Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Tokkou i scryed widzialem i o takie tytuly mi chodzi to bylo naprawde fajne i wciagajace
A skoro lekkie i przyjemne... może "Black Lagoon"?
tak, zgadzam się z przedmówcą
spróbuj Yumerię, troche się pomęczysz, ale na tym anime nie tzreba mysleć, i jakies przygody tez sie znajda
KDE4 ssie
A co powiesz na Karin lub Nightwalker?
Ale Nightwalker jest jednak może trochę za ciężki ale krwisty
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-02-23 00:09:51)
Sumomomo Momomo jeszcze nikt nie podał chyba (lekkie na pewno, ale raczej ma niewiele wspólnego z One Piece).
a po za tym Momoko Rulez:D
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-23 00:16:11)
Sumomomo Momomo jeszcze nikt nie podał chyba (lekkie na pewno, ale raczej ma niewiele wspólnego z One Piece).
ja bym powiedział, że ma:P w obu anime wystepują zabójcze nazwy ataków:P a po za tym Momoko Rulez:D
jednym slowem szukam czegos takiego glupawego ale w pozytywnym sensie no one piece czy Gintama
jednym slowem szukam czegos takiego glupawego
SunaBouzu (a.k.a. Sunabozu, a.k.a. Desert Punk). No i RahXephon - komedia ecchi o zwalczaniu siły żywej npla bronią białą i strzelaniu z gumki od stanika dla wywołania dziewczęcego popłochu i zakłopotania.
No i RahXephon - komedia ecchi o zwalczaniu siły żywej npla bronią białą i strzelaniu z gumki od stanika dla wywołania dziewczęcego popłochu i zakłopotania.
O czymś nie wiem? Chyba że jak oglądałem dobrze to zchowali
Jeśli chodzi o coś głupawego to tylko Iketeru Futari lub He is my master
Jeśli chodzi o coś głupawego to tylko Iketeru Futari lub He is my master
Dodał bym Colorful (męski punkt widzenia) i Golden Boy (Kintaro rządzi!!).
O tak! Golden Boy był genialny :D Szczególnie jak ścigał się z motorem na rowerze Najlepsza komedia jaką widziałem 0% myślenia - 100% zabawy
Swojego czasu można było pobrać na FrontalWeb Anime Heaven, ale jak widzę teraz, większość z tych linków wygasła.. A świetne było, tym bardziej, że w .OGM Dual Audio, dubbing amerykański był całkiem niezły (właściwie nie zawahałbym się powiedzieć, że lepszy od oryginału).
Ale od czego macie google ;]
Dragon Half, Puni Puni Poemi i Exel Saga - humor niskich lotów, brak jakiejkolwiek fabuły... ale po pierwszych minutach płakałem ze śmiechu
mozna też dorzucić Azumange Daioh, również kupa śmiechu, chociaż czasem mnie męczylo
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Obejrzałem właśnie pierwszy odcinek Tenkuu no Escaflowne (Vision of Escaflowne). Rewelacja - walczą na broń białą naprawdę galanto, a do widoku zadartych nosów przywykłem błyskawicznie.
O tak! Golden Boy był genialny :D Szczególnie jak ścigał się z motorem na rowerze Najlepsza komedia jaką widziałem 0% myślenia - 100% zabawy
A jego kaki, ta mimika jest po prostu zaje***a! Golden Boy jest genialny Mimo, że trochę stara pozycja to naprawdę godna polecenia, jedno z nielicznych anime które ogladalem kilka razy I etc. plusów mozna wyliczać w nieskończoność, to trzeba obejrzeć, a końcowka 6 epka ehh taka optymistyczna i zarazem smutna. I co nie ogladali niech się biora za to raptusiem xD
Escaflowne'a mam ale narzie mnie do tego nie ciągnie, wlasnie te nosy mi sie nie podobaja, ale obejrzalem pare epow i jakos zrezygnowalem, byc moze kiedys do tego wroce.
"humor niskich lotów, brak jakiejkolwiek fabuły... ale po pierwszych minutach płakałem ze śmiechu."
ja nie szukam czegos takiego, ja chce anime z fabułą, nie drama, w pełni rozrywkowe i przygodowe, ale oczywiscie musi byc krew i zwykle walki jak to ma miejsce w One Piece, no i trudne nie może byc.
ten golden boy mnie zaciekawil ale najpierw sprawdzę gintamę, mam 8 epów i dzis je zobacze pozniej powiem czy to bylo to czego szukam
ja nie szukam czegos takiego, ja chce anime z fabułą, nie drama, w pełni rozrywkowe i przygodowe, ale oczywiscie musi byc krew i zwykle walki jak to ma miejsce w One Piece, no i trudne nie może byc.
No to z tych znanych mi zostaje chyba już seria Dragon Ball. Jest nabliższy twoim wymogom.
O, a na youtube są wszystkie odcinki (dla tych co nie chcą ściągać )
http://www.youtube.com/watch?v=8dVn6nxGIqg (resztę odcinków sami znajdziecie)
laa la la laaa ^^
Tylko nie wystraszcie się sceny w 03:20 To komedia, nie hentai
This is SO educational!
PS. nawet zobaczyłem raz jeszcze cały pierwszy, wciągające
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-02-23 13:49:35)
Endru: dragona widzialem juz ze 3 razy jak bylem mniejszy... jakos nie chce mi sie tego kolejny raz ogladac
w kazdym razie obejrzalem juz 3 epy Gintamy i to jest to czego szukalem a moze wiecej takich anime ?
w kazdym razie obejrzalem juz 3 epy Gintamy i to jest to czego szukalem
Haha, wiedziałem Później jest jeszcze lepiej.
to jest anime w ktorym nie ma irytujacych sytuacji przynajmniej dla mnie. Pierwszy opening byl tak fajny - muzyka - ze az wgralem go sobie na mp3 playera. Istote tego anime w pelni wyraza mina Gina w twojej sygnaturze lb333. Bedziesz kontynuowac tlumaczenie? bo to ani bez tlumaczenia nie jest ciekawe
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna