Nie jesteś zalogowany.
dzień wolny w szkołach powinien być w tym dniu
dzień wolny w szkołach powinien być w tym dniu
Nikt ci nie broni, żebys sobie zrobił
star5555 napisał:dzień wolny w szkołach powinien być w tym dniu
ja nawet nie musze, bo mam Winterferien XD razem z FD-F postaramy się szybko uwinąć z softem jak i hardem:)
PS: moje bejbe XD machigai nai - zrobiłem test 4 razy z rzędu i za każdym razem była Kurenai:D hah, moja laska, nikt mi jej nie odbierze:-D
PS: co do tego "Bielive it" to to jest tłumaczenie amerykanów tego "Dattebayo" XD wiem, bo w oficjalnym tłumaczeniu też tak jest... a mam DVDISO z angielskimi subami... no jak tak można... to Kabura zrobił "ten teges" ale to jeszcze jakoś brzmi, ale "bielive it" o bosh...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-12 02:50:27)
ja nawet nie musze, bo mam Winterferien XD
A ja już jutro do szkoły A tak miło było przez te 2 tygodnie, non stop z anime Chyba zaraz wyskoczę przez okno...[rip]
A jutro na jetix - śpiewamy w polskiej wersji -----> Naruto, Naruto uwierz w to ....
No i będzie jeszcze tak, że może imiona zaczną tłumaczyć XD i byśmy mieli
Naruto do Sakury:
- Kwiecie kwitnącej wiśni trzeba wykonać technikę
-Ok
-koń,ptak,świnia,aligator,renifer podmiana ciała uhuhuhu
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-02-12 02:56:20)
Maniack napisał:star5555 napisał:dzień wolny w szkołach powinien być w tym dniu
ja nawet nie musze, bo mam Winterferien XD razem z FD-F postaramy się szybko uwinąć z softem jak i hardem:)
PS: moje bejbe XD machigai nai - zrobiłem test 4 razy z rzędu i za każdym razem była Kurenai:D hah, moja laska, nikt mi jej nie odbierze:-D
Mi też się zaczynają ferie[yahoo][yahoo] i chyba nie wychyle nosa z przed monitora8-D:-D
A tak btw mi też wyszła Kurenai i też kilka razy z rzędu
Ostatnio edytowany przez OniiSan (2007-02-12 02:55:29)
A ja tam mam ferie jeden dzien dluzej, na 13 wojskowa komisja lekarska
no cóż OniiSan... trzeba będzie się jakoś podzielić:-D
hehe ja mam do 6 marca ferie długie nie a mi haku wyszedł ale chyba jeszcze raz zrobie teścik bo to przecież chłopaczyna
edit: no za drugim razem mi Hinacia wyszła
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-12 10:13:29)
Dzieci drogie kozystajcie z feri ! nie siedzcie jak te bez mUSkie yeti przed kompem T.T zbierzcie sie z qmplami i jedzcie do zakopca na narty badz deske, a sami przezyjecie fajna przygode !( moze milosna )
A zeby nie bylo offtop
dzisiaj o 19:25 Naruto na fox kids ( ciekaw jestem jak przetlumacza wind )
wind w pierwszej serii hmm ?? czy chodzi ci już o drugą ?? drugiej pewnie nei puszczą bo funduszy nie starczy
Oglądnołem 220 Naruciak chała jakich mało. Dzięki bogu wracają do mangi. Mam nadzieje że kreska tak jak w Bleachu jak wrócą do mangi się poprawi.
Dzieci drogie kozystajcie z feri ! nie siedzcie jak te bez mUSkie yeti przed kompem T.T zbierzcie sie z qmplami i jedzcie do zakopca na narty badz deske, a sami przezyjecie fajna przygode !( moze milosna )
A ci do tego jak ludzie zagospodarują sobie wolny time podczas ferii! Wyjazd do Zakopanego mówisz? Zasponsorujesz wszystkim chętnym?(dojazd, nocleg, żarcie, różne rozrywki)[shithappens]
Wracając do tematu, to bardzo się cieszę, że to już koniec odcinków typu "gotuj z naruto"
A ci do tego jak ludzie zagospodarują sobie wolny time podczas ferii! Wyjazd do Zakopanego mówisz? Zasponsorujesz wszystkim chętnym?(dojazd, nocleg, żarcie, różne rozrywki)[shithappens]
Ja tam mam od tego dziadków:-D
A ja bym wolał może: "Naruto, po prostu gotuj" (rasenganuj?)[mruga]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-12 14:51:26)
Nie wiem jak Wy ale ja tam się modlę, że wraz z premierką Shippuudena doczekamy się też porządnych polskich hardków (i tu pokładam nadzieję w dobre chęci StrayLife ) Dattebayo musi odejść na zasłużoną/niezasłużoną (niepotrzebne skreślić xD) emeryturkę, zettai
A ktoś może napisać które odcinki serii nie są fillerami, bo chce zacząć ściągać ale chciałbym sobie oszczedzić oglądanie zapychaczy. Poza tym pierwszy odcinkek Shippuden to który tom mangi??
mam pytanie, czy w dalszych odcinkach beda jakies egzaminy np. na chuunin'a ?
czy moze naruciak bedzie wiecznym geninem ktory na hokage bedzie mianowany przez... yyy Tsunade albo kogos tam...
btw. ciekawe jak to zrobi jetix ;p w sumie nie wykluczone ze Naruto jest reinkarnacja czwartego ;D w sumie z wygladu to nie mal identico ;p techniki jak by nie ylo te same sobie przyswaja ;] kto tam wie, ale z tym klanem i pokrewienstwem... bedzie ciekawie ;p
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-02-12 15:27:55)
SPOILER!!!
SPOILER!!!
SPOILER!!!
Wszyscy awansują na chuuninów i joninów, ale nie Naruto, to będzie gennin o sile większej niż Hokage. Ale to tak na marginesie. Tsunade na pewno nie byłaby w stanie sprostać nowej technice Naruto - rasenganowi z "wirnikiem", że tak to nazwę.
SPOILER!!!
SPOILER!!!
SPOILER!!!
Piter666 przykro mi ze majac 23 lata nie potrafisz sobie znalesc pracy:( ja mam 17 i jakos potrafie :] pozatym to byla sugestia, wybacz ze nie pisze Ci wprost zebys to zrozumial. jest wiele form Wypoczynku nie kosztujace nic, podaje Ci DLA PRZYKLADU ! ( zaznaczam iz jest to przyklad nie nakaz ) zbierz sie z kolegami ( o ile takowych posiadasz, lecz nie mnie to oceniac ) kazdy daje po 10 zl i wynajmujecie np hale sportowa mozecie pograc w rozne gry.
Piter666 i po co uzywac wulgaryzmow?
Chodzilo mi o pierwszy wind ten z pierwszej seri ^^
zauwaz ze mu chodzi o prace na stale a nie dorywczo a to duza ruznica