Nie jesteś zalogowany.
Znaczy... mają nosić okulary również w trakcie?
Albo zamiast
Znaczy... mają nosić okulary również w trakcie?
Niekoniecznie... To raczej fatygujące. Działa na mnie taki fetysz i tyle.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-02-28 16:23:55)
Albo zamiast
To by było niezłe, jakby same patrzałki załatwiały sprawę. Higienicznie i bezpiecznie.
bat łer iz de fan in dis, bejbe
in jor mańd.. chyba ale o gustach podobno się nie dyskutuje (co najwyżej gusta niektórych można omijać)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Widzicie ja mam w avku faceta ktory ubiera sie tak a nie inaczej i w ten sposob zarabia na siebie i to nie malo A czy naprawde sprawia mu to przyjemnosc, i pochodzi to z jakiejs wewnetrznej potrzeby czy robi to tylko dla kasy ?
No ale jak juz nie raz zostalo powiedziane "Kto co lubi"
Ostatnio edytowany przez AKUMA (2007-02-28 21:13:43)
bat łer iz de fan in dis, bejbe
bejbe, o fan to musisz zapytać Obiwana, to jego fetysz:D
zauważyliście ile osób czyta po kryjomu ten topic? 1659:D Ukryci zboczeńcy!
Ostatnio edytowany przez hikikomori (2007-02-28 21:31:20)
Ukryci zboczeńcy!
Wypraszam sobie Co do fetyszy, to i tak mundurki iz da best
"Skazany na zajebistość"
Czy jestem zboczeńcem? byc może (w pewnych sytuacjach takie słowo się przewinęło)... ale każdy facet jest mniej lub bardziej perwersyjny (nawet jak to gej itp.) z kobietami jest inaczej, mają swe fantazje itd. lecz sie nie chwalą ..ale gracze potrafią odkryć co która potrzebuje
Moze jakiś mundurkowy fanclub? Bo muszę przyznać ze i ja nie pogardzę ~~.
Ech, miałam na myśli tych, którzy czytają z wypiekami na policzkach, a nie zabierają głosu. Pewnie się boją posądzenia o zboczenie. Hłeh, mnie to już zupełnie miki:)
Z tymi mundurkami ciekawy fenomen wiele uczniów mówi żę nie chce ale jak męskiej części się powie o japońskich mundurkach itd. zaczynają zmieniać zdanie ...to chyba jest genetycznie uwarunkowane(opieram to na wyczytanych tekstach znalezionych na różnych forach, i głównie nie związanych anime)
Moze jakiś mundurkowy fanclub? Bo muszę przyznać ze i ja nie pogardzę ~~.
Za dużo Giertycha
(...)Pewnie się boją posądzenia o zboczenie. Hłeh, mnie to już zupełnie miki:)
Z jednej strony zastanawia się czemu się chwalisz ale zaś z drugiej masz trochę racji
Jak ktoś ma fetysza na punkcie japońskich mundurków to polecam film Babel (przy okazji - bardzo dobry). Nie zawiedzie się.
hikikomori napisał:(...)Pewnie się boją posądzenia o zboczenie. Hłeh, mnie to już zupełnie miki:)
Z jednej strony zastanawia się czemu się chwalisz ale zaś z drugiej masz trochę racji
Chwalę się? Raczej mam to w ...głębokim poważaniu, co kto o mnie pomyśli, czytając ten topic. Niczym sie jeszcze nie pochwaliłam tak na poważnie, bo to i nie miejsce na to:P
heh, nie wiem czy to można nazwać fetyszem ale mnie kręci ścisk-pysk czyli to o czym marzył genialny żółw z Dragon ball'a.
Ps. Perwersji i zboczeniom mówimy TAK
hikikomori napisał:(...)Pewnie się boją posądzenia o zboczenie. Hłeh, mnie to już zupełnie miki:)
Bo coś w niej takiego siedzi, a imbir to uaktywnia
~Freeman, racja. Jednak ja bym został przy dobrym. Amorres Perros nie dorównuje. Część o głuchoniemej Japońce jest najlepsza z tego filmu.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
heh, nie wiem czy to można nazwać fetyszem ale mnie kręci ścisk-pysk czyli to o czym marzył genialny żółw z Dragon ball'a.
Hehe, to chyba każdego kręci.