Nie jesteś zalogowany.
~Obiwanshinobi to jakieś bondage normalnie O_O"
To może coś dla fanów Rei:
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-03-01 10:28:41)
Heh jak bym miał wybierać to raczej tą rudawą (może jakiś sentyment )
Popieram Malkora, ruda najładniejsza. Chii jest taka sobie
Najładniejsza bo ładna, czy najładniejsza, bo co nie co widać?
Huh, ale to dziwnie wygląda, jestem w tej chwili najmłodszy z wypowiadających się tutaj[mruga]
Najładniejsza bo ładna, Hatake Ale i tak Rei od Obiego ładniejsza XD
"Skazany na zajebistość"
Temat fetyszy poruszyłem dzisiaj w klasie i wyszło że z 12 badanych 4 kręcą stopy w butach na obcasie, 2 stringi, 3 pończochy, 1 męska biała koszula na kobiecie, 1 stwierdził że wszystko jedno aby od tyłu a 1-na że ważne aby ze mną (ale w tym wypadku perfidnie skłamała bo kiedy powiedziałem że możemy się umówić to nie chciała )
zauwazylem temat i tak czytam czytam... [i nie widze końca ]:
seks jest dla ludzi, meżczyzni i kobiety mają swoje fantazje erotyczne, kobiety są poprostu mniej śmiałe i o tym nie mówia, wychodzi na to ze tylko meżczyzni sa zboczeni itp. ale to nie prawda, osobiscie znam dziewczyne [kolezanke] która ma dziwne fetyszowskie fantazje erotyczne i mowila mi o tym, brawo dla hikikomori ze wypowiada sie w tym temacie. Oczywiscie wszystko, ale z głową dlatego też jakos nie toleruje shitsexu [nie wiem jak to sie nazywa ale to mi przyszlo na mysl ] sikania itp obleśnych rzeczy. Oczywiscie to nie znaczy ze inni nie mogą tego uprawiac, ja tego nie toleruje czyli sam takiego czegos nie chce.
Co do tematu to jest to calkiem ciekawe, nowe doswiadczenia a przynajmniej piekno i mozna podziwiac
zauwazylem temat i tak czytam czytam... [i nie widze końca ]:
seks jest dla ludzi, meżczyzni i kobiety mają swoje fantazje erotyczne, kobiety są poprostu mniej śmiałe i o tym nie mówia, wychodzi na to ze tylko meżczyzni sa zboczeni itp. ale to nie prawda, osobiscie znam dziewczyne [kolezanke] która ma dziwne fetyszowskie fantazje erotyczne i mowila mi o tym, brawo dla hikikomori ze wypowiada sie w tym temacie. Oczywiscie wszystko, ale z głową dlatego też jakos nie toleruje shitsexu [nie wiem jak to sie nazywa ale to mi przyszlo na mysl ] sikania itp obleśnych rzeczy. Oczywiscie to nie znaczy ze inni nie mogą tego uprawiac, ja tego nie toleruje czyli sam takiego czegos nie chce.
Co do tematu to jest to calkiem ciekawe, nowe doswiadczenia a przynajmniej piekno i mozna podziwiac
Ktoś mnie wołał?
Kobiety wcale nie są mniej śmiałe, tylko specjalnie ukrywają swoje "odchyły", by później zaskakiwać delikwenta w akcji;) Wyobraź sobie taką sytuację, że zasypiasz z taką łagodną Chii po seansie "misjonarskim";), a w środku nocy budzisz się przykuty do kaloryfera, nasmarowany oliwką, z opaską na oczach i... tu wstaw czego byś chciał doświadczyć lub czego byś się bał, ale nie masz wyjścia. Kobiety to perfidne istoty i nigdy nie wiadomo, co się kłębi w ich niby pustych główkach;)
Pozdrawiam 2258 zboczków podczytujących ten temat:D
hikikomori przerażasz mnie
To była tylko taka hipotetyczna improwizacja;)
Ciekawa wizja, nie powiem, zapisałbym się na taką Widzę, że nie przeszło Ci po wczoraj, Hiki xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Hmm... natchnąłeś mnie...:P
Hell yeah xP Jakaś nowa supermoc xP
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Lub też dzielą się nimi wśród wąskiego grona znajomych, po cóż odkrywać wszystko od razu, gdy można stopniowo wykorzystywać różne pomysły . Co do przebieranek od których temat się zaczął-może to i być ciekawe przeżycie, ale jakbym zobaczyła gościa w lateksowym stroju to spazmy śmiechu murowane. Ale mundurki czemu nie
No i (nie wiedzieć czemu) bywam czasem mylony z osobą duchowną, więc jeśli jakieś panny (albo i mężatki) mają tego rodzaju kostiumowe zachciewajki - nie wykluczam owocnej współpracy (pewnie bym się nadał).
Hell yeah xP Jakaś nowa supermoc xP
Yeah! Właśnie się zastanawiam jak w praktyce wykorzystać rubber ball;)
Quithe napisał:Hell yeah xP Jakaś nowa supermoc xP
Trzeba zrobić burzę mózgów na gg
hikikomori napisał:Quithe napisał:Hell yeah xP Jakaś nowa supermoc xP
Trzeba zrobić burzę mózgów na gg
Ale łagodnie, bo nas wyrzucą z forum
hmm moze zle sie wyrazilem. W kazdym razie te młodsze kobiety napewno sa mniej smiałe [A juz napewno te które nie miały pierwszego razu]
a co do przebieranek to czemu nie ważne zeby bylo ciekawie, jesli partnerka będzie miala lepsze przeżycia w stroju latexowy, pokojówki itp to czemu nie? przeciez mnie to nie przeszkadza a moze nawet i mnie bedzie lepiej. wydaje mi sie ze z paniami powinno byc podobnie w koncu każdy ma jakies udziwnienia wiec dlaczego ich nie zrealizowac ?
No i (nie wiedzieć czemu) bywam czasem mylony z osobą duchowną, więc jeśli jakieś panny (albo i mężatki) mają tego rodzaju kostiumowe zachciewajki - nie wykluczam owocnej współpracy (pewnie bym się nadał).
Aha, sutanna i zwój sznura?