Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jeśli posiada ktoś epki (dowolną ilość - ważne żeby miały angielskie suby) albo pełnometrażówki z tego anime i chce się wymienić to pisać tutaj albo na PM/GG Będę bardzo dźwięczny
Proszę nie dawać mi żadnych linków do torrentów itp. przy speedzie 16kb/s pół roku bym to zdzierał chyba.[deprecha]
polecam rtl 2
ja moge miec troche epkow ale niestety nie pokolei
od jakiegos 50 do 100
Przyłącze się do tego topicu!
Czy ktoś z oklolic Wawy byłby tak miły i udostępnił pierwsze odcinki Detective Conan? Oddam za płyty (DVD) a i piwko mogę zaoferować :-] Obejrzałem dwa pierwsze epizody i się wkręciłem, ale nie mam czasu ściągać następnych. Bedę wdzięczny, bardzoo! Pozdro!
Na http://www.anime-eden.com/page/anime/de … eries.html jest sporo tego, ale jak ze speedami u nich to nie mam pojęcia, bo dawno nie ściągałem nic stamtąd. BTW to ma aż 464 epów ?
sorry za małego offtopa, ale jeśli ktoś da mi good torrent z tym anime, to ściągnę całość i będę mógł dalej przekazać
Torrentów i innych żródeł jest wiele, ale ja wyraźnie napisałem, że nie mam czasu ściągać. Szukam więc chętnych na dobry uczynek Osób mieszkających lub przebywających w Wawie, żeby osobiście przekazać. I jeśli nie możesz tego zrobić to nie odpowiadaj, w tym topicu.
Pozdro!
no ja mam ponad 247 spis w profilu!
Ostatnio edytowany przez koper89 (2007-02-20 14:41:16)
Torrentów i innych żródeł jest wiele, ale ja wyraźnie napisałem, że nie mam czasu ściągać. Szukam więc chętnych na dobry uczynek Osób mieszkających lub przebywających w Wawie, żeby osobiście przekazać. I jeśli nie możesz tego zrobić to nie odpowiadaj, w tym topicu.
Pozdro!
człowieku!!! jak ściągnę to dam ci to i będziesz miał banana na twarzy
koper, imponująca kolekcja, jednak ja wolę unikać przesyłek pocztowych więc jeśli nie znajdę nikogo w pobliż to się wtedy zgłoszę do Ciebie
człowieku!!! jak ściągnę to dam ci to i będziesz miał banana na twarzy
Trzymam za słowo
Strony 1