobił
aha ale jetix ma taki zwyczaj ze tłumaczy opy...(jak shaman king:/)ciekawe co teraz powstanie
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-02-11 21:59:25)
kurcza nie przypuszczalem ze to moze byc najdluzszy tydzien bez naruto... ja nie wiem czy dam rade do 15 lutego
za duzo sie naogladalem rzeczy na temat shippuden'a i teraz mi bije
Ostatnio edytowany przez Paulus (2007-02-11 22:02:39)