Nie jesteś zalogowany.
czytalem streszczenie mangi i wiem co jest dalejj, zepsulem sobie tym zycie i to jest dopiero SPOILER :C
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
w nowym odcinku (tj. 20) jest całkiem hardcorowy opening i ending :P
Ending >> opening xD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Jak dla mnie to nowy opening i ending jest gowniany. Teraz to to przypomina jakas amerykanska szmire albo amatorskie AMV. Shit! W ogole nie pasuje do klimatu anime. Poprzedni byl 100x lepszy. In my opininion oczywiscie xP
Ten nowy op i ed... totalny Heavy Death Hardcore Metal (zwłaszcza op). Czy się podoba - zależy czy ktoś lubi takie klimaty. Jak dla mnie od najlepszego do najgorszego:
1. pierwszy ed
2. drugi ed
3. pierwszy op
4. drugi op.
Nom... AMV + rock + Higurashi doprawione (dociekliwi wiedza o co biega[hehe] jeśli chodzi o op. Pierwszy to bylo cudo... tak SD, kiedy kolejne suby z DN, bo trche w tyle jestescie
zapomniałem napisać że też mi nie przypadł do gustu :/
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-03-01 15:58:26)
Ten nowy opening całkowicie nie pasuje do tego anime. Taka muza pasuje bardziej do demonicznych anime a nie xD. Oglądając ending miałem wrażenie, że oglądam jakiś amerykański wytwór.
A tak przy okazji, zna ktoś linka do pełnej wersji opa w mp3? Bo już jednego linka znalazłem, więc chyba już jest, ale ten link nie działa.
Wielkie THX
czytalem streszczenie mangi i wiem co jest dalejj, zepsulem sobie tym zycie i to jest dopiero SPOILER :C
Mangi się czyta od deski do deski, a nie streszczenia xP Czy Death Note to jakiś cholerny Pan Tadeusz, czy Dziady, żeby streszczać? Streszcza się tylko to, co "nie nadaje się do czytania w całości" i "nie dostarcza przyjemności/zabawy" xP
Przeczytałem całą mangę Death Note, NIE ŻAŁUJĘ, teraz jak oglądam anime pod tym samym tytułem, mam możliwość porównania i mogę stwierdzić, że przeniesienie osi fabuły z mangi wyszło idealnie, tylko pogratulować autorom.
A zakończenie... Muszę to zobaczyć w anime :]
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-03-01 18:57:45)
Death.Note.The.Last.Name.2006.DVDRip.X264.iNT-TLF - co sądzicie o tym?;) Na toshokonie cos takiego sie ukazało, jednak jest problem ze ściągnieciem torka... (java)... moze ktos gdzies indziej wrzucic owego torka?
Edit:
Tu macie DVDripka z jedynki jakby ktos chcial.
Tumacie torka z ripka Last name...
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-03-02 11:04:16)
Na adc jest do zassania dvdiso z DN Last Name reencod z dvd9...
http://img128.imageshack.us/img128/1319 … 095lg0.png
http://img128.imageshack.us/img128/8070 … 029yn8.png
http://img137.imageshack.us/img137/8817 … 248wh0.png
Osobiście jeszcze nie oglądałem... nie ma nawet ang. suba, a i się jeszcze ściąga ^^
[cytuj]Tu macie DVDripka z jedynki jakby ktos chcial.[/quote]
Hmm podarowałbym sobie chyba tego DVDripa z opisu wynika iż audio jest english...
LANGUAGE.....English
Ostatnio edytowany przez Isao (2007-03-02 11:01:31)
Aaa... to to taiwańskie ISO o którrym słaszałem (R3), wole poczkac na R1 lub R2:D. A co do tych ripków to sciagne sampla i zobacze jakie audio. Moze z tym english ktos sie walnał.
A tam tajwańskie... koreański retail...
Dobra po samplu moge stwierdzić że audio jest japońskie (chlop sie walnal z tym ANG, jak przypuszczałem), a jakosc jest cudowna... czysty DVDrip (szkoda ze w dwoch czesciach:( );) Jeśli chodzi o druga kinowke, to sprawa ma sie identyczne jak z pierwsza czescia. DVDrip + JP audio (tym razem jako jeden film)... sweet.
Ostatnio edytowany przez Virus (2007-03-02 13:31:11)
Last name streszcza do 37 epka czy wczesniej? Poza tym Film =/ Anime, za to Anime = Manga... jedynkę oglądałem i nie żaluje... wątki są podobne ale inaczej rozwiązane.