Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam takie pytanie własnie obejrzałem cała serie TV Oh!My Goddes i widze 5 odcinków OVA ale nie wiem czy one są kontynuacją do serialu ? bo widziałem te ova juz przed wydaniem wersji TV. Napiszcie oco w tym chodzi ;]
OVA zostały wydane przed serią tv , w tych 5 epach masz streszczenie całej seri tv ale według mnie warto je obejrzeć.
Hmm mam małe pytanko odnośnie tej serii. Przy poszukiwaniu napisów [oczywiście wiemy gdzie] odnalazłem do 26 odc podstawowych plus special, posiadam narazie tylko 24 odc OMG i specjal wg. tanuki to komplet. przeszukałem w necie sporo na ten temat ale nic nie piszą. Proszę pomóżcie podajcie tytuły (jesli to prawda że są 26) do 25 26
A po co szukać napisów w sieci?
Jest już na dvd w Polsce.
Dwa ostatnie odcinki z pierwszego sezonu to faktycznie speciale. Ale oprócz numerków 25, 26 to tytułów raczej nie posiadają.
A kto w Polsce wydaje OMG??
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-02-28 11:21:43)
25. Ah! Urd`s Small Love Story
26. Ah! Being an Adult is Heart Throbbing
to chyba te o ile dobrz pamiętam
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Znalazłem. OMG wydaje Anime-Virtual Polska ale cena na allegro nie zachęca = 69zł
Kurna no jak dobre anime to niedobra cena
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-02-28 11:31:11)
Znalazłem. OMG wydaje Anime-Virtual Polska ale cena na allegro nie zachęca = 69zł
Kurna no jak dobre anime to niedobra cena
Ja tylko zaznaczę, że to ma 2 płyty i 9 odcinków, więc źle nie jest. Owszem, fajnie, gdyby dawali i dopłacali, ale trzeba się zadowolić tym co jest.
Strony 1