Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
to jest anime w ktorym nie ma irytujacych sytuacji przynajmniej dla mnie. Pierwszy opening byl tak fajny - muzyka - ze az wgralem go sobie na mp3 playera. Istote tego anime w pelni wyraza mina Gina w twojej sygnaturze lb333. Bedziesz kontynuowac tlumaczenie? bo to ani bez tlumaczenia nie jest ciekawe
Robimy napisy z Bodziem na zmianę i sądzę, że niedługo dogonimy angielski hardsub.:)
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-23 18:43:52)
tylko ciekaw jestem co bedzie dalej bo ang hardsub jest do 18 epa...
tylko ciekaw jestem co bedzie dalej bo ang hardsub jest do 18 epa...
Spoko, będzie wychodzić dalej. Podobno trwają już końcowe prace nad 19 epkiem (inna sprawa, że już chyba od kilku dni ).
O tak! Golden Boy był genialny :D Szczególnie jak ścigał się z motorem na rowerze Najlepsza komedia jaką widziałem 0% myślenia - 100% zabawy
Swojego czasu można było pobrać na FrontalWeb Anime Heaven, ale jak widzę teraz, większość z tych linków wygasła.. A świetne było, tym bardziej, że w .OGM Dual Audio, dubbing amerykański był całkiem niezły (właściwie nie zawahałbym się powiedzieć, że lepszy od oryginału).
Ale od czego macie google ;]
Teraz można pobrać z megauploadu, linki do różnych wersji i tej ogm również są na stronie zone-anime.com
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Może Martian Successor Nadesico?
hmm a moze znacie cos podobnego do gintamy? bo ja sobie poczekam na polskie tlumaczenie bo gintame juz widzialem do ost polskiego tlumaczenia ??
hmm a moze znacie cos podobnego do gintamy? bo ja sobie poczekam na polskie tlumaczenie bo gintame juz widzialem do ost polskiego tlumaczenia ??
Niedługo będzie, niedługo będzie
A drugiego takiego anime nie znam.
szkoda, a moze chcociaz tak luzne anime?
szkoda, a moze chcociaz tak luzne anime?
No nie wiem, nie wiem. Może Welcome to the NHK, chociaż nie jest podobne, to bardzo wciągające, całkiem śmieszne i chociaż może pobudzać do przemyśleń, nie jest męczące.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-02-25 01:20:39)
Strony Poprzednia 1 2 3 4