Nie jesteś zalogowany.
Tutaj nie znalazłem, więc wypada poinformować,że na Hyperze od 1.03 będzie ... FULLMETAL ALCHEMIST![yahoo]
O ja pierdziele!! Juz sie nie moge doczekac!!
WOW nieźle, szkoda że nie mam Hypera.
Świetnie.. tylko boję się o kolejny 'cudny' dubbing i cenzurę...
I bardzo dobrze. Hyper zaczyna emitować coraz lepsze serie. Chętnie obejrzę sobie tę serię jeszcze raz.
Edit:
Świetnie.. tylko boję się o kolejny 'cudny' dubbing i cenzurę...
To nie jest Jetix. Stacja Hyper emituje anime w 'czystej postaci' najczęściej z napisami, rzadziej z lektorem.
Ostatnio edytowany przez Big_Mister (2007-02-12 21:29:32)
Na Hyper nie ma dubbingu ani cenzury
Co się dzieje w tej polskiej tv najpierw Samurai Champloo potem Naruto teraz FMA, może niedługo nawet puszczą Bleacha czy School Rumble
Na Hyperze z reguły jest japońskie audio i polskie napisy, więc nie ma się co martwić, a cenzury też raczej nie będzie.
Co się dzieje w tej polskiej tv najpierw Samurai Champloo potem Naruto teraz FMA, może niedługo nawet puszczą Bleacha czy School Rumble
http://www.satkurier.pl/?polskie_kanaly … 0&id=35314
List of program broadcast by Animax
Dobiliście mnie teraz... nie mam Hypera, a FMA uwielbiam...
Ja też
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-02-12 21:32:48)
Dobiliście mnie teraz... nie mam Hypera, a FMA uwielbiam...
mam rozumiec ze na cyfrze + jest ten hyper?
Coraz bardziej wierze w nasza polska telewizje... ;d Moje ulubione anime ;D
wteszcie puszczą coś nowego... ciągłe powtórki...
szkoda że już oglądałem... ale to nic... może za niedługo puszczą coś fajnego
8-D8-D8-D Ludzie, cud dosłownie[yahoo][yahoo][yahoo]! Chociaż troszkę szkoda że na Hyperze a nie na jakimś bardziej znanym programie, bo FMA ma ogromne szanse na bycie punktem zwrotnym jeśli chodzi o postrzeganie anime w naszym kraju. Ale i tak ta wiadomość jest cudowna, a jak jeszcze kinówkę dadzą to już będę w siódmym niebie.
zauważyliście jedną rzecz, że to jest pierwsze 51 odcinkowe anime! zawsze Hyper puszczał kinówki i 26 epizodowe anime! FMA!w 100%dobry wybór
zauważyliście jedną rzecz, że to jest pierwsze 51 odcinkowe anime! zawsze Hyper puszczał kinówki i 26 epizodowe anime! FMA!w 100%dobry wybór
Z tego co pamiętam Gundam Wing ma 49 epków, więc był niewiele krótszy. Ciekawe czy dorzucą też film do serii TV, byłoby miło...
no jak miałem Hypera to tylko gundama dawali a teraz widze że metala miodzio tylk otroche za późno
Hyuga napisał:zauważyliście jedną rzecz, że to jest pierwsze 51 odcinkowe anime! zawsze Hyper puszczał kinówki i 26 epizodowe anime! FMA!w 100%dobry wybór
Z tego co pamiętam Gundam Wing ma 49 epków, więc był niewiele krótszy. Ciekawe czy dorzucą też film do serii TV, byłoby miło...
Tak, ale Gundam Wing był emitowany w dwóch połowach, a FMA najprawdopodobniej będzie wyemitowane od razu w całości:D,
tia kolejne dobre anime a ja tez hypera nie mam ... ciekawe dlaczego aster nie ma go w swojej ofercie ...
Super, fajnie i w ogóle! Byłoby jeszcze fajniej, gdybym miał ten program
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-02-12 23:36:58)