Nie jesteś zalogowany.
dobra...zaklinam was...nie robcie kumalskiego!!
Dinveth...tak czy siak ze słownikiem robić trzeba...ale nie internetowym...najlepiej połaczyc dobry słownik z wakanem i sprawdzic czy db cos nie zrobili źle...(choc IMO i tak robia dobre tłumaczenie xD)
Spychu poco mam sie meczyc z direct download skoro torrentem mam to w 30 minutek i to miło sprawnie i przyjemnie??
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-02-16 22:56:57)
mi szło cały dzień... tak to jest jak się ma wewnętrzne IP.. ale niedługo... na szczęście w mojej sieci przejście na zewnętrzne IP jest darmowe.
Nie będzie problemów z NATem i mapowaniem portów... będzie zasysał szybciej niż 20kb/s
A kumalskiego musicie dać, tak dla smaczku
eee?? ja też mam wew IP i zassałem torrencikiem w 30 min:) ze srednia predkoscia 100 KB/s troche mało ale...
nom u mnie było w godzinkę, podałem tak na wszelki wypadek, komuś być może się przyda. Przypominam, że natej stronce jest jeszcze masa innych anime do zassania ;]
khadzad - Czytaj ze zrozumieniem ;x
ale co do Torrenta nad DD to się zgadzam, w dniu w którym wychodzi Epek na który się rzucają wszyscy maniacy to - jak już ktoś tutaj powiedział. Łatwo, szybko i przyjemnie
wy sie tam nad narutem uzalacie. to wyobrazcie sobie ze do One piecie od 130 odcinka praktycznie do konca [297] nie ma napisow a jakos wszystko obejrzalem. Slangi tez wystepowali ale uwierzcie... po takiej ilosci to juz wszystko zaczyna sie rozumiec.
hybrid uwierz mi ze nie uwierze xD a tak wracajac do tematu kiedy wychodzi 3 ep??
A ja sie zgadzam z Tionem -.-
Ostatnio edytowany przez Guard (2007-02-16 23:37:56)
hybrid uwierz mi ze nie uwierze xD a tak wracajac do tematu kiedy wychodzi 3 ep??
zapewne tak jak zawsze czyli w przyszłym tygodniu
Oglądnołem nowy odcinek i naprawdę jest fajowy.
no cóż można powiedzieć o nowej serii, właśnie obejrzałem pierwszy ep i jednym słowem: r e w e l k a
mi też się spodobało, co ważniejsze, znów mnie zaskoczyli pod względem ścieżki dźwiękowej - Znakomita, zresztą zawsze powtarzałem, że muzyka w Naruto budowała wspaniały klimat
Ostatnio edytowany przez Tion (2007-02-17 01:02:28)
Wiesz, w sumie też uważam, że nic złego w tym formacie nie ma, ale jakoś nie mogę się do niego przekonać. To takie moje małe zboczenie:P
A ja badzo lubie ten format (mkv)... bardzo bardzo . Mozna z nim zrobić co tylko ci sie spodoba, po za tym jak pojawi się jakas literowka w subie, lub autor bedzie chcial cos zmienic można łatwo wypuścić patcha. Format doskonały
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-02-17 01:02:15)
Muzyka jest genialna!! Pasuje idealnie
Ja mam takie uczucie jak bym ogladal kinowke. Chyba spowodowane to jest lepsza animacja i reszta.
A moze to magia wyzszej rozdzialki?
Miałem ten sam problem nie ma co, animacja godna 2007 roku
A Soundtrack czysty geniusz! Mam nadziej, że SHS w końcu wyda epka ...
http://www.sanopeship.luknij.pl/ macie opening
Ale to juz bylo...
Zreszta mysle, ze wszyscy zainteresowani juz maja epek na dysku.
Eee ja jeszcze nie mam, czekam na polskie wydanie
Co by tu powiedzieć, wszystko idealne, wraca mi sympatia do tego anime, podczas oglądania zapomniałem nawet jak psuję te anime na jetix..