Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
128 z centralnego można dojechać
Ehhh edycja 1wsza wypadla jak dla mnie zle Ci co byli moze pamietaja namioty i disco polo tam wlasnie sie bawilem XD
Na druga edycje nie zamierzam juz wpadac chyba ze ktos mnie zaciagnie ale to tez malo prawdopodobne
Ogolnie to konwenty teraz jak dla mnie coraz gorsze ;/ Po rozczarowaniu konwentem BAKA Y2K6 nie predko sie na jakims zjawie ;/
...(i drugi raz zgłosze sie z prosba o jakies dobre argumenty przeciwko ultranadopekuńczym opiekunom)...
Co tu dużo pisać przeważnie zawsze (osobiście) mówiłem, iż 'gdzieś jadę będę max. za 3dni i w razie czego zadzwonię...'
Przeważnie dawało radę... pókim nie miał 18ki potem to już inna bajka...
Hmm... tak się zastanawiam nad wyjazdem na ten kon... jeśli fundusze pozwolą to czemu nie chętnie bym się przejechał...
Ludzie to mają piekny żywot...moi na koncerty mi chodzic nie daja x.X(musze sie z chacjenty wymykac;P)no ale nic spróbóje ich ubłagać and "maybe just maybe"pojade:)
Ktoś z trasy Chełm-Lublin-Puławy do Warszawy będzie jechał na ten konwent?
I tak w poniedziałek muszę być w Warszawie (ech, te przyjemności związane z byciem starostą grupy), więc na konwencie też powinienem się pojawić. Ba, nawet już powoli zbieram grupkę, którą na to się wybierzemy
Z Radomia planuję wyjazd w piątek albo w sobotę, jak ktoś chętny, to kontakt na gg (najłatwiej) albo e-mail
P.S. Zmienił się adres!!! Zapraszam na Stronkę konwentu po więcej informacji
edit: hmmm url coś szwankuje... ale już jest dobrze
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-02-01 23:28:00)
jestem z warszawy to chyba wpade:D akurat po sesji przed 2 semestrem:D
Ludzie to mają piekny żywot...moi na koncerty mi chodzic nie daja x.X(musze sie z chacjenty wymykac;P)no ale nic spróbóje ich ubłagać and "maybe just maybe"pojade:)
O, a więc to jeszcze LO xP masz czas pracować nad ortografią Bo na studiach polecą gromy
A tak odnośnie tematu. Na konwencie mają zjawić się dwie osoby z AG. Ja niestety nie dam rady, chociaż przednia zabawa by się szykowała z Hiki i Wanem
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
jak ojciec udostępni furę to wpadnę z kumplami
KDE4 ssie
Chciałbym pojechać:( a juz na pewno po zobaczeniu atrakcji jakie beda:( ale moich starszych sie ugłaskac nie da:(
Ja będę na 90%. Zależy czy dostanę urlop od pracy - szef się uparł, że mi da jak zaliczę obieg wody zdemineralizowanej na zakładzie (zajebistych rzeczy się muszę w robocie uczyć, co nie?). 0o'
Kto jeszcze jedzie? Odzywajcie się, ludzie, to może jakie spotkanie ANSI zrobim ;]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
jak ojciec udostępni furę to wpadnę z kumplami...
phiee byś wziął koleżanki
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-02-09 14:45:20)
na 100% będe ^_^najbardziej licze na darmowe śniadanie w postaci miski ramenu albo ryżu^_^
Kto jeszcze jedzie? Odzywajcie się, ludzie, to może jakie spotkanie ANSI zrobim ;]
Takie spotkanie to można jakoś w wakacje zrobić na jakimś konie, bo teraz część ma sesję/szkołę/pracę itp
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
No ja wiem, ze można, i pewnie się tam też zjawię. Ale teraz mówię, o tych co się na ecchi wybierają... ot tak przy okazji, żeby się spotkać i pogawożyć o różnych takich...
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Tak jak to na Bace było Choć tam troszkę nie wyszło No nic ja się nie wybieram bo wolnego w pracy nie dostanę
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Już postanowione, będę na 100%.
na stronie podano informacje, co dla niektórych może się okazać zła:
[cytuj]Z przyczyn od nas niezależnych (odstąpienie szkoły od umowy) zmieniamy datę oraz lokalizację konwentu na: 24-25.02.07 w Domu Kultury "Świt", mieszczącym się przy ulicy Wysockiego 11. Bardzo przepraszamy za wszelkie utrudnienia i komplikacje wynikłe z powyższą zmianą. Osoby, które wpłaciły przedpłatę, a nowy termin im nie odpowiada, prosimy o kontakt na maila.[/quote]
mi to wielkiej różnicy nie robi, a nawet powiem, że jest troche lepiej bo mam lepszy dojazd do nowej lokalizacji:)
mi to wielkiej różnicy nie robi, a nawet powiem, że jest troche lepiej bo mam lepszy dojazd do nowej lokalizacji:)
To może podziel się tym dojazdem
A różnica (przynajmniej dla mnie) jest duża, bo od środy już mi się zaczynają zajęcia i w poniedziałek trzeba będzie iść na 8:00 na uczelnię (i oczywiście pierwsze mam laborki )
Nic to! Na konwencie będę na pewno!
A ja wciąż myśle czy będę czy nie:/ co do dojazdu to mam kierowce, więc ewentualnego problemu nie będzie:P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna