Nie jesteś zalogowany.
j.w.
ja bardzo bym chciała żeby ktoś przetłumaczył Hikaru no Go
Dzięki za synchro do Black Lagoon 1-12 do Apeople Jesteście wielcy! [szalony]
Ale dziś zauważyłem, ze Apeople wydaje odcinki dalej. Mam nadzieje, ze do nich się także synchro pojawi. Będę wdzięczny, bo oni maja super jakość
Ostatnio edytowany przez ryba (2007-02-09 22:08:16)
Ale dziś zauważyłem, ze Apeople wydaje odcinki dalej. Mam nadzieje, ze do nich się także synchro pojawi. Będę wdzięczny, bo oni maja super jakość
Hmm... pierwszy sezon mam od SHS, a drugi hdtv rawy, ale nie omieszkam ściagnąć też tych dvdripów jeżeli takie dobre opinie na forum krążą co do jakości.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-02-09 23:01:11)
Ja się dołączę do prośby o napisy do Black Lagoon bo utknęły na 12 epku a anime co by nie mówić fajne
napisy są tylko zamiast 13 - 24 jest BLACK LAGOON The Second Barrage 1-12
Przydały by się napiski do serii Gift ~Eternal Rainbow~, podobno fajna jest. No i nadal mam nadzieję że ktoś się zabierze za Otome wa Boku ni Koishiteru.
Przydały by się napiski do serii Gift ~Eternal Rainbow~, podobno fajna jest.
recenzja z Tanuki seria miła,krótka(12 odcinków) niech ktoś przetłumaczy
Itsudatte My Santa ep2 poprosze i Winter Garden również ep2 ^_^
zergadis0 napisał:Przydały by się napiski do serii Gift ~Eternal Rainbow~, podobno fajna jest.
recenzja z Tanuki seria miła,krótka(12 odcinków) niech ktoś przetłumaczy
Podpisuje się do prośby ^^
mam pytanie:
będzie ktoś jeszcze robił napisy do DB??
napisami do Gigi Latrottola ktos sie zajmuje? czy nie mam na co liczyc:(:(:(
Itsudatte My Santa ep2 poprosze i Winter Garden również ep2 ^_^
Powiem tylko tyle, skoro grupa się wzięła za Winter Garden, to chyba to skończy, prawda? Napisy są gotowe, jeszcze ostateczna korekta i będą na ANSI, może nawet jutro.
Było by miło, gdyby ktoś spróbował tłumaczyć detektywa conana [wydawany z angielskimi subami przez Anime-Conan [AConan]]
Uszy do góry!
Gilgamesh anime za*****te !!!!
Niech ktoś przetłumaczy Gankutsuouspójrzcie na oceny, to jedno z najlepiej ocenionych anime na anidb.info.
~istredd masz racje to może bc dobre anime też sie dołaczam i jak można Kemonozume tylko 13 odc http://azunime.net/anime/idanm,240,idre … enzja.html
A ja bardzo proszę, żeby ktoś dokończył tłumaczenie Shounen Onmyouji Shounen Onmyoujibo niestety przetłumaczone są tylko 2 odcinki i Simoun.
Bardzo proszę.
Ostatnio edytowany przez Rosette (2007-02-23 22:57:57)
Ja bym chciał aby ktos tłumaczył shuffle memories i tygrysią maske