Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
jak ktoś jest chętny i chce robić hardki zapraszamy zgłoszenia na http://asg-across.mordek.info/index.php?id=59
LoL Crobe przemówił...
A tak na serio, jeśli ktoś jest chętny to zapraszamy
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Wystarczą same chęci?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
czyli talent i umiejetnosci sa nie potrzebne?? sporo osob moze sie zgłosic xD
[cytuj]czyli talent i umiejetnosci sa nie potrzebne?? sporo osob moze sie zgłosic xD[/quote] wystarczy ze kos potrafi myslec reszte sie nauczy
najlepiej zeby sie jakis grafik zglosil bo czasami jets dla takiego zajecie
a co do duzych wymagan to najgorzej maja tlumacze reszta to nic trudnego ;]
Fak, strasznie mnie korci posada 'korektora' w jakiejś grupie, normalnie powołanie czuję...
Ale niestety mój @#$@#%@ (zły, niedobry, fuj, be,[kupa]) net raczej mnie dyskredytuje (normalnie ściągać się nic nie da)
chyba pomyliles korekte z qc bo korekta dostaje tylko skrypty po kilkadziesiat KB wiec net to napewno nie problem :]
Lubię widzieć sytuację, do której tekst 'koryguję'.
Tzn. przydałby się odcinek, do którego są przygotowywane suby. I z tym u mnie krucho
czyli nikt wiecej nie che sie zglosic ;D jak by co temat ciagle aktualny
wystarczy ze kos potrafi myslec reszte sie nauczy
Cholera. Od mojej ostatniej wizyty wymagania poszły w górę.
Przez podwyższenie barierki jestem zmuszony sobie odpuścić.
[EDIT] Skąd ja wziąłem tę barierkę. Chodziło o poprzeczkę.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-02-11 16:40:33)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
"wystarczy ze kos potrafi myslec reszte sie nauczy "
Własnie...a co z osobnikami(ja)co myśleć nie potrafią:P
To chyba jasne - nie spełniają podstawowego wymagania. Ergo nie nadają się
Ja spełniam wszystkie wymagania, bo jeśli chodzi o tworzenie hardka, poczynając od tłumaczenia a kończąc na kodowaniu, znam się na wszystkim, profesjonalne karaoke itd. Szkoda tylko, że ten temat powstał miesiąc po tym, jak zostałem przyjęty w poczet członków Kuruoshii Anime. Pozostaje mi jednak radocha z tego, że sam sobie hardka zrobić mogę, co też robię. Efekty pracy, już niedługo ;]
Ja spełniam wszystkie wymagania, bo jeśli chodzi o tworzenie hardka, poczynając od tłumaczenia a kończąc na kodowaniu, znam się na wszystkim, profesjonalne karaoke itd. Szkoda tylko, że ten temat powstał miesiąc po tym, jak zostałem przyjęty w poczet członków Kuruoshii Anime. Pozostaje mi jednak radocha z tego, że sam sobie hardka zrobić mogę, co też robię. Efekty pracy, już niedługo ;]
a co to za problem robić w 2 grupach?
Duży, bo cichą współpracę to ja już mam z jedną grupą wydającą hardki. Nie widziałbym tylko problemu gdyby ktoś chciał robić hardki tego co tłumaczę, wtedy pomoc z mojej strony, jak najbardziej możliwa.
Strony 1