Nie jesteś zalogowany.
[kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa]
Ending to nie wind :x a co do odcinka bylo gozej jak zle glosy wziete chyba z glebi oceanu :/
ej w drugim odcinku Naruto pocałował przez przypadek Sasuke ? bo kurde ciekawe czy to pokaż i jaki głos ma Sasuke
nagral to ktos dajcie na serw plz
tego się można było spodziewać po Jetix, chyba zrezygnuje z oglądania
cenzura jest
słaby dubbing
Nie pokażą bo to nie może być tak żeby chłopcy się całowali... No jak ....
A takie pytanie: Co ma Shaman King do ninja? Bo to Jetix kocha ninja [roftl]
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2007-02-12 20:55:26)
Ja tam opa i enda nie zauważyłem, jak dla mnie kaszana, to co zobaczyłem to nie było anime, to profanacja jakaś... Już wolę fillery
Ed: Byłem nastawiony na wielkie mega śmierdzące i wyraziste gówno no i powąchałem co chciałem :/
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-02-12 20:56:54)
teraz to piokuś ale jak będą odcinki z poważnymi walkami dużo krwi itp. to już sobie chyba z cezurą nie poradzą bo odcinki by musiały mieć 5 minut , ciekawy jaki głos miał by Gara
moj boże... ta wioska ukryta w liściach mnie ROZJECHAŁA!!
A krew to oni chyba w paincie zlikwidowali, pousuwali wszystkie brutalne sceny ale nie wiem jak oni sie za to pozniej wezmą skoro kazda krew usuwaja to ciekawe co bedzie w epach z zabuzą
Czy wy rozumiecie, że to dla dzieci kanał... przeżywacie to jakby nie wiadomo co się tam działo. Najlepiej niech dadzą im oglądać z ang. hardsubami. Dla mnie jest to typowe anime dla dzieci i będę się przy tym upierał, a to że i starsi lubią od czasu do czasu pooglądać takie rzeczy to nikt nikomu tego nie zabrania, ale to wasze przeżywanie to brak słów.
wiecie co jak to ogladam to pragne by panowie od fillerow poduczyli troche tych kiepow
normalnie tego się nie da oglądać, nie mogę sobie wyobrazić walk bez krwi normalnie wybić tych szefów Jetixa trzeba, przecież to czysta profanacja
nie ma co -fajna relacja wam wyszla -minuta po minucie i te komentarze... uwielbiam czytac takie posty cos mi sie wydaje ze Death Note chyba za chwile poleci, bo cos Hatake nie ma...
a co do polskiej wersji to spodziewalem ze sie tak to przetlumacza ale txt "wioska ukryta w liściach" mnie rozp****
Ostatnio edytowany przez Paulus (2007-02-12 20:58:33)
Dawno mnie tu nie było... :]
Bzium tez tak uwazam ;x tragedia i to jeszcze NIE TEN DZIAL BOSHE!
bzium rzeczywiscie dla dzieci...polecne od 15 lat xD
Toptalny szok i zniesmaczenie...
Lord Hokage?
Kumalski?
Wioska ukryta w liściach?
Brak połowy najlepszych scen?
Dubbing, delikatnie mówiąc, zjechany?
I gdzie do cholery jest mój ukochany ending z 'wind' ?
Nigdy więcej nie włączę Jetixa... nie jestem masochistką...
No ale to jest kanał dla małych dzieci więc niech nie dają anime w którym jest krew inne brutalne sceny... Mogli ściągnąć Doraemona i by było dobrze
ja szczerze wyobrażałem to sobie gorzej:) ale zdziwiłem się, że zostawili sexy jutsu:D
ja ogladam dalej...boje sie co bedzie ale coz...chce poprostu byc pewny ze nie skopia tego calkowicie(tesknie za wind:()
Lipnie to zrobili słaby dubbing i cenzurka. i jeszcze op i ed, co to było.
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2007-02-12 21:01:02)