Nie jesteś zalogowany.
Ja byłem na tyle niecierpliwy, że zacząłęm szukać polskich skanlacji mangi, i natknałem sie na streszczenie w necie ... niestety byłem zbyt podjarany i skusiłem się je przeczytac :C
[placze][placze][rip] [cholera][cholera][klnie][klnie] żałuję
Ech, ludzie są dziwni, po co umieszczać streszczenia anime w necie?
btw dziwnie się pisze z komórki
Ja to juz calkowicie nic nierozumie z tego anime....[cojest] chyba ono jest za bardzo mądre jak na mnie...buu i znowu czekac caly tydzien na kolejny ep ja juz teraz schizuje pod wplywem Death Note a co bedzie pod koniec [baka]
Skąd moge pobrać Death Note od grupy Death Gods??
hehehehe... zwrot akcji w każdym epku to mi się podoba teraz czekać na 16 hehehehe seria ma szansę stać się jedną z lepszych ostatnich lat ;]
Czy ktoś z Was może wie, skąd można ściągnąć artbook Death Note - Blanc & Noir?
hehehehe... zwrot akcji w każdym epku to mi się podoba teraz czekać na 16 hehehehe seria ma szansę stać się jedną z lepszych ostatnich lat ;]
Nom, nie da się zaprzeczyć:), chociaż ja osobiście bardziej ostatnio lubię Code Geass (Raito za bardzo mnie wku*** z traktowaniem Misy jak narzędzia[ostrzezenie][zly]).
A tak btw to zobaczcie na aniDB nazwę 17 epka[szpan]
Ostatnio edytowany przez OniiSan (2007-02-04 01:03:03)
Ja to juz calkowicie nic nierozumie z tego anime....[cojest] chyba ono jest za bardzo mądre jak na mnie...buu i znowu czekac caly tydzien na kolejny ep ja juz teraz schizuje pod wplywem Death Note a co bedzie pod koniec [baka]
Lol, a co do tej pory tam było takiego, że można się pogubić? xD Oglądając kolejno wszystko ładnie gra, oczywiście zaskakująco
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
jakby ktos byl tak mily i powiedzial co sie wydarzylo w 17 epie
jakby ktos byl tak mily i powiedzial co sie wydarzylo w 17 epie
Wystarczy obejrzeć
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
chce wiedziec zanim obejrze bo jeszcze zawalu serca dostane... to takie anime
chce wiedziec zanim obejrze bo jeszcze zawalu serca dostane... to takie anime
Tak dziwnego podejścia jeszcze nie widziałem Przy jednej scenie możesz, więc skoro zostałeś ostrzeżony to przygotuj sobie nitroglicerynę i bierz się za oglądanie
Za to ep 18 jak dla mnie to juz był taki sobie nic praktycznie nie wnosi do całości
Obejrzalem sobie ale to wyglada na to ze Light zmienił strony... ciekawe czy powroci do swojej poprzedniej.
Zobaczymy to anime być pełne niezbodzianek )
własnie jestem po 18 epku i nie wiem co mam myśleć anime jest super ale
nie wiem co z tym Raito czy zapomniał o notesie czy umiejętnie leci w hu...
trzeba czekac
Przecież po zrzeknięciu się notesu traci się wszystkie wspomnienia z nim związane - to samo stało się z Misą <mam nadzieję, że to nie jest spoiler >.
[cytuj=darkschab]nie wiem co z tym Raito czy zapomniał o notesie czy umiejętnie leci w hu..[/quote]
Nie wiem czy pamiętasz, ale wyrzekł się notesu, a co za tym idzie? Utrata wspomnień z nim związanych. Czyli nie pamięta w ogóle o notesie.
Ale chyba nie wyrzekł się notesu, który otrzymał od Misy, no nie?
Ale chyba nie wyrzekł się notesu, który otrzymał od Misy, no nie?
UWAGA, SPOJLER!
Ta? A jak myślisz, gdzie teraz jest Rem? Gdyby Raito nie wyrzekł się notesu Misy, to Rem byłaby przy nim...