Nie jesteś zalogowany.
Prawde mowiac nic nie wspomina o pracy kiedy wspomnial o feriach mial na mysli iz wciaz sie uczyc co oznacza ze nie moze znalesc stalej pracy ( chbya ze chodzi na wieczorowe, fakt mozna miec stala prace i chodzic do szkoly nie przecze ale wtedy wolny czas jest bardzo minimalny a kasa jest ^^
co do naruto .. uczciwie moge powiedziec i ogladalem go od deski do deski ^^ wszystkie zapychacze te nudne i mega nudne i w sumie jakos mi nie zal ;]
ale tu spam sie robi -.-
Do bodzia - SPOILER
Naruto silnijeszy od hokage ?? rofl lolololololol lo lolol ollolol HAHashashs
daj chociaż jeden przykład z mangi gdzie by pokonał jakiegoś chuunina chociaż.. przeciez on nie zna prawie zadnych technik. A ten jego nowy wizerunek tylko wprowadza w błąd. Nie rozsmieszaj.
Guard chcesz przyklad to ci go podam za bodzia^^:
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Moze chunina nie pokonal ale dwa ostatnie serca Kukazu to jednak on rozwalil, nowy wizerunek kiszka? brak technik? a fuuton: shuriken rasengan to nic?
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
No tylko tyle chcialem napisac^^
Ostatnio edytowany przez Amilith (2007-02-12 16:24:19)
Nie chcę spojlerować, ale np pewna walka niedługo przed 300 chapterem... a co do spojlera bodzia, to chyba dość wyraźnie zaznaczył, że to spoljer
!!!!!!!!!!Do Guarda- SPOILER!!!!!!
Tak pokonanie jednego z akatsuki (goscia ktory przezyl walke z 1 hokage to zaden wyczyn... bo co to za problem...
EDIT: Amilith byl pierwszy
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-02-12 16:24:18)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
SPOILER !!!SPOILER !!!SPOILER !!!
Ta, ale to nie zmienia zdania ze jego myslenie jest kiepskie i jest głupi poprostu kishimoto albo nie ma pomysłu albo mu sie nie chce rozwinac postaci naruto wiec robi z niego overpowerd goscia co rozwali kazdego z rasenganem i tym ze ma cziterskiego kyuubi w sobie.. ale tak naprawde bez robienia tego pod ogladalnosc/czytalność to taki shino czy shikamaru by go rozłożyłi na łopatki. Może nie siłą ale mysleniem i umiejetnosciami. W każdym razie pozyjemy zobaczymy czy z niego cos wyrosnie ale bez przesady ze to mocarz lepszy od hokage..
SPOILER !!!SPOILER !!!SPOILER !!!
KRZYZ WAM DRODZY SPOILEROWICZE NA DROGE / ZYCZE SMIERCI !!!!!!!!!!!!!!!!
Guard ja sie nie zgodze z toba. Fakt ze ogolnie naruto robi z siebie kretyna ale podczas walki pokazal juz nie raz ze potrafi myslec.
Pogadajcie sobie o tym w temacie o mandze... bo to "SPOILER SPOILER SPOILER" nic wam nie da bo i tak każdy tam spojrzy i tak. ( Ja mangę czytałem i mi to nie przeszkadza )
Niech was .... SPOILEROWICZE przez was omalo zawalu nie dostalem latajac w dol i czekajac az sie skoncza btw ponawiam pytanie teraz 1 odcinek sinpudien to ktory voluminium bedzie
inne pytanie o ktorej dzisiaj nałuto dżetiks??
Niech was .... SPOILEROWICZE przez was omalo zawalu nie dostalem latajac w dol i czekajac az sie skoncza btw ponawiam pytanie teraz 1 odcinek sinpudien to ktory voluminium bedzie
Tom 28 rozdzial 01 ;x
Ostatnio edytowany przez Amilith (2007-02-12 17:24:16)
tak samo gare kto rozwalił co haku to kto rozwalił mozna tak wymieniac w nieskonczonosc
khadzad dzisiaj o 19:25
A ktoś może napisać które odcinki serii nie są fillerami, bo chce zacząć ściągać ale chciałbym sobie oszczedzić oglądanie zapychaczy.
No więc fillerami nie są odcinki od 1-136 a takto to fillery.
tak samo gare kto rozwalił co haku to kto rozwalił
kyuubi[yahoo]
Ostatnio edytowany przez kornik15 (2007-02-12 18:33:03)
Mavet napisał:Niech was .... SPOILEROWICZE przez was omalo zawalu nie dostalem latajac w dol i czekajac az sie skoncza btw ponawiam pytanie teraz 1 odcinek sinpudien to ktory voluminium bedzie
Tom 28 rozdzial 01 ;x
A który to chapter?:P
Kiedyś czytałem na bieżąco, ale po formacie dysku przepadła, a przez filery tak mnie naruto znudziło, że przestałem ściągać[baka]
Amilith napisał:Mavet napisał:Niech was .... SPOILEROWICZE przez was omalo zawalu nie dostalem latajac w dol i czekajac az sie skoncza btw ponawiam pytanie teraz 1 odcinek sinpudien to ktory voluminium bedzie
Tom 28 rozdzial 01 ;x
A który to chapter?:P
Kiedyś czytałem na bieżąco, ale po formacie dysku przepadła, a przez filery tak mnie naruto znudziło, że przestałem ściągać[baka]
239 chapter.
thx:)
Widze, że trza będzie ściągnąć 100 chapterów8-D
I sorki za offtop;)