Nie jesteś zalogowany.
Zainstalowałem Program Adobe Premiere 6.5 po czym go odinstalowałem bo źle go zainstalowałem teraz jak klikam na ikonkę SETUP to nic się nie dzieje... Da się coś z tym zrobić??
Zadzwonić do pomocy technicznej może.
Albo zrestartować kompa i w razie potrzeby wyczyścić rejestr i wszystkie pozostałości.
Zadzwonić do pomocy technicznej może.
Albo zrestartować kompa i w razie potrzeby wyczyścić rejestr i wszystkie pozostałości.
Jak wyczyścić rejestr??
Są programy do czyszczenia rejestru (np j16 power tools, ale z tym ostrożnie, bomożna se zrąbać system ).
Sprawdź czy instalator był MSI czy ich własny (czyna płytce masz plik z rozszerzeniem MSI). Jeśli tak to na stronie MS był za free program do usuwania resztek wpisów po źle odinstalowanych programach wykorzystujących ich instalator (MSI).
Są programy do czyszczenia rejestru (np j16 power tools, ale z tym ostrożnie, bomożna se zrąbać system ).
Sprawdź czy instalator był MSI czy ich własny (czyna płytce masz plik z rozszerzeniem MSI). Jeśli tak to na stronie MS był za free program do usuwania resztek wpisów po źle odinstalowanych programach wykorzystujących ich instalator (MSI).
dałbyś link?? Dzięki z góry
spróbuj wyczyścić rejestr programem: RegCleaner
dałbyś link?? Dzięki z góry
Trudno wejść na ich stronę i przeszukać?
pff:/ nie pomogło hmmm chyba zrobię formata poczekam jeszcze na jakieś pomysły dzięki za waszą fatygę
W ostatecznosci bez dodatkowych narzedzi to mozna tez zrobic tak:
-urochom edytor rejestru ( -> "Uruchom" -> "regedit")
-wyszukaj wpisy z "premiere" ("F3" -> "premiere")
-kasuj wszystko (co jest zwiazane z danym programem, pojecia nie mam czy cos innego nie masz zainstalowanego z "premiere" w nazwie...) co Ci znajdzie...
Drobna uwaga: jak masz zasmiecony rejestr to troche czasu to zabierze
Powodzenia.
Ps1. Ale lepiej zebys wiedzial co usuwasz z rejestru... zeby potem nie bylo, ze Fantazyn jest "be"...
Ps2. W Norton Utilities byl chyba takze WinDoctor, ktory czyscil rejest...
Edit: A wlasnie, instalator to zwykly exe czy msi? Bo to moze Windows Instalator sie zwalil a nie sam program adobre premiere...
Ostatnio edytowany przez Fantazyn (2007-02-24 20:30:56)
W ostatecznosci bez dodatkowych narzedzi to mozna tez zrobic tak:
-urochom edytor rejestru ( -> "Uruchom" -> "regedit")
-wyszukaj wpisy z "premiere" ("F3" -> "premiere")
-kasuj wszystko (co jest zwiazane z danym programem, pojecia nie mam czy cos innego nie masz zainstalowanego z "premiere" w nazwie...) co Ci znajdzie...
Drobna uwaga: jak masz zasmiecony rejestr to troche czasu to zabierze
Powodzenia.
Ps. W Norton Utilities byl chyba takze WinDoctor, ktory czyscil rejest...
Ok
ja polecam RegCure, btw nazywaj tematy bardziej tresciwie
Dzięki wam Pomogło :************^^^ Czuje się jak Mr Figaro Hehhehe Jeje:D
Czuje się jak Mr Figaro
a kto to jest?
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
sansiro napisał:Czuje się jak Mr Figaro
a kto to jest?
Heheh Jak chcesz to napisz na gg to ci powiem kto to jest i jeszcze dorzucę coś od siebie:)