Nie jesteś zalogowany.
jutro tez masz naruto...nie wiem jak ty ale ja bede ogladac...grunt to poznac swojego wroga...
Tak się zastanawiam czy z ciekawości nie zobaczyć naszego polskiego wydania tylko coś czuję, że po tym widoku będę musiał wywalić telewizor za okno (na szczęście się zmieści)
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-02-11 22:02:50)
ja juz swoj przytwierdziłem na stałe i ustawiłem za specjalną szybką cobym go ze złosci nie skrzywdził xD
Szkło pancerne??
ja nie mam zamiaru ogladac -nie chce sie pograzyc w rozpaczy po tym wszystkim co juz zobaczylem....
Ostatnio edytowany przez Paulus (2007-02-11 22:04:23)
Dawno mnie tu nie było... :]
szkło pancerne...
Jeżeli jetix się nie postara to ...
"Tu coś było" ------> Bo zaraz do sądu mnie podadzą
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-02-11 22:50:57)
Wszyscy pracujący w Jetix --->(przyczyna zgonu)rozszarpanie na strzepy przez wkutych fanów
no to macie jeszcze troche zycia xD
Dziś wziąłem się za powtórkę i już jestem na 9 epku, nawet po latach będzie cieszył:D[ukryty]. Do premiery Shippudena się akurat wyrobię.
Ostatnio edytowany przez wariacik (2007-02-11 22:14:19)
pytanie - czy ktoś będzie to ripował? bo jak tak, to bym mógł służyć pomocą z dystrybucją na torrentach
pewnie głos Orichimaru będzie coś jak głos Ludwiczka lol
daj spokoj!! orochimaru to bedzie ojciec ludwiczka!! a sasuke bedzie ludwiczek xD
a co wy kurde chcecie od ludwiczka co?:P
sam głos ludiego mi odpowiada ale tylko w świecie wedlug ludwiczka zreszta nie bede tego oglądał tylko przykro mi się robi jak sobie pomyśle że dzieciaki będą mówić oglądałeś wczoraj tą "bajke" Naruto ;(
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-11 22:48:16)
a co wy kurde chcecie od ludwiczka co?:P
Właśnie To jedna z lepszych bajek tam
noo najbardziej lubie ojca xD " JA WSZYSTKO SŁYSZĘ" xD ide o 100 PLN że Sasuke ma głos Lena z Shaman Kinga:)a naruto prawdopobnie Tray:)
ta, a Sakura Clover z odlotowych agentek:P
Ale czy to ważne, przecież najważniejsze jest to aby anime wypromowało się na naszym runku ;]
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2007-02-11 22:52:59)
o nie to bedzie Sam xD sakurka ma troche oleju we lbie xD a inner sakura to bedzie alex xD a Clover bedzie Ino xD Shino na mur beton Yoh xD
Mest liczy sie jeszcze styl w jakim sie wypromuje
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-02-11 22:53:21)
okey obstawiamy kto przebija ?? oj długo będzie ten tydzień leciał dla niektórych, dla mnie pewnie szybko bo poprawki mam na studiach