Nie jesteś zalogowany.
nie mowie ze ma nie byc ale nie chce ich miec w polowie odcinku rownie dobrze moge se wlaczyc stare epki^^
imo za duzo pokaza 1 scene walki (10sekund) i zaraz h''a pamietasz jak ...''
NO NIE PRZEGIECIE OPANUJCIE SIE DOPIERO $ EP BEDZIE JUZ %) STRON TEMATU JEST TO CHYBA NAJWIEKSZY TEMAT HISTORI TEGO SERVA PRZY 100 EPKU BEDZIE OKOLO 1250 STRON (TO JA STWORZYLEM TEMAT TO JA
:P:P:P:P)
NO NIE PRZEGIECIE OPANUJCIE SIE DOPIERO $ EP BEDZIE JUZ %) STRON TEMATU JEST TO CHYBA NAJWIEKSZY TEMAT HISTORI TEGO SERVA PRZY 100 EPKU BEDZIE OKOLO 1250 STRON
(
Raczej wątpię, ktoś w międzyczasie założy Shippuuden vol. 2, a później 3 i 4 i...
BTW, shift Ci się zepsuł...
Jak by były te 1000 stron w tym temacie to sebastianx dostał by zawału ze szczęścia.Może załórzmy vol2 żeby uniknąć oskarżeń że ANSI morduje internautów?
Czy ktos wie o ktorej wychodzi RAW Naruto od SM?
chyba ok. 16-17 coś takiego
Ok, dzieki
Już jest RAW ale ja czekam na DB[respekt]
ktos kto oglada rawki moglby napisac tylko czy epek ujdzie :D
Jestem ciekaw kiedy DB wyjdzie
hmm z tego co sie orientuje miedzy 4 nad ranem a 7 (maja duzy rozrzut:D ) oczywiscie w piatek
sebastianx napisał:NO NIE PRZEGIECIE OPANUJCIE SIE DOPIERO $ EP BEDZIE JUZ %) STRON TEMATU JEST TO CHYBA NAJWIEKSZY TEMAT HISTORI TEGO SERVA PRZY 100 EPKU BEDZIE OKOLO 1250 STRON
(
Raczej wątpię, ktoś w międzyczasie założy Shippuuden vol. 2, a później 3 i 4 i...
BTW, shift Ci się zepsuł...
niech no tylko sprobuje kto[ zrobi vol 2......[zly][zly] :P
Jak by były te 1000 stron w tym temacie to sebastianx dostał by zawału ze szczęścia.Może załórzmy vol2 żeby uniknąć oskarżeń że ANSI morduje internautów?
hehe no no ale sami powiedzice czy ten temat nie jest zaje.....fajny? [okej]
wlasnie kto teraz po hatake robi najlepsze napisy do naruto? bo nie wiem od kogo miedzyczasie sciagac napiski i oglaac puki mi sie nie sciagnie wersja Hardsub Hatake(i spólki :P)
ogladnac z kazdymi mozesz, polecam "itachi" napisy, chyba ze szukasz napisow, ktore mozesz podziwiac a nie tylko zalaczyc, to czekaj na "hatake" napisy
hatake nie robi napisów tylko hardsuby
nazywaj to jak chcesz, ...
Jestem ciekaw kiedy DB wyjdzie
Może nie jestem na bieżąco ale czym ty się tak podniecasz?? Przecierz już od dawna są odcinki DB,DBZ i DBGT??!!
Chyba że wypuścili nową serię?? w co wątpie?? no ,ale jeśli to prawda to prośił bym o podanie linka do jakiś trajlerów lub samych odcinków lub innych żeczy związanych z nowym DB:)))) (jak już mówiłem nie jestem na bieżąco więc prosze się na mnie nie obrażać jeśli kogoś uraziłem) POzDRoo FoR ALL !!!!!!1
maler6 napisał:Jestem ciekaw kiedy DB wyjdzie
Może nie jestem na bieżąco ale czym ty się tak podniecasz?? Przecierz już od dawna są odcinki DB,DBZ i DBGT??!!
Chyba że wypuścili nową serię?? w co wątpie?? no ,ale jeśli to prawda to prośił bym o podanie linka do jakiś trajlerów lub samych odcinków lub innych żeczy związanych z nowym DB:)))) (jak już mówiłem nie jestem na bieżąco więc prosze się na mnie nie obrażać jeśli kogoś uraziłem) POzDRoo FoR ALL !!!!!!1
Nie tylko nie jestes na biezaco ale i zupelnie nie orientujesz sie w temacie. DB to skrot od Dattebayo czyli grupy fansubberskiej robiacej napisy przede wszystkim do serii Naruto oraz Bleach;)
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-03-01 17:35:51)
omg.. DB ==> DettaBayo. Łapiesz?
Hehehehehhe, o kurczę^^
kurde dobry koles jestes[hehe][hehe][roftl]