Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Informacje:
http://japonia.ipt.pl/
Jutro? Takie rzeczy ogłasza się wcześniej, ale jako ciekawostka..
Dopiero dzis do Lodzi przyjechalem i przylooklem na plakatach. Tylko cholercia jak zwykle mam zajecia w czasie trwania. Jakby nie mogli tego w weekend zrobic~~
Ostatnio edytowany przez thomazo (2007-02-19 19:21:28)
Szkoda że teraz się dowiedziałem, daleko do Łodzi nie mam, no ale może w przyszłym roku się uda :-)
Tylko cholercia jak zwykle mam zajecia w czasie trwania. Jakby nie mogli tego w weekend zrobic~~
W weekendy to było Wystawy itp. w Muzeum Archeologii w listopadzie/grudniu
Eeeee jutro ? A ja do Łodzi w tym momencie mam ok 200 km. To się nazywa pech. Gdybym wiedział wcześniej to bym dzisiaj do domu pojechał bo w końcu sesję zakończyłem
A tak do domu nie jechałem bo od czwartku nowy semestr
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2007-02-19 21:06:51)
być może wkrótce w Łodzi będzie kolejna impreza impreza tego typu, w dodatku w weekend
na razie nie powiem nic więcej, żeby nie zapeszać
Czy ktoś może się orientuje, jaki koszt jest wejściówki?
Nawet fajna impreza ale niestety organizatorzy niezbyt się spisali i panował mały chaos. Przede wszystkimi rozpoczęcie opóźniło się chyba o ponad pół lub nawet całą godzinę. Oraz wielu atrakcji podanych na plakacie i rozpiskach(dostępnych na miejscu)nie było. Wśród atrakcji których zabrakło znalazły się:
Z atrakcji:
- Pokaz tańca inspirowanego kulturą japońską.
- Wykład Janusza Łukaszczyka "Japońskie Miecze".
- Dokąd zmierza Japonia? "Piękny Kraj"...
Oraz z imprez towarzyszących:
- Możliwość zrobienia japońskiego makijażu lub fryzury.
- Stoiska z Mangą.
Za to poza planowo pod koniec pojawili się aktorzy podajże z teatru Puko przebrani za Gejsze i samuraja(przynajmniej według prowadzącej, chociaż raczej według mnie było to przepranie demona). Którzy to powoli przechadzali się po Patio, a przybyli mogli się sfotografować się z nimi.
A kolejność pozostałych atrakcji była pomieszana względem rozpiski. Nawet pani prowadząca imprezę chwilami się gubiła w tym co ma być za chwilę. Ale ogólnie było nawet ciekawie;).
być może wkrótce w Łodzi będzie kolejna impreza impreza tego typu, w dodatku w weekend
na razie nie powiem nic więcej, żeby nie zapeszać
Miło słyszeć że już kolejna impreza tego typu się szykuje.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-02-20 20:38:31)
Epra: ale jak już będziesz wiedziała to daj cynk
Oczywiście, jeśli to będzie łikend, to ja również się zjawię z ziomkiem :]
ale to chyba dzis jest:P
ALe nie mówimy o tym, tylko o tamtym
Strony 1