Nie jesteś zalogowany.
Freeman napisał:bat łer iz de fan in dis, bejbe
bejbe, o fan to musisz zapytać Obiwana, to jego fetysz:D
zauważyliście ile osób czyta po kryjomu ten topic? 1659:D Ukryci zboczeńcy!
Według mnie wszystkich poprostu interesuje twoja polemika z tymi wszystkimi zbo/TFU użytkownikami . w sumie to jako jedyna z płci pieknej podchwyciłaś rozmowę.
heh, nie wiem czy to można nazwać fetyszem ale mnie kręci ścisk-pysk czyli to o czym marzył genialny żółw z Dragon ball'a.
Ps. Perwersji i zboczeniom mówimy TAK
po przeczytaniu paru postów minę miałem identyczną jak postać na twojej miniaturce
Ostatnio edytowany przez Atem (2007-02-28 23:20:12)
hikikomori napisał:Freeman napisał:bat łer iz de fan in dis, bejbe
bejbe, o fan to musisz zapytać Obiwana, to jego fetysz:D
zauważyliście ile osób czyta po kryjomu ten topic? 1659:D Ukryci zboczeńcy!
Według mnie wszystkich poprostu interesuje twoja polemika z tymi wszystkimi zbo/TFU użytkownikami . w sumie to jako jedyna z płci pieknej podchwyciłaś rozmowę.
malkor napisał:Ech, co to za rozmowa, jakieś okulary, jakieś niby odpowiedzi, żadnych konkretów. A myślałam, że czegoś się dowiem o współforumowiczach:D
To zadaj może jakiś ciekawe pytanie
e ma tak latwo ;p z nas trudno info wyciagnac ^_^
edit
mi sie laski w okularach tez podobaja ;p
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-02-28 23:37:06)
Niedlugo na forum o anime temat zejdzie na sexualne upodobania , to jest dopiero offtop roku
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
może jakaś statuetka z tego będzie
Statuetka Zboka Roku?
fakt , aż dziw że mod jeszcze tu nie zajrzał
fakt , aż dziw że mod jeszcze tu nie zajrzał
Może zajrzał, tylko jest wśród tych "ukrytych zboczeńców"
(coraz bliżej tematu "Twój pierwszy raz")
Ib333, to chyba coś dla ciebie:D sądząc po wieku:P
temat o pierwszym razie jest chyba dla kazdego kto kiedykolwiek dostapił tego zaszczytu
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
temat o pierwszym razie jest chyba dla kazdego kto kiedykolwiek dostapił tego zaszczytu
no
mozecie okreslic granice pomiendzy cosplay a nie-cosplay bo to co w japonji jest mundurkiem u nas nie jest. to poprostu np. plisowana spudniczka biala bluzka i welniana kamizelka (ichigo) przynajmiej z punktu widzemia normalnego czlowieka a nie otaku
co do yukaty i kimona dziwnie przupominaja mi nasze szlafroki i luzniejsze pijamy
Ostatnio edytowany przez camel (2007-03-01 00:22:50)
mozecie okreslic granice pomiendzy cosplay a nie-cosplay bo to co w japonji jest mundurkiem u nas nie jest. to poprostu np. plisowana spudniczka biala bluzka i welniana kamizelka (ichigo) przynajmiej z punktu widzemia normalnego czlowieka a nie otaku
a ile widziałeś w życiu na mieście pokojówek idących za facetem powtazających "Panie" lub "Mistrzu"
dla równowagi mogę dodać też facetów w strojach batmana (dla żeńskiej załogi)[cojest] [roftl]
kensei_satori napisał:temat o pierwszym razie jest chyba dla kazdego kto kiedykolwiek dostapił tego zaszczytu
no
Co za wyznanie, wspieramy Cię
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
ostatni bendom pierwszymi xD
Atem napisał:kensei_satori napisał:temat o pierwszym razie jest chyba dla kazdego kto kiedykolwiek dostapił tego zaszczytu
no
Co za wyznanie, wspieramy Cię
BUAHAHAHAHA nareszcie , jak to mówili na Tfałenie " Mamy Cięę "[yahoo]
camel napisał:mozecie okreslic granice pomiendzy cosplay a nie-cosplay bo to co w japonji jest mundurkiem u nas nie jest. to poprostu np. plisowana spudniczka biala bluzka i welniana kamizelka (ichigo) przynajmiej z punktu widzemia normalnego czlowieka a nie otaku
a ile widziałeś w życiu na mieście pokojówek idących za facetem powtazających "Panie" lub "Mistrzu"
dla równowagi mogę dodać też facetów w strojach batmana (dla żeńskiej załogi)[cojest] [roftl]
nie, to dla nie jest juz oczywisty cosplay ale to co wymienilem powyzej nim nie jest przynajej dla mnie
~hikikomori chcialas sie czegos o nas dowiedziec no to ci powiem:
siedze w szlafroku i bardzo to lubie
lubie dziewczyny w okularach (moze to instynkt opeunczy)
nie wydaje mi sie zeby cosplay-sex byl ciekawy (yukat i mundurkow nie uznaje za cosplay)
i nie zgadzam sie z opiniom ze "na jezdca" to forma lekkiej doninacji bo jestwspanialy widok na ukochanom osobe i ma sie wolne lapki
btw wiem ze produkujom menskie stringi
Ostatnio edytowany przez camel (2007-03-01 00:42:00)
Jak ktoś ma fetysza na punkcie japońskich mundurków to polecam film Babel (przy okazji - bardzo dobry). Nie zawiedzie się.
Heh ja tez polecam, były tam pikantne motywiki prosto z Japonii, poza tym całkiem dobrze przedstawili w tym filmie dzień z życia Japonki...
Co do fetyszów... eee to sam nie wiem... może duże dekolty
Babel spoko ... 'Teraz dopiero zobaczy włochatego potwfora' >> all xDDDDDDDDDDDDD
EDIT : duze dekolty, czy duze piersi ?
EDIT2: OMG czek dys
Ostatnio edytowany przez kensei_satori (2007-03-01 00:46:27)