Nie jesteś zalogowany.
no faktycznie Gundam wyleciał mi z głowy
mam rozumiec ze na cyfrze + jest ten hyper?
Do godziny 21.00 jest kanał ZigZap a od 21.00 stacja robi zwrot o 360 stopni i zaczyna sie Hyper - czyli anime, programy o grach i nie tylko...
Rzeczywiście na platformie Cyfry+ dostepny jest w pakiecie podstawowym ten program. Ja mam kablówke ze spóldzielni i ten program u mnie jest (bo to niby taki dodatek do programów, bowiem za dnia lecą bajki dla dzieci). Do tej pory leciały na Hyperze powtórki - Chobits, Gunslinger Girl, Serial Experiments Lain... o a w święta była premiera Origin: Spirits of the Past (Giniro no kami no Agito), zresztą w święta starają się zawsze puścic pełnometrażowe anime i chwała im za to.
Ostatnio edytowany przez black_cygnus (2007-02-13 07:46:26)
ale motyw nie no róznych rzeczy mogłem się spodziewać po pl tv, ale żeby wyjeżdzać z takim koksem?
dla Hypera
szkoda, że nie mam programu
KDE4 ssie
chyba raczej o 180 stopni black_cygnus
Kurde, jedno z moich ulubionych anime, a mi nie bedzie dane tego oglądać, damn it!
chyba raczej o 180 stopni black_cygnus
Racja, bo 360 to by dawało punkt wyjścia. Ale o tej porze to można mi wybaczyć, mózg poszedł już dawno spać
A dla tych co nie mają Hypera, a należą do SM [Spółdzielni Mieszkaniowej - rozwijam skrót żeby nie było niedomówień - to poradzę by napisali petycję (chętni na pewno sie znajdą) by SM puściła ten program. Zawsze można podać argumenty, że brakuje programów typowo dla dzieci - a ZigZap jest takim właśnie programem telewizyjnym, a że od 21.00 na ZigZapie leci Hyper to przy okazji upiecze się dwie pieczenie na jednym ogniu i młodsi i 'troszkę starsi' będą zadowoleni U mnie mieszkańcy napisali taką petycję by spóldzielnia dała eh, no ten tego... TV Trwam, przeszło mi przez gardło i jest ten program i wcale nie widac, by go mieli zabrać , a mogliby... i dali by cos w zamian innego... no ale nie można mieć wszystkiego.
Ostatnio edytowany przez black_cygnus (2007-02-13 00:29:20)
[yahoo][yahoo] Oj znów będzie konflikt przed TV Będzie trzeba nagrywać, bo takiego anime nie można sobie odpuścić. No chyba, że się starsi przekonają. W końcu GITSa oglądają
Mnie tam wali, co jest na Hyperze, bo zazwyczaj tytuły, które się tam ukazują, zdążyłem obejrzeć już pól roku wcześniej Ale uwielbiam ten kanał ze względu na kącik "Fresh Air":P
Co by nie patrzeć, Hyper zasługuję na uwagę i zainteresowanie fanów ze względu na dobre podejście do tematu Anime.
Co to Hyper ? Jaki to ma znaczek or sth ?xD
OMFG, a mi zdjeli z kablowki hypera...
Ja mam farta. hehe Doslownie wczoraj wrzucili mi go do kablowki. hehe Hypera znam od bardzo dawna ale sie przeprowadzilem i nie mialem juz tego kanalu nawet nie wiem czemu. Teraz po latach powraca. hehe Szkoda ze alchema juz ogladalem, ale nie zaszkodzi od swiezyc sobie to anime. hehe
Pewnie obejrzę pierwszy odcinek na Hyperze, nie wytrzymam i resztę zobaczę na kompie. ^^
zauważyliście jedną rzecz, że to jest pierwsze 51 odcinkowe anime! zawsze Hyper puszczał kinówki i 26 epizodowe anime! FMA!w 100%dobry wybór
Było jeszcze puszczane Fushigi Yuugi (Tajemnica Przeszłości) (52 odcinki - o jeden odcinek więcej ) parę razy.
Ja mam Hyper od początku jego działalności, jak jeszcze było Minimax. Jeśli mi usuną ten kanał, to będę walczył.
Co to Hyper ? Jaki to ma znaczek or sth ?xD
Oficjalna strona Hype'a
a oto i Logo Hyper'a ale od 21.00, bo za dnia jest ZigZap który ma zupełnie inne logo
Ostatnio edytowany przez black_cygnus (2007-02-13 07:48:44)
Ku**a a mi ściągli pare dni temu z kablówki całęgo zigzapa + hypera...
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-02-13 09:34:37)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ja niestety nie posiadam Hyper'a :/
Ja też nie mam, a szkoda
Ja też nie mam:P Zaraz się podłączę piracko pod sąsiada:P Polak Potrafi!![cool]
nie rozumiem was... po co oglądać coś w tv i to jeszcze po 1 epku dziennie skoro mozna po kilka albo kilkanascie na kompie ???? mnie tam nigdy nie ciągneło do tv no chyba że jeszcze raz puszczą db a tak to wątpie żebym zaczoł ogladac anime w tv
Hyuga napisał:zauważyliście jedną rzecz, że to jest pierwsze 51 odcinkowe anime! zawsze Hyper puszczał kinówki i 26 epizodowe anime! FMA!w 100%dobry wybór
Z tego co pamiętam Gundam Wing ma 49 epków, więc był niewiele krótszy. Ciekawe czy dorzucą też film do serii TV, byłoby miło...
Było też Fushigi yūgi (pod tytułem "Tajemnica przeszłości") o ilości odcinków równej 52. To tak gwoli ścisłości.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"