Nie jesteś zalogowany.
Jesli ktoś hce juz obejżeć pierszy ep YouTube to zapraszam www.GRY.gu.pl
Co do epka..
Właśnie skończyłem oglądać rawka i powiem jedno:
SPARTOLILI SPRAWE.
Co ci nie pasowało? Bo imo animacja fillerowa, której brak to wielki plus, no i o wiele lepsza niż 1 seria. Odcinek pod względem fabularnym, też trzyma wysoki poziom i to bardzo, nie mówiąc o muzyce... ach ten opening, ach ten soundtrack.... Wiesz co mi się zdaje? Że czytałeś mange i po prostu inaczej sobie to wyobrażałeś.:P
PS: Jak widzę ten nowy ending, to przypomina mi się Bleach...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-15 23:26:27)
Guard napisał:Co do epka..
SPARTOLILI SPRAWE.Co ci nie pasowało? Bo imo animacja fillerowa, której brak to wielki plus, no i o wiele lepsza niż 1 seria. Odcinek pod względem fabularnym, też trzyma wysoki poziom i to bardzo, nie mówiąc o muzyce... ach ten opening, ach ten soundtrack.... Wiesz co mi się zdaje? Że czytałeś mange i po prostu inaczej sobie to wyobrażałeś.:P
Dokładnie, czytałem. I nie spodobało mi sie w jaki sposób przedstawili wejscie.. Szczególnie początek.. Po pierwsze, nierozumiem czemu wstawili scenke spotkania sasuke z naruto i teamem. Dla tych co nie czytali mangi to bez sensu, zresztądla mnie też. Po drugie co miały znaczyć te bezsensowne fillerowe wstawki podczas epa np. jak naruto starszy i młodszy sie mierzą.. no ku.. mac! Po trzecie.. Nie pokazali dużo ważnych rzeczy takich jak spotkanie z hinatą, shino czy innymi kapciami, wycieli jakby to a dali jakiegos durnego konohamaru goniącego za kotem, NO.. KU..!!
Co do kreski i animacji - czuc fillery, ale nie tak bardzo, kreska w porządku.. mam nadzieje że z czasem bedzie lepiej i nie będą pomijać takich ważnych rzeczy jak choćby nawet KAKASHI GAIDEN.
zamiast na forum siedzieć to gnaj tłumaczyć ten nowy odcinek bo delirki juz dostaje...
a co do tych ep'ów to podajecie ciągle to samo... po co??
Hatake napisał:Guard napisał:Co do epka..
SPARTOLILI SPRAWE.Co ci nie pasowało? Bo imo animacja fillerowa, której brak to wielki plus, no i o wiele lepsza niż 1 seria. Odcinek pod względem fabularnym, też trzyma wysoki poziom i to bardzo, nie mówiąc o muzyce... ach ten opening, ach ten soundtrack.... Wiesz co mi się zdaje? Że czytałeś mange i po prostu inaczej sobie to wyobrażałeś.:P
Dokładnie, czytałem. I nie spodobało mi sie w jaki sposób przedstawili wejscie.. Szczególnie początek.. Po pierwsze, nierozumiem czemu wstawili scenke spotkania sasuke z naruto i teamem. Dla tych co nie czytali mangi to bez sensu, zresztądla mnie też. Po drugie co miały znaczyć te bezsensowne fillerowe wstawki podczas epa np. jak naruto starszy i młodszy sie mierzą.. no ku.. mac! Po trzecie.. Nie pokazali dużo ważnych rzeczy takich jak spotkanie z hinatą, shino czy innymi kapciami, wycieli jakby to a dali jakiegos durnego konohamaru goniącego za kotem, NO.. KU..!!
Co do kreski i animacji - czuc fillery, ale nie tak bardzo, kreska w porządku.. mam nadzieje że z czasem bedzie lepiej i nie będą pomijać takich ważnych rzeczy jak choćby nawet KAKASHI GAIDEN.
Spotkanie z Hinatą i resztą jest po misji w kraju piasku więc nie wiem o co ci chodzi.
Dla mnie jednym słowem SUPER
No wreście po 2 latach bo tyle trwały fillery prawda? naruto powraca, przyznam szczerze ze przez ten czas kompletnie zapomniałem o naruto. Jak kiedyś szalałem na jego punkcie tak teraz przez te fillery kompletnie stał mi się obojętny(od bodajże 132 nie oglądam naruto) ,jego miejsce zajął np cudowny one piece, mam nadzieje ze teraz to się zmieni , chyba tak! bo po obejrzeniu na youtube 1z 6 części znów serce zabiło szybciej a op według mnie to bajka czyt świetny[okej][okej] teraz tylko czekać na cały ep
Ostatnio edytowany przez hwdp (2007-02-16 00:39:27)
a propos. Kto wyda hardsuba? Dattebayo? czy moze tez ktos inny sie za to wezmie?
hehe ogladam wlasnie bez napisow:D zarabisty opening:D hehe dziwne ze scena z sasuke odrazu :| ok juz nie spojleruje:P
Epek Zajefajny leprze niz w mandze jeszcze raz go obejze ale to juz z napisami:) opening i ending na 6+:) Teraz czekam na gree naruto s.:D najpierw po jap a potem po eng . Dobranoc
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-02-16 02:28:21)
hehe najpierw po jap a za 2-3 lata po ang
Teraz czekam na gree naruto s.:D najpierw po jap a potem po eng
. Dobranoc
Tak btw. to już jest, albo nie długo będzie, bo już reklamy w japońskiej TV lecą:D
Narutimate Hero 4 chyba, czy Ninja Taisen 4? Które było na PS2, czy tam PS3?
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-16 03:55:42)
szczeże to wole grać w naruto po japonsku i tak tez zawsze grałem najlepiej sprawa wygląda w ostatnich dragon ballach gdzie głosy można sobie zmienic na orginalne japonskie
hehe mam nadzieje ze narutimette hero 4 jest jeszcze na ps2
wyszedł sub ang - [SD]_Naruto_Hurricane_Chronicles_-_001_[91601D46].avi
zobaczę co wykombinowali ;> ale i tak gz za szybciej niż DB
Jest już wersja od DB.
A ja czekam, moze Aone się za to szybko weźmie, bo imo [SD] To moim zdaniem grupa na poziomie [DB]
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Nooooo wreszcie mam wersje od Dattebayo (DB dla ułomnych). Hatake!!!!!! GDZIEKOLWIEK JESTEŚ BŁAGAM PRZETŁUMACZ TO, JAK WRÓCE DZIŚ O 13 ZE SZKÓŁKI NA ANIMESUB MAJĄ JUŻ BYĆ NAPISY xDxDxDxD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
Nie no ziomki niemoge uwierzyć że to już koniec fillerów, no normalnie myślałem że nie wytrwam. BEZ ERO-SANNINA i mojego kochanego ORO (nie w tym sensie, nie jestem gejem) to ja niemoge oglądać naruto, ero-sannin to mój idol, wzór do naśladowania a oro jest poprostu wykoxany.
PS:
[cytuj]A ja czekam, moze Aone się za to szybko weźmie, bo imo [SD] To moim zdaniem grupa na poziomie [DB][/quote]
Czego ty chcesz od DB? Nie jest złe, oczywiście sam uważam że Aone było ciut lepsze ale to mała różnica
Ostatnio edytowany przez Ero sannin (2007-02-16 10:02:06)
mój idol też ;p
od DB jeszcze torrentuję, ale mam nadzieję, że napisy będą już w łikent
najlepiej pod DB ^^
Jak dal mnie pierwsze dwa epki to wypas. Szczególnie podoba mi się nowa ścieżka dźwiękowa (ten chór wymiata).
UWAGA SPOILER Początek z Sasuke też jest klasa, jak czytałem to w mandze to mi się nie spodobało ale tu dzięki tej muzyce i zwolnieniom jest wypas. Super motyw jak Akatsuki przybywa do wioski Piasku (ten boski chór). Rewelacja, lepiej niż to sobie wyobrażałem czytając. Z niecierpliwością czekam na walkę z Sasorim i walkę Naruto z Oro (wedłóg mbie to dwie z najlepszych walk w całej serii. Już się nie mogę doczekać.
PS Czy ta naparzanka którą reklamują non stop w przerwach w wersji SM jest na PC czy tylko na PSX??? Czy jeśli jest na PC to ktoś poda link???
DB wydało suba!! Radujmy się.