Nie jesteś zalogowany.
Gdzies na tym forum był temat z epkami posiadajacymi polskie hardsuby.
Mógłby mi ktoś poszukac?
Gdzies na tym forum był temat z epkami posiadajacymi polskie hardsuby.
Mógłby mi ktoś poszukac?
No, ja także jestem ciekaw co ma zamiar dalej zrobić 3xA
projekt dropped? stalled? or something else? Jak na razie świetnie wydali 1-8
Ostatnio coś słyszałem o winie timingowca. Trzeba by Virusa zapytać jak sprawa stoi.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dzieki za link Kisiel ^^
Miło jakby kiedys skonczyli. Osiem epkow to niezły zestawik lecz nie tak dobry jak full zestawik
P.S.
Porównując anime z filmem - co według was wypadło lepiej? Na pierwszy rzut oka film wydaje sie lepszy.
Movies - patrz Trailers.
To prowokacja? Film to wielki szit i tyle
a takie dobre wrazenie sprawiał
skad taka ocena? > MistrzSztuki
mam pytanie jakiej grupy najlepiej sciągać ????
mam pytanie jakiej grupy najlepiej sciągać ????
Ale co masz na myśli, polskie wydanie czy z hardkiem anglojęzycznym?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ostatnio coś słyszałem o winie timingowca. Trzeba by Virusa zapytać jak sprawa stoi.
Małe sprostowanie się należy... Wina timingowca - fakt... po prostu nie lubi ze mną pracować (takie wrazenie odnosze:(), wiec musialem znalesc nowego... skrypty sa porobione do 16 epa, w tym 10-12 sa u nowego timera (13-16 stoja w kolejce, poki nie skonczy;)) - 9 tylko jest zrobiona, ale jak co to wydamy hurtem. Konkurencji obawiac sie nie musimy, bo z tego co slyszalem, to upadli. Ile w tym prawdy - niewiadomo. Poki co, jak dostane skrypty do 12, wprowadze ostateczne poprawki i dalej lecą do Zatoichiego... Może jednak warto czekać...? Może planujemy puśić od razu do 16 epka, zeby amerykancow nadrobic? To nasza slodka tajemnica... a co do projektu dropped, lub stalled - po moim trupie, predzej zgine niz pozwole na zawieszenie projektu[hehe]. To tyle.
KiRA desu[szpan]
lightning napisał:mam pytanie jakiej grupy najlepiej sciągać ????
z hardkiem anglojęzycznym.....hmm czy APeopleRaw jest dobrej jakosci
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-02-19 15:20:44)
Quithe napisał:lightning napisał:mam pytanie jakiej grupy najlepiej sciągać ????
z hardkiem anglojęzycznym
Ściągaj od Animandy
Patrzcie czy to wam kogos nie przypomina ??
Obrazek w sygnaturce mógłbyś wywalić. Pół mega na obrazek (jeszcze na taki wilnym serwerze) to z deczka przesada. Pomijając już to, że nie koniecznie jest śmieszny.
A wracając do tematu: widział ktoś już tą kopię Death Note Last Name?
http://serialkiller.ftp.free.fr/torrents/yo.torrent
Warto ściągać?
Ja mam takie pytanie sciągnołem pierwszy ep Deat Note od Animandy, i żadne napisy ze strony głównej mi nie pasują sorki już wiem co i jak ???
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-02-21 00:51:02)
LOL a co ma moj obrazek w sygnaturce do rzeczy ? A niech se jest przeciez nie musi byc smieszny a czy sie nim chwale czy co?
ja sie pytam czy przypomina wam ta tważ kogos ?
Twarz nie aLe oczy troszeczkę:P
Obrazek w sygnaturce mógłbyś wywalić. Pół mega na obrazek (jeszcze na taki wilnym serwerze) to z deczka przesada. Pomijając już to, że nie koniecznie jest śmieszny.
A wracając do tematu: widział ktoś już tą kopię Death Note Last Name?
http://serialkiller.ftp.free.fr/torrents/yo.torrentWarto ściągać?
Hm, ten raw co się teraz ukazał, to jest to samo co wcześniej było na tokyotosho podane za Drama:P Ale tu się pytasz czy warto. Jeżeli nie przeszkadzają ci dobre camripy, czyli max. przeciętna jakość, to możesz ściągać. Gdzieś już pisałem, ten camrip nie jest aż taki zły, no ale camrip.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-02-21 02:46:33)
No dalej gdzie sa wszyscy sub-maniacy DN i gdzie te cholerne napisy do 19 epka od S^M xD?
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
schowali sie ;D i cuciekli trzeba ich znalesc! ;O co do 18 epa a no nic nie w nosi moze tylko tyle ze
SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRR
ze ojciec Raito wycofuje sie z policji i Manimada san czy jak m utam ;O a ten 3 co ma bujna fryzure zostaje w policji wiec coraz mniej mamy ludnosci szukajacych kire ;D ale dochodzi najwyzszej klasy wlamywaczka i zlodziej co myslicie o tym duecie ? ;O mysle ze w 19 epie juz L bedzie myslal ze jeden z ludzi Yokuza czy tjak tam bedzie mial tego kire ;O pozatym juz sie domyslilem strategie Kiry end
END SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER