Nie jesteś zalogowany.
witam wszystkich niedawno kupilem sobie ps2 i chcialem sie troche grami powymieniac
Nie mam za wiele gier dlatego wzamian moge nagrac anime
to jest 1DVD z grą = 1 DVD z anime
Prosze o kontakt na radek666@gmail.com lub GG :1364850
Wydaje mi się, że o piractwie tu rozmawiać nie wolno...
masz w 100% racje
taa tylko czemu mi sie wydaje ze tu 98% ludzi odglada pirackie anime ?
dobrze powiedziane
Pewnie że tu mało kto słyszał o legalności, ale i tak moim skromnym zdaniem 1 DVD z grą nie równa się 1 DVD z anime.
Ale to tylko moje zdanie
Może to nie podciąga się pod piractwo, bo kolega Yang nic nie mówi też myślę, że 1 DVD z grą nie może byc porównane z 1 DVD z dobrym anime.
Ludzie. Na temat nielegalnych rzeczy ciiiiiiiii. Bo przyjdzie Yang i się będzie burzył
Yang chyba zgubił gdzieś klawiaturę bo go nie widać/słychać A o piractwie rozmawiać wolno
Imperare sibi maximum est imperium
Ooooo!!!! Widzicie!!??!! Jak Kane pozwolił, to i Yang nic nie może tera poradzić!! Więc co do tego piractwa....
A jasne że wolno gadać o piractwie. Można mówić że jest beee i fuj i takie tam.
A tak w ogóle, to my mamy mało zlicencjonowanych anime więc trzeba się posiłkować mniej legalnymi. Jednak w przypadku gier to takiego problemu nie ma. Wystarczy wydać te 200 stówki na gierkę i ma się wszystko co potrzeba (wyjątek stanowią gry, które nie zostały wydane poza granicami np japoni). No i właśnie. Za gierkę 200 zł, za DVD z anime 75 zł.
PS Nie było mnie przez długi czas, więc od razu myszy musiały zacząć harcować?
Kolega Kain nie interweniuje, bo go chwilowo nie ma.
A więc hulaj dusza!
Edit:
Aaaa... przylazł! I drugi też! No to wpadłęm
Kane co tu robisz? Miałeś być na konferencji, a Yang miał być w terenie
Ej Suchy a wiesz do czego służą laptopy? Po prostu nie mogą się bez nas obejść
za 200zł byś sobe sprowadził anime jaki byś hciał :]
Hmm, jak bym miał laptopa, to pewnie bym net sobie podłączył przez komórkę i wtedy by tylko się takie coś nosiło przy sobie i włączał się alarm "uwaga, post bez odpowiedzi" i od razu można by wkroczyć do akcji .
Tak czytając post od ~DARK_SAN'a uważnie nie możecie na 100% powiedzięć czy chodziło mu o wymianę pirackie za nielegalne, czy też może oryginalne za mniejlegalne:P
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Ja z DARK_SAN, nie polecam żadnej wymiany. Pytałem czy jest na pewno zainteresowany wymianą ze mną, czekałem a on zwodził mnie przez miesiąc. Po prostu Gówniaż!!
P.S. Taka jest moja subiektywna opinia.
Ja go polecam mieliśmy niedawno wymianke na 50 DvD i wszystko przebiegało idelnie. No ale to nie temat żeby o tym pisać
Dark ja bym na to poszedl:) tylko podeslij spis a ja ci napisze co mam(nie mam spisu:) )i sie dogadamy...cya
Hehe ale Songoku sie denrwuje nie bylo mnie kilka dni bo musialem wyjechac a on mnie zablokowal na GG potem moja siostra zaczeła dzwonic i mowic ze ktos do niej gowniarz na GG pisze
Normalnie tak mi sie smiac chialo
A co do naszej wymiany to moge sie Songoku wymienic tylko mi to tak nie na reke idzie sie wymieniac za jedna serie ktora ma 13 epkow :/ za sama przesyłke wiecej zaplace niz za ta 1 DVD takze dzieki
A co do Akumy to spoko ziom
SOUtH PARK RULEZZZZZ
PS.Ryugan ty chcesz oj spis anime czy spis gier na ps2??
Bo gier na ps 2 nie mam za bardzo