Nie jesteś zalogowany.
A nie mówiłem:P
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
makrunia, ja nie widzę powodu dla którego nie miałabys podać jego nicku, skoro sytuacja wygląda jak wyglada to warto chyba ustrzec innych.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No niby tak, ale on naprawdę jest tu szanowaną personą XD Wszyscy go lubią, a jak zobaczą, że go oczerniam to się na mnie rzucą XD Już widze te negatywne komentarze w moich napisach XDDD
No to mo może drogą eliminacji dojdziemy o kogo chodzi? Na początek odpadają osobnicy płci pięknej (pisze "on" ) i modzi - Kane'a i Yang'a nie wszyscy lubią, bo wielu osobnikom się narazili. Zwłaszcza Yang często podpada .
Całe szczęście że nie sprzedaje mang
P.S.
Nigdy nie wiadomo czy ta osoba miała rzeczywiście takie intencje. Tak czy siak, bez znaczenia kto to jest powinnaś podać tą informacje. Nie mówię że ta osoba będzie zlinczowana czy coś takiego.. po prostu forumowicze, będa wiedzieli co może się stać (ale nie musi) podczas załatwiania interesów z tą personą.
Ja raczej też odpadam bo nie podchodzę pod "on naprawdę jest tu szanowaną personą XD Wszyscy go lubią"
Zaraz tam często podpadam. Pare osób mnie lubi, pare toleruje, pare nienawidzi, a reszta ma mnie błęboko w d...
BTW To nie mogłem być ja bo ja się nie wymieniam .
Mi opis pasuje do AKUMY, ostatnio jak go oskarżyli, to go bronilim, tylko on raczej kartonami by się nie wykręcał. (chyba, w końcu jakoś rewelacyjnie go nie znam). Szanowany jest Kane, bo Yang czasami używa ostrych słów, nie znaczy, że źle, ale parę osób na pewno go nie lubi, co pokazali swoimi postami (poza tym powiedział, że to nie on). Na pewno nie ja (ani za bardzo znany nie jestem, ani nic, poza tym jedyna ugadana wymiana moja jest z AKUMĄ, ale ją ciagnę i ciagnę, tak to jest jak kogoś trzeba prosić o przegrywanie płyt, jeszcze chwilka, prosze o wybaczenie). Z osób znanych wymieniłbym Ankę, Freemana, Magica, NH2501 (on się praktycznie na forum nie udziela więc też odpada, Freeman w Anglii, a Anka się tu wypowiedziałą, więc też nie pasuje). Może Taipan, hehe, jest adminem, więc jest naprawdę szanowany, Nimrod25, Jaxowarka, Mruq, to może być praktycznie każdy, a ja już chciałbym wiedzieć z czystej ciekawości, jak cos to chociaż małą podpowiedź, albo podaj mi na PW, hehe. bo nie wytrzymam.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Ja ani mang nie zbieram ani tym bardziej nie sprzedaje
Hehe, no to nie trafiłem, przepraszam[wstyd]
aaa. kto? kto?
To możesz być Ty, albo Ty.
Nawet o tym nie wiesz.. mogłęś to zrobić dziś, albo zrobisz jutro!
Aaaa.. groza padła na forumowiczów!
ROTFL
Dobra. Jego dane to:
Imię: Krzysztof
pseudo :Suzaku
Zadowoleni? XDD
No, to fani Suzaku mnie zabiją XD * a zabierzcie te noże!!* XDD
Na pewno zrobił to umyślnie. A co stało na przeszkodzie? Kartonów nie miał? Błagam, bez jaj XDD
Na stówę, gdybym nie zadzwoniła nie wysłałby paczki XDD
A ni nie zwracajcie uwagi na to, że ciągle piszę tą minkę ---> XD Mam na jej punkcie schiza XDDD
Co to za wrzask się podniósł!!
Kibice szaleją!!
Czy ktoś weźmie Suzaku w obronę czy może ktoś dorzuci kolejną cegiełkę do jego mogiły...?
....
Odpowiedź poznamy już w następnym odcinku!!
Proszę państwa, co za emocję... co za napięcie...
Dobrze, że ja swoich mang nie sprzedawałam tylko oddałam do biblioteki .
A tak wogóle, to nie chciałabym być nigdy posądzona o jakieś kanty, bo może reputacja nic nie waży i nie jest czymś namacalnym, ale jak ją się traci, ciężko potem odbudować swój wizerunek.
Mój brat też ma na imię Krzysztof:P
A ja tam się jeszcze nie wymieniałem, ale zawsze moge zacząć duzo niemam ale może akurat cosik sie znajdzie:)...
A ja kolesia nie kojarze zbytnio
Oj Akuma marudzisz No wiesz, taki jeden (facet) na stronie www.animesub.info może go czasem spotkać
No, ale ostatnio coś go nie ma na animesub.info XDD
**&%&^% jeden, zwleka z napisami do jednego Anime od ferii zimowych XDD