Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
CO tu dużo pisać, jest jakiś sposób/program zeby za jednym zamachem usunąć wszystkie kolorki z napisów??
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
sep>napisy>popraw napisy>usuwaj informacje o kolorze
wyrazenie regularne do usuwania takowych instrukcji "{c:$[A-Fa-f0-9]*}"
albo kopiujesz kolor i crtl+h i zamień na nic
Szybkie to to nie jest jak masz użytych kilka kolorów, czcionki, ich wielkość, itp
To pytanie z innej beczki - jak sie wogole koloruje literki xP ?
cieslak napisał:albo kopiujesz kolor i crtl+h i zamień na nic
Szybkie to to nie jest jak masz użytych kilka kolorów, czcionki, ich wielkość, itp
racja ale jest to na pewno szybsze niż zaznaczanie all i kasuj
btw: no comments [ej]
A ktoś się namęczył, by te kolorki powstawiać Czyżbyś używał Allplayera? Doceń kolorki w SubEdit'cie.
sep>napisy>popraw napisy>usuwaj informacje o kolorze
Dobrze to ująłeś, a jeszcze szybciej będzie używając skrótu, ctrl+r, zaznaczyć odpowiedni haczyk, wcisnąć ok i gotowe, naprawdę idzie to bardzo szybko
A ktoś się namęczył, by te kolorki powstawiać Czyżbyś używał Allplayera? Doceń kolorki w SubEdit'cie.
Nie tylko allplayer nie wyświetla kolorów, vlc i masa innych playerów również tego nie robi. Jak używałem subtitlera for dvb, to robiłem tak samo jak opisałem powyżej, no i jeszcze zmieniałem fps na 25 klatek.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
No tak zawsze robiłem ale do najszybszych sposobów bym tego nie zaliczył...
No niestety mój stacjonarny odtwarzacz nie czyta kolorków a widząc na ekranie "{C:$999966}{f:Bookman Old Style}Kres końca " zamiast "Kres końca" to troche zje**na sprawa...
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2007-02-14 21:14:22)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No tak zawsze robiłem ale do najszybszych sposobów bym tego nie zaliczył...
No to teraz masz szybszy sposób, o ile masz subedita na składzie:D, a ctrl+h w notaniku też używałem.
To może zna ktoś sposób na szybką zamianę '/' na {y:i} bo wkurza mnie gdy zamiast kursywy pojawia się '/', oprócz ctrl+h lub ctrl+shift+r w subedicie. Oczywiście chodzi mi o format mdvd bo w tmplayer to nawet nie wiem jak zrobić by vobsub czytał to jako kursywę.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Użyj do edycji txt, Aplikacji WordPad MFC jest to znacznie szybszy program od notatnika.
Strony 1