Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
63% w skali cyprysa
dwa razy robiłem i za każdym 74 % czyli źle nie jest
Ostatnio edytowany przez Zielony (2007-02-26 11:38:31)
Śmieszny i głupi ten test... ale dla rozrywki, to czemu nie... 82%.
[cytuj] Wynik: 37 % w skali cyprysa
Jesteś w ogromnym stopniu indywidualistką
Twoja inność jest stanowczo tak głęboko zakorzeniona w Tobie, że widać ją na każdym kroku. Czasami zdarzy Ci się zachować zupełnie średnio, ale nie pozwala Ci to na swobodne średnie, szare życie. Bardzo ciężko pracujesz na to by być lubianym i jeśli już coś osiągasz to tylko dlatego, że udaje Ci się przekonać kogoś do jednej z cech Twojej inności. Jesteś raczej skazana na indywidualizm. [/quote]
[cytuj] Wynik: 37 % w skali cyprysa
Jesteś w ogromnym stopniu indywidualistkąTwoja inność jest stanowczo tak głęboko zakorzeniona w Tobie, że widać ją na każdym kroku. Czasami zdarzy Ci się zachować zupełnie średnio, ale nie pozwala Ci to na swobodne średnie, szare życie. Bardzo ciężko pracujesz na to by być lubianym i jeśli już coś osiągasz to tylko dlatego, że udaje Ci się przekonać kogoś do jednej z cech Twojej inności. Jesteś raczej skazana na indywidualizm.
Hehe Nice;)
Ja wole mieć mniejszy procent i być mniej szary, niż być super szary, im mniej szary, tym bardziej nienormalny
Ja wole mieć mniejszy procent i być mniej szary, niż być super szary, im mniej szary, tym bardziej nienormalny
To ty jesteś Mr. Tęcza:P
67%. Durny ten test. A te wyniki to już bujda totalna...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wynik: 62% w skali cyprysa
Jesteś prawie średnio szary
wykres szarości - dla zainteresowanych
Ostatnio edytowany przez DUDi (2007-02-26 21:32:05)
24%, jesteś w ogromnym stopniu indywidualistką
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
54 % w skali cyprysa
87%
Jak dla mnie idiotyzm. Może on w jakimś stopniu działa, ale jeśli ja jestem zwyczajny, to mnie można zastrzelić 0o'' Każdy mój znajomy, który zna mnie dłużej powie, że jestem nienormalny...
Ale... może dlatego tak mi wyszedł ten test, bo starałem się odpowiadać, próbując trafić w prawidłową odpowiedź szukając takiej, o której myślałem, że wybrałaby ją większość osób. A to prowadzi do szarości. Sądzę, że gdybym starał się wybierać jak najgłupsze odpowiedzi, wynik wyszełby poniżej 50%...
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2007-02-26 22:22:05)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Inteligentne i śmieszne
Wynik: 84 % w skali cyprysa
A tak mocno zapatrzałem się w swoją niezwykłość/wyjątkowość, a tu prosze Niemal zwykly szary człowiek.
Po przeczytaniu tego co tam wypisali wnioskując z wykresu.. hum.. zgadza się
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-02-26 23:08:34)
Może autorzy mają na myśli - "zrobiliśmy was na szaro"? A Sansiro z nimi współpracuje xD To było tylko na odwrócenie uwagi, tymczasem wymyśla swój kolejny diabelski plan xDDD
narazie ja dalej wygrywam chyba :d
87%
Jak dla mnie idiotyzm. Może on w jakimś stopniu działa, ale jeśli ja jestem zwyczajny, to mnie można zastrzelić 0o'' Każdy mój znajomy, który zna mnie dłużej powie, że jestem nienormalny...
Na moje oko "szary człowiek" w tym teście wcale nie oznacza zwykły. W pełni szary to ten którego poglądy i sposob patrzenia na świat nie jest konfliktowy względem innych ludzi. Nie określa jednak jego zachowania i sposobu bycia.
Patrząc w ten sposob 'wygrywają' tu osobynie tylko z minimalnym i maksymalnym wynikiem procentów
Z drugiej strony ciekawe czy będac w innym samopoczuciu nie zaznaczyłbym innych odpowiedzi.
Może autorzy mają na myśli - "zrobiliśmy was na szaro"? A Sansiro z nimi współpracuje xD To było tylko na odwrócenie uwagi, tymczasem wymyśla swój kolejny diabelski plan xDDD
ups wydało się...:D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5