Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
z tego co tu opisujecie to wychodzi że w grudniu będzie nowy wydatek i tak aż do czerwca Zrobie pewnie jak z poprzednim wydaniem i zakupie sobie pierwszy numer razem z pudełkiem na stronce idg
Nic tylko się cieszyć
Ja już niedługo zakupie sobie BOX'a z pierwszą serią, i odkłaadam kase na drugą
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-02-10 01:09:15)
kupiłam dzisiaj vol.1 2nd GIG
szkoda tylko, że nie ma przezroczystych pudełek z obrazkiem wewnątrz :> ale i tak jest fajnie
Już dzisiaj o kurde w katosach jeszcze nie było
miał ukazać się 15 chyba?? szlag jutro jadę do empiku...
nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale trafiłam na to w InMedio
Już jest :D:D:D
A ja nie zmalazłem:( ani w inmedio ani w empiku;(
Wykorzystam ten temat: zgodnie z powszechnie przyjętymi zasadami prosiłbym któregoś z naszych moderatorów o usunięcie z bazy napisów do SAC 2nd Gig (mojego autorstwa).
Done...
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Thnx... Chociaż jakoś tak smutno trochę...
Zaprenumerowałem już 2nd GiG, ale ciesze sie że mam już wersje RAW z napisami od Ciebie Freeman, bo sie moge założyć, że i w tej wersji od IDG nie będzie Twoich przypisów. A to one częstokroć budowamy klimat tego anime i wyjaśniały niektóre kwestie. Jeszcze raz wielkie dzięki za napisy do obu serii GITS:SAC.
Thnx... Chociaż jakoś tak smutno trochę...
3maj się. Jesteśmy z Tobą
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-12-21 23:35:27)
a tak swoja droga ... czy ktos z was zaprenumerowal gitsa 2nd gig od 1 numeru ??
bo ja tak a moja skrzynka jak zwykle pusta a liczylem na gitsa przed swietami
Ja zaprenumerowałem i skrzyneczka także pusta ~~
A u mnie w mieście dalej nie ma. Na półkach leży tylko sterta numeru 9 pierwszej serii. Trza czekać.
~Freeman mam taką wielką prozbe mógł bys udostepnic swoje napisy do Ghost In The Shell S.A.C 2nd GIG ?? wiem ze mozna kupic sobie z napisami ale ja zakupiłem całą serie w Angli i tak jakos szkoda mi kasy zeby teraz kupowac sobie z polskimi subami;)
Może napiszę tutaj, żeby było w jednym miejscu.
Jak wiadomo, napisy zostały usunięte w związku z tym, co wspólnie tutaj uzgodniliśmy. Dlatego fansuby do 2nd Gig są już niedostępne, naprawdę bardzo mi przykro.
Piszę to, bo dostaję mnóstwo maili i wiadomości z prośbą o przesłanie napisów czy wskazanie miejsca, skąd można je ściągnąć. Postanowiłem jednak definitywnie zaprzestać ich udostępniania, bo inaczej równie dobrze mógłbym wstawić je tutaj. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do zakupu dvd, napisy są tam robione zupełnie od zera i są dużo lepsze niż były w fansubach (w końću człowiek się ciągle uczy), a samo wydanie naprawdę jest tanie i porządne.
Napisze tu. A masz może jakieś wieści na temat planów co do kolejnych GitS'ów? Bo nie wiem czy opłaca mi się tracić czas na ściąganie skoro jest możliwość dostania w swoje ręce DVD
są co miesiąc wydawane 20 dnia miesiaca
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna