Nie jesteś zalogowany.
Witam zapraszam na nowo powstala strone o one piece strona dziala od wczeraj i jest ciagle w trakcjie budowy
Poszukiwani redaktozy , newsmeni i graficy
www.one-piece.pl
Zapraszam i Pozdrawiam
EDIT:NOWA ODSLONA ZAPRASZAM!!
EDIT:NEWSY NAPRAWIONE!
EDIT:NOWY ADRES www.one-piece.pl
Ostatnio edytowany przez ikki (2007-02-25 19:09:35)
Albo mi się wydaje albo tam nic nie ma
"Skazany na zajebistość"
Hmm... No to skoro niektórzy sądzą, że na mojej stronie jest mało artykułów, to co można o tym powiedzieć ^_^
heh spokojnie strona dziala od wczoraj od 1:30 zreszta napisalem ze jest w trakcie budowy
nom a moze ocenicie jak wyglada?
po co nowy temat... chyba już założyłeś o stronie o OP
nom a moze ocenicie jak wyglada?
jakośtak smutnie wygląda, może więcej kolorów
jakośtak smutnie wygląda, może więcej kolorów
tia... a wogóle, skoro wszystko jest takie szare, to dlaczego Luffy jest kolorowy?
no wlasnie za malo kolorow - to nie pasuje do One Piece pozatym:
[cytuj]Warning: include() [function.include]: open_basedir restriction in effect. File(/extension.inc) is not within the allowed path(s): (/home/accounts_k/konrad:/tmp) in /home/accounts_k/konrad/public_html/news/news.php on line 11
Warning: include(/extension.inc) [function.include]: failed to open stream: Operacja niedozwolona in /home/accounts_k/konrad/public_html/news/news.php on line 11
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/accounts_k/konrad/public_html/news/news.php on line 11
Warning: include() [function.include]: open_basedir restriction in effect. File(/commonphp) is not within the allowed path(s): (/home/accounts_k/konrad:/tmp) in /home/accounts_k/konrad/public_html/news/news.php on line 12
Warning: include(/commonphp) [function.include]: failed to open stream: Operacja niedozwolona in /home/accounts_k/konrad/public_html/news/news.php on line 12
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/commonphp' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/accounts_k/konrad/public_html/news/news.php on line 12[/quote]
logo powinno być w tym stylu... wiem, że nieskjładne, ale na szybko robiłem, żeby pokazać kolorystyke...
http://img100.imageshack.us/img100/6644/optl8.png
i czemu panel logowania jest na środku loga?
Kiedyś była dobra zasada - nie umieszczania stron w budowie na forach/wyszukiwarkach/w linkach innych stron...
diveth fajne logo moge z niego skrzystac ;]? nom niestety ja nie jestem dobrym grafikiem
a propo strony... zastanawialem sie - jak skoncze te napisy do fillerow wydawac Hardsuby polskie do One Piece od Seri Enies Lobby a zeby to zrobic potrzebna byla by mi strona, tracker[dla torrentow] i ktos kto zna sie na implementacji subow w film ponadto nad kodowaniem.
a jest tutaj jakis chetny grafik do wspulpracy ?
Proponowaną graficzkę trzeba by przerobic
Obecna jest nudna ale swietnie pasuje kolorystycznie.
Panel logowania w obecnym miejscu jest bardzo innowacyjny. Pozostawiłbym go na logu tylko w bardziej odpowiednim miejscu tj jepiej synchronizujacy sie z kolumną ponizej oraz zmieniłbym jego kolor na ten co w kolumnie.
Do pozostałych edycji poprawiajacych wizualizacje strony dołaczyłbym samą kolumne menu. Tekst jest krótki kolumna za szeroka
;( dlatego w newsie napisalem ze bedzie nowy lay niestety ja jaetsem slabym grafiekiem co widac i nikt nie chce mi pomuc tylko krytykuje
ikki:Ważna sprawa:
nie pomuc
nie wspulpracy
jesli nie piszesz ogonkow to lepiej: pomoc i wspolpracy
pozatym to jest konstruktywna krytyka bo wiesz co zmienic, a nie kazdy ma czas na zajmowanie sie grafiką.
a zeby to zrobic potrzebna byla by mi strona, tracker[dla torrentow]
narzekasz ;]
trackera możesz użyć anfo przecież... strona - zapytam się - po co? chcesz przecież suby wydawać a nie strony robić XD
zeby mial w razie potrzeby gdzie zamieszczac linki do direct download
zeby mial w razie potrzeby gdzie zamieszczac linki do direct download
na anfo też jest od tego temat.