Nie jesteś zalogowany.
[cytuj=Feniks_Ognia]A jutro 115 odcinek Jupiiiiiiiii[/quote]
A czy BLEACH nie wychodzi czasem w środę? O godzinie 19:26 w Japonii, czyli u nas o 11:26 ? Jeśli się mylę to mnie poprawcie.
[cytuj=Feniks_Ognia]A jutro 115 odcinek Jupiiiiiiiii
A czy BLEACH nie wychodzi czasem w środę? O godzinie 19:26 w Japonii, czyli u nas o 11:26 ? Jeśli się mylę to mnie poprawcie.
Mi chodzi o to że Databayo zrobi na jutro kolo 9 odcinek
dokładnie bo RAWKI nie oglądam tylko suby bo po co
edit: hmm epek taki sobie ale kolejny będzie znacznie lepszy You know what I mean
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-15 14:06:26)
Hehe, coś mi ciekawie wygląda w zapowiedzi next odcinka ta scenka z Matsumoto i Inoue .
będzie ostry les sex <żarcik>
SPOILER
Troszke sobie podyskutują o Ichigo
KONIEC SPOILERA
BTW chapterek mangi ciekawy już nie moge się doczekać następnego szkoda że na tydzień trzech nie wydają
No i DB oddali do nasze dyspozycji kolejny odcinek, wlasnie się sciaga i wam również proponuje sciagnac
Ja już o 9 rano miałem i jest miodzio
Rangiku-san i Orihime tak pięknie wyglądają i są takie słodkie że aż mi serce szybciej bije.
ja teraz czekam na napisy. Ale teraz ten nowy bleach wymiata co odcinek wieksza sieka:D
[cytuj=Feniks_Ognia]Rangiku-san i Orihime tak pięknie wyglądają i są takie słodkie że aż mi serce szybciej bije.[/quote]
Można się było spodziewać, że pierwszym tematem, który będzie wałkowany po wyjściu epka, będzie właśnie ten moment z Orihime i Rangiku.
OMG... ta recenzja jest przekozacka... taaa, w Bleachu wszystko jest robione na jedno kopyto, bohaterowie są płytcy tak samo z resztą jak i ich przeciwnicy... dlatego anime zasługuje na 4,8. No ale gdyby Bleach był taki jak na przykład ten cudowny przykład (poniżej link) japońskiej animacji, pewnie byłoby lepiej...
ja sie nie moge doczekac 118 odc:D wtedy będzie się działo:D
O tej recenzji już było.
Szual nie o to chodzi ogólnie sposób jaki rysuje się Orihime i Rangiku, jak również ich zachowanie w ostatnim czasie są przesłodkie. No poprostu jak zobaczyłem Rukie to wolałem żeby znikła. Mam ostatnio takie zamiłowanie do Orihime i Rangiku że hoho.
Zaraki i tak rzadzi
YYYYy suby dzis?
[cytuj=Tomir]Zaraki i tak rzadzi[/quote]
Sporo to tym nie wnosisz do tematu.
Feniks_Ognia: A czy ja się jakoś rzucam? xD Tylko napisałem, że można było się spodziewać posta o tej sytuacji
Arry, nie martw się. Znalazla się jakoaś owieczka.
Hej Nie wiecie kiedy DB udostęni epka 117 ?
Wydawało mi się, że dziś....
Ale nie ma ;/
Oby to nie oznaczało jescze tygodnia -_-