Nie jesteś zalogowany.
Tak pan "Yong" przyczepi się że jego krótką ksywe źle napisałeś, to pewne
No nie wytrzymałem .
Tak, ksywka jest krótka zgrabna i z tradycjami, więc nie bardzo mi pasuje jak jakiś typ nie jest w stanie nawet zapamiętać tych 4 liter, albo jeżeli jest to wada wrodzona to jest na tyle leniwy że nie chce mu się zerknąć jak to się właściwie pisze.
A teraz druga sprawa. Cóż było tak jak napisałem więc napiszę "A nie pisałem" .
No i stało się tak jak przypuszczałem. Ludzie są strasznymi panikarzami, i często nie potrafią myśleć logicznie. A ja wiedziałem że cokolwiek by się nie działo, to i tak w soboty listonoszowi za bardzo nie chce się jeździć z paczkami a w niedziele ma wolne, dlatego też wszelkie oczekiwania na przesyłki są z góry skazane na porażke. Jednak jeżeli ktoś w ciągu tygodnia się nie odzywa, to wtedy naprawde trzeba się zacząć martwić. Takie już to życie jest .
No co za koles,stary przeciez to bylo w ciagu tygodnia ! Od srody byl brak kontaktu "wielka wyrocznio".Spoko jestes myslac że czekalem na paczke przez weekend :/.....ale nie wazne,po sprawie.
ps.Co do nick to sry ale byla pozna godzina i kazdemu moglo pomylic sie ty nie tolerancyjny "typie" ;/
Listonosz w sobote zawsze donosi paczki z piątku ;/, zdażyło mi się kilka razy czekać po 4 dni na paczke w normalny dzień roboczy, ale paczka wysłana w piątek zawsze w sobote dochodziła ;], więc sie soboty nieczepiaj .
A tal BTW: Akuma bambini paczke dostałes odemnie ? bo na gg niepiszesz a ja moge niedlugo wybyc do roboty ;/.
Dotarły i ja już dzisiaj wczystkie paczki wysłałem w tym Ryugana i D@M@ Jeszcze raz sorki za to przeciągnięcie ale nie miałem jak sie odezweć i adresy były na kompie.
Tak swoją drogą to animesub.info zbyt trudno zapamiętać nie jest No i tutaj można naprawde sporo informacji znaleźć i mieć możliwość "odezwania się"
Kwestia soboty i paczki zależy wyłącznie od listonosza. Otóż mam kuzyna który właśnie takowym osobnikiem jest . I on np paczek w soboty nie rozwozi, bo woli rozwieźć to co musi (priorytety, polecone, kasa) a reszte sobie zostawić na zwykłe dni robocze. Dzięki temu przynajmniej popołudnie soboty ma wolne.
No i powiadasz że "od środy"? Hmm, a już w sobotę rano wielka panika że zostało się oszukanym? Faktycznie cierpliwość dorównująca Buddzie .
Może mu włama na kompa zrobić i małą rozrubę
Tego flaco to ja "znam" - koleżanke zrobił w ciula przy drugiej wymianie To już dość dawno było.
To co? Jest GG. Robimy nękanie?
Może poprostu sprawdźcie czy do was sie odzywa bo do mnie nie bardzo ;]
Chciałam się was zapytać, czy zdażyło się wam, że paczka ( na szczęście tylko 7 CD), którą wysłaliście nie dotarła? To była moja pierwsza wymianka z gościem dobrze znanym i uczciwym z "naszego grona" a paczka nie doszła. Wysłałam w poniedziałek i nic.
Czasami się tak dzieje, czy nigdy?
Nagadałem mu trochę Ale się wogóle nie odezwał.
Mi raz wcieło 10 CD, od tamtej pory wszystkie mniejsze przesyłki idą jako polecone.
mi paczke którą wysyłałem wcieło 2-3 razy... ale takie są zalety naszej wspaniałej polskiej poczty:P <przez to wyszło że jestem oszust i złodziej;)>
No ale to poszło priorytetem i mam zaświadczenie na nią (przesyłkę) Chyba się kopnę na pocztę z tą karteczką i "ręcznie" wyjaśnie sprawę
Ale szkoda tych płytek
Póki nie wysyłasz poleconymi, to niestety mają pełne prawo podejżewać, że kant odwalasz..
Jeśli wysłałeś poleconym, a paczka nie dochodzi, to jesteś Bogu ducha winny i po prostu dobrze by od poczty wyegzekwować co trzeba a z wymieniającym się skontaktować i przedstawić sprawę (i być może dowody:D)
Mi osobiście się trafiło, że paczka co do mnie szła nie dotarła. Wysłana była zwykłym priorytetem. A to było 20 DVD. Znajomy naraził się na koszty i nagrywał płyty jeszcze raz. Niestety tak to bywa z naszą pocztą.
Osobiście wysyłam wszystko poleconym priorytetem, nawet gdyby to miała być 1 płyta.
Mnie też osobiście wykiwano ale to nie powód do podawania na forum danych osobowych (bo to chyba delikatnie powiedziane nie bardzo zgodne z prawem) - dziwi mnie jedynie fakt, że moderatorzy zapomnieli ocenzurować danych kolesia. Akuma jak koleś odeśle Ci płyty to będzie miał prawo zaskarżyć Cię, że podajesz w necie na lewo i prawo jego dane osobowe i wtedy będziesz miał kłopot. Może być oczywiście "głupim gnojkiem" i tak nie zrobić - ale ryzyko zawsze jest. A poza tym jak jakiś psychol po przeczytaniu Twojego posta zacznie go gnębić to pierwszą osoba do której gość uderzy będziesz Ty.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
No to ja się wypowiem. U szanowanego na Animesub człowieka (nie podam nicku bo jego trzymilionowa rzesza fanów mnie zabije XD) zamówiłam 7 Mang. Kasa oczywiście poszła na konto. Czekam tydzień na paczkę., a on mi odpisuje, że zabrakło mu kartonów na paczkę i że wyśle w poniedziałek, a pisze bo nie chce, żebym myślała, że mnie oszukuje. No to ok, czekam dalej.
Paczka nie dochodzi następny tydzień, a ponoć wysłał ją priorytetem.
Wkońcu wzięłam jego numer ( podał na Animesub XD) i zadzwoniłam trzeciego tygodnia, w czwartek. To zaczęły się przeprosiny i gadanie, że niby "wysłał dzisiaj" itd. Na szczęście paczka doszła chyba dwa dni po tym telefonie, a zapewne gdybym nie zadzwoniła nie wysłałby paczki. A cfaniak zrobił sobie < nie wiem czy umyślnie> tak, że wystawił Mangi na Allegro, ale komentarzy za te przesyłki nie oczekiwał, więc nie dostał ode mnie negatywa XD
Zamówiłabym u niego jeszcze jakieś Mangi, ale wole się już nie naciąć XD