Nie jesteś zalogowany.
charakter tez mam...nie zapiekny xD
To też była składowa powyższej mojej wypowiedzi
zreszta piekno to nie wszystko :DDD
Ale przyjęte jest, że to już większość sukcesu życiowego xD
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-02-18 01:57:16)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~Quithe też cie kocham XD
W sumie racja, przypomniało mi się, że miałem pokazać fotkę w rozpuszczonych dreadach xD
na ok 1h przed ścięciem xD
Nazwa uzasadniona, bo wszystkie poszły, przez dwa dni doczepiałem je z powrotem xP Tak to jest jak się robi zbyt dużą kumulację na imprezie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
W sumie racja, przypomniało mi się, że miałem pokazać fotkę w rozpuszczonych dreadach xD
na ok 1h przed ścięciem xD
Kurde... chyba tez sobie zrobie dredy
Quithe napisał:W sumie racja, przypomniało mi się, że miałem pokazać fotkę w rozpuszczonych dreadach xD
na ok 1h przed ścięciem xDKurde... chyba tez sobie zrobie dredy
Szkoda, że tak daleko mieszkasz, zrobiłbym Ci
Krolowiec_Mazik napisał:Quithe napisał:W sumie racja, przypomniało mi się, że miałem pokazać fotkę w rozpuszczonych dreadach xD
na ok 1h przed ścięciem xDKurde... chyba tez sobie zrobie dredy
Szkoda, że tak daleko mieszkasz, zrobiłbym Ci
A właśnie jak się robi dredy?
Metod jest kilka. Ja stosuję metodę szydełkową, najefektywniejsza. Dready od razu są dobrze zbite i mają mało wystających włosków. Można jeszcze samymi rękami (robienie kołtuna i kręcenie razy w cholerę xD). Można ręcznikiem frotowym i można nie myć włosów czekając aż same się zrobią.
Szczególnie NIE POLECAM pójścia do FRYZJERA!!! Nie dość, że kupę kasy biorą, to robią shit totalny na jakiś chemikaliach
i można nie myć włosów czekając aż same się zrobią.
cudowna metoda, później robactwo wyjdzie
przez ostatnie 2 lata ciagle chodziłem w rozpuszczonych włosach od kilku miesiecy je zwiazuje i chce cos z nimi zrobic i nie wiem co mysle o dredach tylko.. jak juz nie bede chciał dredow to musze je obciac?
Quithe napisał:i można nie myć włosów czekając aż same się zrobią.
cudowna metoda, później robactwo wyjdzie
Hehehe, cóż, jeśli chodzi już o głowę z dreadami normalnie zrobionymi i robakami to jeden z największych mitów. Ludzie są przekonani, że np. wszy biorą się znikąd, muszą być w takich włosach. Prawda jest taka, że szansa ich dostania jest taka sama jak przy zwykłej fryzurze. Jedyny problem polega na tym, że trzeba się ściąć, bo nie ma szans na wyplenienie ich standardowymi metodami
~Krolowiec_Mazik, tak. W sumie (teoretycznie) można je rozczesać, ale znaczna część włosów przy tym wypadnie. Najlepiej poczekać aż zrobią się tak 2-3 miesięczne odrosty i przyciąć przy ich końcu
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-02-18 02:31:19)
Fryzjera mi odradzasz wiec jak mam zrobic dredy musze poszukac kogos kto sie na tym zna?
hmmm chyba, ze moj szwagier on dopiero uczy sie na fryzjera
Gdzieś na necie była strona z ofertami dreadziarzy. Jak ją znajdę to tu wkleję. Popytaj znajomych, czy znają kogoś kto robi, bądź niech gadają z osobami z dreadami. Możesz też zaczepić typa w dreadlockach z pytaniem kto mu robił, lub czy robi. Żaden Cię nie spławi
EDIT:
Stronki z ogłoszeniami:
1
2. koleś zdaje się ze Szczecina
Tej o której myślałem, nie umiem znaleźć. Jedna klientka mnie na niej znalazła, spytam ja o link. Na allegro też ogłaszają się ludzie z całej Polski, więc poszukaj
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-02-18 02:50:38)
No chyba popytam u mnie w LO sporo ludzi ma dredy jesli juz je bede mial to sie pochwale wam a swoja droga chyba mamy offtpic ;p
Kiedyś założyłem topic o dreadach, może to tam prze kleją, jak nie, to będzie po ostrzeżeniu
EOT
EDIT:
A tak przy okazji, bo mi się zapomniało. Zagadaj do jakiejś fajnej laski w dreadach, a co się będziesz
Jeszcze jedna ważna informacja. Włosy przy robieniu dreadów skracają się maksymalnie o połowę, zależy jak się zrobi.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-02-18 03:12:31)
Kiedyś założyłem topic o dreadach, może to tam prze kleją, jak nie, to będzie po ostrzeżeniu
![]()
EOT
Mogli by to przenieść
btw. Pozdrawiam Admina
uwierz mi ze przez 16 lat mojego życia nie znalazłem osoby ktora zauwazyłaby jakies piekno we mnie xD
Nie no, co ty gadasz?? Nie wierzę...
Miło że zauważyłeś
Panowie, skończcie z dredami bo wpadnie mod i będzie boruta
"Skazany na zajebistość"
ja w piątek wrzuce zdjęcie super przystojniaka (swoje) [wstyd] bo nie mam żadnego na kompie i nie mam możliwości zrobić. Panie szykujcie się
[okej][okej][yahoo][yahoo][yahoo]
ja w piątek wrzuce zdjęcie super przystojniaka (swoje)
[wstyd] bo nie mam żadnego na kompie i nie mam możliwości zrobić. Panie szykujcie się
[okej][okej][yahoo][yahoo][yahoo]
...bo Ci tyłu zabraknie ^^ ...