Nie jesteś zalogowany.
Póki co te hardsuby mają być zrobione ładnie na podstawie DB i SD (ech...), ale jak SHS zrobi, to się wstrzymamy przed wydaniem i najpierw korekta na SHS:D
Skonczylam jakies poltorej godziny temy gladac pierwszy epek. ZAJEBISTE! Swietna sciezka dzwiekowa, swietna kreska i ten poczatek z Misakim (Sasuke).. jestem MILE zaskoczona. Jutro ogladam jeszcze raz :]
Kreska jest niczym z The Movie, zastanawiałem się kiedy w końcu pomyślą żeby dać taką do anime, oby w Bleach też taką niespodzianke zrobili.
Po pierwszych 10 minutach ogladania rozplynalem sie z zachwytu. Pozniej bylo juz tylko lepiej. Muzyka -genialna, opening wymiata. Bardzo cieszy mnie , ze powrocili do starego dobrego poczucia humoru. Animacja o niebo lepsza, przypominajaca (wg mnie) troche Samurai Champloo. Ogolnie to ogladajac epa modlilem sie zeby jeszcze sie nie skonczyl... no ale niestety -trzeba czekac do przyszlego tygodnia.
Ostatnio edytowany przez Paulus (2007-02-17 10:39:38)
Dawno mnie tu nie było... :]
Poziom grafiki zdecydowanie wzrosł, muzyka jest świetna, nie moge sie doczekać ścieżki dzwiękowej!!
Co do anime to ja nadal nie moge uwieżyć, że to juz koniec zapychaczy, bardzo mi ciężko zatrybić, że już na początku anime widze Sasuke po 3 latach, oraz członków Akatsuki. Aj dzisiaj oglądam 3 raz by wkońcu się przyzwyczaić !! ^^
Ja mam takie uczucie jak bym ogladal kinowke. Chyba spowodowane to jest lepsza animacja i reszta.
A moze to magia wyzszej rozdzialki?
hehe to samo miałem uczucie jak oglądałem niczym kinówka
no i nareszcie wszyscy z narzekania na Naruto przerzucili sie na zachwycanie sie poraz kolejny czekamy na kolejny epek! :]
propo sciezki dziwekowej, ma ktos Nost II na udostepnienie ?
hehe sprowadze se nowe figurki naruto shippuuden. Chce ktoś też?? 50zł jedna:)
Sansiro...za promowanie czegos takiego...[ostrzezenie]to jest zlicencjonowane w polsce i zamiast dawac im skany pl odesłałbys ich do jpfu:/czekac nie łaska?? jest juz shippuden wiec niedługo do tego dojdziecie...bleh
Sansiro...za promowanie czegos takiego...[ostrzezenie]to jest zlicencjonowane w polsce i zamiast dawac im skany pl odesłałbys ich do jpfu:/czekac nie łaska?? jest juz shippuden wiec niedługo do tego dojdziecie...bleh
jpf do tego dotrze chyba za latek kilka a nie każdemu chce się czekać
to macie angielskie skany:/ teraz jest anime wiec szybko pojdzie:/jestem absolutnie przeciwny czemus takiemu:/
A po co się męczyć z angielskimi skoro są polskie ?
=.=' a potem ludzie narzekaja ze jpf schodzi na psy...i jak tu nie schodzic...z taka banda imbecylow co ma myslenie kaliego:/ wysle to strone jpfowi moze cos z tym zrobi...
To wyślij też angielskie może z nimi jpf też coś zrobi
=.=' a potem ludzie narzekaja ze jpf schodzi na psy...i jak tu nie schodzic...z taka banda imbecylow co ma myslenie kaliego:/ wysle to strone jpfowi moze cos z tym zrobi...
To nie jest nielegalne w tym momencie... Stanie się nielegalne jak już wydadzą te tomiki a to potrwa z roczek. Pozdrawiam cię (Napewno i bez tego masz Więcej zdrowia niż rozumu)
Dla zaiteresowanych, pokazał się raw od l33t:
[S^M] Naruto Shippuuden 01 RAW = [l33t-raws]Naruto_Shippuuden_001-002_(640x480_wmv9)
Jak ktos chce miec od l33t, to niech zmieni sobie nazwe.
to macie angielskie skany:/ teraz jest anime wiec szybko pojdzie:/jestem absolutnie przeciwny czemus takiemu:/
O tak, trzykrotnie zwieksza tepo prac.
sansiro widać [roftl] widać że ty ani nie jestes zdrowy(bo cos cie ...)ani mądry...licencja jest juz przedłuzona (jesli sie nie myle)a majac licencje to juz jest nielegalne
z angielskimi jpf nic nie zrobi bo nie moga...ale z polskimi moga bo licencje maja...
Sonic...mowie ze w anime szybko dojdą do tego momentu...no moze nie az tak szybko jakby wszyscy chcieli ale szybciej niz jpf...w koncu jeden ep nie jest jednym chapterem...
Ostatnio edytowany przez Kane (2007-02-19 20:45:00)