Nie jesteś zalogowany.
Chcesz dowiedzieć się co oznacza bycie szarym? Wypełnij Test Cyrypsa
Mój Wynik Wynik: 57 %:P
Jesteś w połowie szary...
Co oznacza, że i w połowie niepowtarzalny. Wydaje Ci się, że to złoty środek na życie? Nie wiadomo, teoretycznie istnieją ludzie, którym się podobasz, a z drugiej strony zaznaczasz swoją odmienność w paru aspektach. Niestety połowiczne byty mają to do siebie, że nie są ani jednym ani drugim. Musisz się zdecydować, w którą stronę podążysz (w każdym kierunku masz taką samą długą drogę) czy może chcesz pozostać nijaki.
A jakie są Wasze wyniki?
Miłej zabawy!!
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-02-24 22:25:29)
U mnie 55 %. Coś dużo, myślałem że będzie w granicach zera bezwzględnego .
EDIT: Wypełniłem drugi raz, trochę dłużej się zastanawiając nad pytaniami, mam 22% .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-02-24 22:39:39)
Wynik: 56 % w skali cyprysa
A jakie są Wasze wyniki?
Moj jest taki
Wynik: 78 % w skali cyprysa
Jesteś całkiem szary
Zupełnie nieźle. Jesteś naprawdę dość średni by móc spokojnie być bardzo lubianym w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale zasadniczo trzymasz formę. Byle tak dalej !
Wynik: 60 % w skali cyprysa
Jesteś w połowie szary...
Co oznacza, że i w połowie niepowtarzalny. Wydaje Ci się, że to złoty środek na życie? Nie wiadomo, teoretycznie istnieją ludzie, którym się podobasz, a z drugiej strony zaznaczasz swoją odmienność.
Ostatnio edytowany przez Belraist (2007-02-24 22:38:18)
67%, ostatnie pytanie bylo the best.
O kurna...
Wynik: 90 % w skali cyprysa
Jesteś praktycznie doskonale szary
Nie jest to moze 100% w skali cyprysa ale jesteś naprawdę dość średni by móc spokojnie być najbardziej lubianym facetem w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale jeśli już to zasadniczo trzymasz formę.
Idiotyczny test. Szkoda czasu. Ciekawe co trzeba zaznaczyć, żeby mieć 0%
Test zrobiony 3 razy, za każdym razem z innymi odpowiedziami - trzy razy 56%, co dowodzi jego nieskuteczności.
Pozdrawiam.
71% xD
Wynik: 44 % w skali cyprysa
Indywidualista ale nie do końca (dopisek: jakto nie do konca ?[baka] cos to klamie )
wynik 28%
Jesteś w ogromnym stopniu indywidualistą
Twoja inność jest stanowczo tak głęboko zakorzeniona w Tobie, że widać ją na każdym kroku. Czasami zdarzy Ci się zachować zupełnie średnio, ale nie pozwala Ci to na swobodne średnie, szare życie. Bardzo ciężko pracujesz na to by być lubianym i jeśli już coś osiągasz to tylko dlatego, że udaje Ci się przekonać kogoś do jednej z cech Twojej inności. Jesteś raczej skazany na indywidualizm.
46 %
W całym twoim indywidualnym życiu jest jakieś miejsce dla niewielkiej szarości. Czasami uda Ci się, zupełnie przypadkowo być fajną średnią osobą. Ale Twoja szanse na bycie szarym są nikłe. Lepiej zostań już nietypowym do końca. Jak już coś robić, to robić to do końca porządnie.
Wynik: 79 % w skali cyprysa ...
Niby nie tak źle...
Test zrobiony 3 razy, za każdym razem z innymi odpowiedziami - trzy razy 56%, co dowodzi jego nieskuteczności.
Pozdrawiam.
to wlasnie znaczy ze test dziala, bycie szarakiem jest az takie straszne ?
Pozdrawiam.
sprawdziłem, za drugim razem dawałem zawsze 3 odpowiedź i wyszło:
Wynik: 41 % w skali cyprysa
Indywidualista ale nie do końca
Wiec chyba nie masz racji do końca.
47% n.1
54%
Pozdrawiam.
Domyślam sie ze trzeba nie robic tego testu zeby miec 0% xD
Pozdrawiam.
Ja byłem za drugim razem bliski zera (22%) więc się chyba jednak mylisz.
Wynik: 49 % w skali cyprysa
Indywidualista ale nie do końca
W całym twoim indywidualnym życiu jest jakieś miejsce dla niewielkiej szarości. Czasami uda Ci się, zupełnie przypadkowo być fajną średnią osobą. Ale Twoja szanse na bycie szarym są nikłe. Lepiej zostań już nietypowym do końca. Jak już coś robić, to robić to do końca porządnie.